Pozdrav svima! Cestitam na uspjesnim pregledima i slikicama. Evo ja se uz cjelodnevnu zgaravicu, mucim s grcevima u stomaku zbog kojih svako malo trcim na wc. Stalno mi se nesto prevrce u crijevima. Sve mi se poremetilo. Ne znam sta cu ako se to nastavi… 16.tjedan a meni samo gore…
Jel pijes sta za zgaravicu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure oprostite sta upadam kao padobranac, da li je netko od vas mozda imao iskustva sa smedim iscjedkom 😑😓
Ja se vec deset dana borim s istim. Pa me zanimaju vasa iskustva.
Pozdravljam vas i zelim vam mirnu trudnocu 🌹❤️
Pozdrav. Koliko si trudna?
Sanjarka 8+2. Od pregleda mi je krenilo smedarenje. Bila sam na hitnoj prekjucer, bilo je malo i svjeze krvi 😓
Rekli su mi da je sve uredu, da je krvarenje u ranoj trudnoci normalno, ne znam, meni se ne cini tako... Na duphastonima sam 3x2 i mirovanje
🤍
Cure oprostite sta upadam kao padobranac, da li je netko od vas mozda imao iskustva sa smedim iscjedkom 😑😓
Pozdrav. Koliko si trudna?Sanjarka 8+2. Od pregleda mi je krenilo smedarenje. Bila sam na hitnoj prekjucer, bilo je malo i svjeze krvi 😓
Rekli su mi da je sve uredu, da je krvarenje u ranoj trudnoci normalno, ne znam, meni se ne cini tako… Na duphastonima sam 3x2 i mirovanje
Mozda da odes na neki bolji privatni pregled?
Oni obicno imaju bolje uzv nego ovi na hitnoj i mogu vidjeti npr hematom koji ovi nisu vidjeli
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Imala sam ja u prosloj trudnoci od 5 do 7 tjedna smedjarenje i na hitnoj mi rekli da nije nista, da je trudnoca uredu, i u 8 tjednu kod svoje gin bila na pregledu i rekli mi da je sve uredu da je najvjerovatnije bilo krvarenje iz drugog roga maternice jer imam srcoliku maternicu...
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Dobrica345 ja sam smeđarila i imam polip, koji je curkao isto u početku. Sad miruje al je još tu. Odi privatno ak to traje već danima. I ja sam na 3x2 duphastonima
Dobro jutro cure, evo da i ja prijavim spol. Čekamo dečka 👪💙 ja sam iskreno malo u šoku, tek poslije te vijesti mi je sinulo da sam cijeli život se nesvjesno pripremala kao da ću imati curicu, i sad ne znam što da mislim. Nekako mi je teško poistovjetiti se s dječacima, uvijek sam bila okružena ženama. Ali nadam se da ću uspjeti. Beba je zdrava i to je jedino bitno, a za ovo mi valjda treba malo vremena da se uživim u ulogu mame dječaka 🤪
Jesmo ti pogodili preko slike?
Dobro jutro cure, evo da i ja prijavim spol. Čekamo dečka 👪💙 ja sam iskreno malo u šoku, tek poslije te vijesti mi je sinulo da sam cijeli život se nesvjesno pripremala kao da ću imati curicu, i sad ne znam što da mislim. Nekako mi je teško poistovjetiti se s dječacima, uvijek sam bila okružena ženama. Ali nadam se da ću uspjeti. Beba je zdrava i to je jedino bitno, a za ovo mi valjda treba malo vremena da se uživim u ulogu mame dječaka 🤪
Ajde pogledaj meni🤭
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Nisam još stavila sliku jer mi se čini da se na njoj baš ništa ne vidi, ovo je jedina koju imam iz te baš rane trudnoće, prvi pregled, ako stigneš provjeri pa javi ☺️
https://ibb.co/Bn7x5FB
Zara, Sanjarka, hvala cure 😘 ma sama sam sebi smiješna koliko sam se uplašila svega, ono u glavi samo "a kako ću ja biti mama dječaka kad ne znam ni kako ih se previja, što s pišom itd"🤪, a baš me hormoni peru zadnja dva-tri dana i plačem na svašta.
Pozdrav svima! Cestitam na uspjesnim pregledima i slikicama. Evo ja se uz cjelodnevnu zgaravicu, mucim s grcevima u stomaku zbog kojih svako malo trcim na wc. Stalno mi se nesto prevrce u crijevima. Sve mi se poremetilo. Ne znam sta cu ako se to nastavi… 16.tjedan a meni samo gore…
Jel pijes sta za zgaravicu?
Mene je zgaravica ubijala 9. mjesec prosle t.
Jednu noć sam završila na hitnoj od bolova i kiseline. Dali su mi jedne tablete medjutim nisu mi ništa pomogle, čini mi se samo jod gore bilo.
Sutradan mi drugi dr. na klinici isto prepisao omeprazol (neki dan sam ih našla i vidim nije im istekao rok pa ću imati i sada ako baš ne budem imala izbora). Uglavnom tada sam popila samo jednu i završili su se i bolovi i zgaravica.
Inače ovde doktori jako teško prepisuju tablete u bilo kom slučaju, posebno trudnicama, i tada traže baš neke sa minimalno nus pojava i uglavnom ih mogu i mala djeca.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Pozdrav curke, samo da vam se malo javim i cestitam na dobrim pregledima i isto tako na otkrivanju spolova. Bas me vesele vase slikice. Kod nas sve po starom evo premda zadnjih 3 dana malo popustaju mucnine, malo je lakse. Sretno svima koji jos danas imaju preglede. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji