Cureee. Jel ovo decko ili cura? 🤣
https://ibb.co/t2NVWtD
Nisam sigurna jer je nekako na sredini 🤣 ja ti po ovom gledamhttps://ibb.co/VLPvNX0
Imas kakav osjećaj?
E pa oko toga jer je na sredini i vodimo bitku. I tu smo sliku i gledale sto si poslala, ali i dalje ne kuzimo 🤣 🤣
Pa nemam osjecaj, ja bi decka, ali mislim da ce biti cura. Radi mucnima…sve moje prijateljice koje su imale velike mucnine su rodile cure pa sam zato dosla do zakljucka da ce i moje biti cura 🤣🤣
Ma velim ti je da je to cisti decko 🙈🤣🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Cureee. Jel ovo decko ili cura? 🤣
https://ibb.co/t2NVWtD
Nisam sigurna jer je nekako na sredini 🤣 ja ti po ovom gledamhttps://ibb.co/VLPvNX0
Imas kakav osjećaj?
E pa oko toga jer je na sredini i vodimo bitku. I tu smo sliku i gledale sto si poslala, ali i dalje ne kuzimo 🤣 🤣
Pa nemam osjecaj, ja bi decka, ali mislim da ce biti cura. Radi mucnima…sve moje prijateljice koje su imale velike mucnine su rodile cure pa sam zato dosla do zakljucka da ce i moje biti cura 🤣🤣
Ma velim ti je da je to cisti decko 🙈🤣🤣
Hahahhha viditi cemo jesi bila u pravu 🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Eto najbolji način da saznate dali je pouzdana ta metoda, da ove nase trudnice koje imaju potvrdeno od strane svog ginekologa, da nose dečka. Stave svoju slikicu uzv
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Vecer svima 😊
Ja sam u 9 tjednu, i po cijeli bi dan samo spavala i lezala, nista mi se ne da, plus mi svaku vecer dode neka mukica... Nista kao da me vodi na povracanje nego bas onako mucnina kao kad cijeli dan nisi jeo... i sad nesto razmisljam kako mi se bas jako jede sendvic sa sirnim namazom i dimljenim lososom.
Htjela sam vas pitati jeli se to smije, jeli dimljeni losos ok za jesti u trudnoci?
Vecer svima 😊
Ja sam u 9 tjednu, i po cijeli bi dan samo spavala i lezala, nista mi se ne da, plus mi svaku vecer dode neka mukica… Nista kao da me vodi na povracanje nego bas onako mucnina kao kad cijeli dan nisi jeo… i sad nesto razmisljam kako mi se bas jako jede sendvic sa sirnim namazom i dimljenim lososom.
Htjela sam vas pitati jeli se to smije, jeli dimljeni losos ok za jesti u trudnoci?
Neznam ali ako je to onaj kao sirovi mislim da se ne preporučuje, a losos kao riba baš pečena je super 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Heej žene. Kako ste, jeste sve dobro? Mene hvata povraćanje ovih dana više nego prije, baš dragi pita jel nebi trebalo bit manje kod mene kontra. Zato i nisam bila aktivnija 🙊
Sutra imamo pregled ❤️🤞🏻 pa imam pitanjce 😀 šta vam je sve bitnog rekla ginekologica u 12-13 tj? Pošto moja kaže šta je kako samo kad pitam pa da imam neki uvid šta uopće moram pitati
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Vecer svima 😊
Ja sam u 9 tjednu, i po cijeli bi dan samo spavala i lezala, nista mi se ne da, plus mi svaku vecer dode neka mukica… Nista kao da me vodi na povracanje nego bas onako mucnina kao kad cijeli dan nisi jeo… i sad nesto razmisljam kako mi se bas jako jede sendvic sa sirnim namazom i dimljenim lososom.
Neznam ali ako je to onaj kao sirovi mislim da se ne preporučuje, a losos kao riba baš pečena je super 🙂
Da mislim na taj sirovi 😉
Za peceni znam da je zdrav i da se smije :)
Vecer svima 😊
Da mislim na taj sirovi 😉
Za peceni znam da je zdrav i da se smije :)
Ne smiješ, na žalost. Nikakvo sirovo meso ni ribu, sushi, suhomesnato, školjke, ... Mora biti termički obrađeno.
💔💔💔
Jutro drage žene... jutros opet mjerim temperaturu, 37.5 😖 tri dana sam išla raditi i opet me primilo. Što ste vi uzimale za snižavanje temperature u trudnoći? Doktorica mi tek popodne radi... jao već vidim da će me opet slati na vražji covid bris.
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Heej žene. Kako ste, jeste sve dobro? Mene hvata povraćanje ovih dana više nego prije, baš dragi pita jel nebi trebalo bit manje kod mene kontra. Zato i nisam bila aktivnija 🙊
Sutra imamo pregled ❤️🤞🏻 pa imam pitanjce 😀 šta vam je sve bitnog rekla ginekologica u 12-13 tj? Pošto moja kaže šta je kako samo kad pitam pa da imam neki uvid šta uopće moram pitati
Pa uglavnom jesu svi organi tu ali valjda bi rekla da nisu 😅
Moj je pokazivao ruke, noge, mozak,uho.. nuhalni nabor, nosnu kost. Komentirao velicinu, trajanje trudnoce i datum poroda.
Sortiraj odgovore
Najstariji