Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    31. Ožujak 2021. 14:12

Tracy

Kako pristižu svi ovi novi plusići a ja sam već u 16 tjednu, jesam ja trebala ići u ljetne bebe? 😂 Meni je termin 17.09. to je u biti ljeto jel da? Gleda se kalendarski a ne po osjećaju, onda sam falila grupu, ups 😁

Hahaha 
    Nisi falila 
    Ti su termini od početka 9mj 
    Uostalom 1.9 metereološki kreće jesen 😁
    Ja sam sina rodila 2.6 i bili smo prava ljetna beba ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Iva2
    31. Ožujak 2021. 14:35

https://ibb.co/SmXd4zS
    Ni ja ne kužim kako se gleda spol, a baš me zanima🤣

Missy88
    31. Ožujak 2021. 15:07

Tracy

Kako pristižu svi ovi novi plusići a ja sam već u 16 tjednu, jesam ja trebala ići u ljetne bebe? 😂 Meni je termin 17.09. to je u biti ljeto jel da? Gleda se kalendarski a ne po osjećaju, onda sam falila grupu, ups 😁

Ja sam isto razmisljala, jer termin mi je 5.9. i u 18. sam tjednu, a u grupi stalno prvi pregledi na koji sam vec zaboravila 😁 Ali ljetnice su bar mjesec ispred nas tako da bi tamo zaostajale poprilicno 😁 Na kraju tako svejedno, bitno da imamo s kim podijeliti brige, strahove, a i srecu 🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjarka88
    31. Ožujak 2021. 15:14

A kad godisnje doba traje 3mj, naravno da je veliki raspon 🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jambica
    31. Ožujak 2021. 15:34

Missy88

Tracy

Ja sam isto razmisljala, jer termin mi je 5.9. i u 18. sam tjednu, a u grupi stalno prvi pregledi na koji sam vec zaboravila 😁 Ali ljetnice su bar mjesec ispred nas tako da bi tamo zaostajale poprilicno 😁 Na kraju tako svejedno, bitno da imamo s kim podijeliti brige, strahove, a i srecu 🥰

Missy, ta sam, tamo kaskam, tu sam skoro sama ispred svih!  Meni je termin 02.09., ali mi doktorica sad najavljuje da će biti kraj kolovoza 

Lori🍀
    31. Ožujak 2021. 15:35

Hera✨

Sanjarka super za urino 💪🏼
    Lori nadam se da si dobro ❤️
    Missyjao predivno 😍
    Plavabosankacestitam na uspjesnom pregledu 🤗
    Samomalodivno 💙 daj mi reci kad si krv vadila? Kolko je trebalo od vadenja do rezultata? Ja idem iduci tjedan vadit i jos se dvoumim koji bi Nifty uzela. Koji si ti odabrala?

Dobro sam draga Hera Uzeli smo pauzu od svega da dođemo sebi, malo se posvetili nama, poslu, uređenju stana i sl. Sretno dalje i uživaj u trudnoći

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; beta 2.6.⏳️

Jambica
    31. Ožujak 2021. 15:37

Nego, šta kažete na ove nove mjere? 
    Niste se izjasnile za kavu danas, sad ćete za kaznu idući put piti ispod brnjice 

Ja sutra na urinokulturu i briseve da vidim jel ta bakterija još prisutna i o čemu se uopće radi..
    Puse svima :-*

• buhtlica34
    31. Ožujak 2021. 15:42

Meni su nenormalne te njihove nove mjere, nema šanse da ja na svježem zraku vani nosim masku... Bolesno mi je to skroz.

A i tako jedva izdržim od mučnina kad moram negdje ući gdje moram imati masku... zamisli, šetati ulicom sam ili sa mužem i nositi masku. evo ne znam, nikad mi to neće biti normalno. i prebolila sam tu koronu, tak da...

Missy88
    31. Ožujak 2021. 15:53

Jambica

Nego, šta kažete na ove nove mjere?
    Niste se izjasnile za kavu danas, sad ćete za kaznu idući put piti ispod brnjice

Ja sutra na urinokulturu i briseve da vidim jel ta bakterija još prisutna i o čemu se uopće radi..
    Puse svima :-*

Nisam pohvatala da je za danas bio plan, ali popodne radim, a vani tako lijepo 😔 Mogu iduci tjedan, ali koliko vidim pise da ce kisa bas svaki dan.
    A mjere, ne znam sto bih rekla, jel to sluzbeno kao? Jedva cekam da skinem masku i ovako, a ne da jos moram vani setati s njom.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Tommyfame
    31. Ožujak 2021. 16:07

Endzrue

SamoMalo

Cure meni dosao uredan Nifty, cekamo jos jednog decka 😍😍
    S prvim deckom nisam imala mucnine a sa ovim uzas. Tako da kod mene nije pokazatelj 😄

Daj da vidimo jesmo pogodili po ramzijevoj metodi

E daj meni pogledaj jesam pogodila haha https://ibb.co/9tTkDjH meni ovo izgleda ko curica 🤔 

SamoMalo cestitam na deckicu 😍😍

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.