Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Ožujak 2021. 08:45

nikkas

Jutro drage žene… jutros opet mjerim temperaturu, 37.5 😖 tri dana sam išla raditi i opet me primilo. Što ste vi uzimale za snižavanje temperature u trudnoći? Doktorica mi tek popodne radi… jao već vidim da će me opet slati na vražji covid bris.

Povišena temperatura je standardna za trudnoću, ne moraš je snižavati. Progesteron ti diže temperaturu.

💔💔💔

Sarita_00
    31. Ožujak 2021. 08:46

Sanjarka prvu t sam skoro cijelu umirala od vrućine. A rodila krajem 5.mj. Sad me strah kako ću ljeto podnijet. Mislim da ću si rezervirati neko mjesto u moru i biti nasukani kit 🐳🐳 🤣🤣🤣🤣
    Za mučnine i curice se kod mene pokazalo istina. Povraćala sam svega 2 puta jer je bila kombinacija mučnine i glavobolje, a mučnina je počela na točno 6tt i trajala do negdje 13tt. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sanjarka88
    31. Ožujak 2021. 08:48

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

nikkas

Jutro drage žene… jutros opet mjerim temperaturu, 37.5 😖 tri dana sam išla raditi i opet me primilo. Što ste vi uzimale za snižavanje temperature u trudnoći? Doktorica mi tek popodne radi… jao već vidim da će me opet slati na vražji covid bris.

Povišena temperatura je standardna za trudnoću, ne moraš je snižavati. Progesteron ti diže temperaturu.

MTB vidim potpis. Žao mi je jako! Budi hrabra 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Endzrue
    31. Ožujak 2021. 08:50

nikkas

Sve ispod 38.5 ne skidam nikad. Pustim tijelu da ae izbori.. Inače u trudnoći paracetamol a kad rodiš brufeni

nikkas
    31. Ožujak 2021. 08:51

MTBica Trudnička mi je na 36.8, 36.9. Mislim da sam navukla upalu sinusa jer sam slomljena, začepljenih sinusa, sve mi se slijeva nešto u grlo 😖 

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

mala_ive
    31. Ožujak 2021. 08:51

Tracy

Puno mi je olakšalo ovo pročitat, hvala!! :)
    I moram primjetit da od kad sam bila na wc mi je lakše danas iako sam bila UVJERENA da nije do toga ali očito crijeva ne bole a pritiskalo je cistu mi na jajniku i maternicu i zbog toga neugoda (moj nekakav zaključak)… Isto ležim cijeli dan zlu ne tribalo. Radim od doma, laptop na stoliću i horizontala.

Ja se na temelju svog tog iskustva vodim onom "ako nema krvi,sve je oK" jer se u mom slučaju, dosad, pokazala kao dobra :D
    Uglavnom, samo samouvjereno i bez straha. Bit će to dobro :-)

Endzrue
    31. Ožujak 2021. 08:55

Ja imam curicu. Imala jako kratko mučnine i to na mirise, nebi bile niti prisutne cijeli dan, niti jednom povratila.. Sad drugi put identičnom samo malo jače mučnine, al kad bi pojela bilo bi dobro odmah. Isto nisam povratila. Jedino me ovu bole puno više sise nego prvu trudnoću, možda se pravi više kanala ak je gospodin

Sanjarka88
    31. Ožujak 2021. 08:58

Endzrue kad ces nam otkrit spol? 😊

nikkas
    31. Ožujak 2021. 08:58

Endzrue

nikkas

Sve ispod 38.5 ne skidam nikad. Pustim tijelu da ae izbori.. Inače u trudnoći paracetamol a kad rodiš brufeni

Toga se i ja držim pod normalno, ali me strah da se ne zakomplicira nešto sada u trudnoći ako temperatura još poraste 😔. Hvala ti! 

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Sanjarka88
    31. Ožujak 2021. 09:08

U trudnoci svakako skida temp vec od 38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.