Kako pristižu svi ovi novi plusići a ja sam već u 16 tjednu, jesam ja trebala ići u ljetne bebe? 😂 Meni je termin 17.09. to je u biti ljeto jel da? Gleda se kalendarski a ne po osjećaju, onda sam falila grupu, ups 😁
Hahaha
Nisi falila
Ti su termini od početka 9mj
Uostalom 1.9 metereološki kreće jesen 😁
Ja sam sina rodila 2.6 i bili smo prava ljetna beba ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/SmXd4zS
Ni ja ne kužim kako se gleda spol, a baš me zanima🤣
Kako pristižu svi ovi novi plusići a ja sam već u 16 tjednu, jesam ja trebala ići u ljetne bebe? 😂 Meni je termin 17.09. to je u biti ljeto jel da? Gleda se kalendarski a ne po osjećaju, onda sam falila grupu, ups 😁
Ja sam isto razmisljala, jer termin mi je 5.9. i u 18. sam tjednu, a u grupi stalno prvi pregledi na koji sam vec zaboravila 😁 Ali ljetnice su bar mjesec ispred nas tako da bi tamo zaostajale poprilicno 😁 Na kraju tako svejedno, bitno da imamo s kim podijeliti brige, strahove, a i srecu 🥰
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
A kad godisnje doba traje 3mj, naravno da je veliki raspon 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam isto razmisljala, jer termin mi je 5.9. i u 18. sam tjednu, a u grupi stalno prvi pregledi na koji sam vec zaboravila 😁 Ali ljetnice su bar mjesec ispred nas tako da bi tamo zaostajale poprilicno 😁 Na kraju tako svejedno, bitno da imamo s kim podijeliti brige, strahove, a i srecu 🥰
Missy, ta sam, tamo kaskam, tu sam skoro sama ispred svih! Meni je termin 02.09., ali mi doktorica sad najavljuje da će biti kraj kolovoza
Sanjarka super za urino 💪🏼
Lori nadam se da si dobro ❤️
Missyjao predivno 😍
Plavabosankacestitam na uspjesnom pregledu 🤗
Samomalodivno 💙 daj mi reci kad si krv vadila? Kolko je trebalo od vadenja do rezultata? Ja idem iduci tjedan vadit i jos se dvoumim koji bi Nifty uzela. Koji si ti odabrala?
Dobro sam draga Hera Uzeli smo pauzu od svega da dođemo sebi, malo se posvetili nama, poslu, uređenju stana i sl. Sretno dalje i uživaj u trudnoći
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; beta 2.6.⏳️
Nego, šta kažete na ove nove mjere?
Niste se izjasnile za kavu danas, sad ćete za kaznu idući put piti ispod brnjice
Ja sutra na urinokulturu i briseve da vidim jel ta bakterija još prisutna i o čemu se uopće radi..
Puse svima :-*
Meni su nenormalne te njihove nove mjere, nema šanse da ja na svježem zraku vani nosim masku... Bolesno mi je to skroz.
A i tako jedva izdržim od mučnina kad moram negdje ući gdje moram imati masku... zamisli, šetati ulicom sam ili sa mužem i nositi masku. evo ne znam, nikad mi to neće biti normalno. i prebolila sam tu koronu, tak da...
Nego, šta kažete na ove nove mjere?
Niste se izjasnile za kavu danas, sad ćete za kaznu idući put piti ispod brnjice
Ja sutra na urinokulturu i briseve da vidim jel ta bakterija još prisutna i o čemu se uopće radi..
Puse svima :-*
Nisam pohvatala da je za danas bio plan, ali popodne radim, a vani tako lijepo 😔 Mogu iduci tjedan, ali koliko vidim pise da ce kisa bas svaki dan.
A mjere, ne znam sto bih rekla, jel to sluzbeno kao? Jedva cekam da skinem masku i ovako, a ne da jos moram vani setati s njom.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Cure meni dosao uredan Nifty, cekamo jos jednog decka 😍😍
S prvim deckom nisam imala mucnine a sa ovim uzas. Tako da kod mene nije pokazatelj 😄
Daj da vidimo jesmo pogodili po ramzijevoj metodi
E daj meni pogledaj jesam pogodila haha https://ibb.co/9tTkDjH meni ovo izgleda ko curica 🤔
SamoMalo cestitam na deckicu 😍😍
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji