Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Ožujak 2021. 10:07

Sanjarka88 🌸

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

nikkas

Jutro drage žene… jutros opet mjerim temperaturu, 37.5 😖 tri dana sam išla raditi i opet me primilo. Što ste vi uzimale za snižavanje temperature u trudnoći? Doktorica mi tek popodne radi… jao već vidim da će me opet slati na vražji covid bris.

Povišena temperatura je standardna za trudnoću, ne moraš je snižavati. Progesteron ti diže temperaturu.

MTB vidim potpis. Žao mi je jako! Budi hrabra

Hvala 

💔💔💔

Sanjarka88
    31. Ožujak 2021. 10:14

Urinokultura sterilna 🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Endzrue
    31. Ožujak 2021. 10:32

Sanjarka88 🌸

Endzrue kad ces nam otkrit spol? 😊

Gender reveal 

Missy88
    31. Ožujak 2021. 10:38

Jutro cure ❤
    Sanjarka super, neka je i dalje sve ok. Ja sam radila urinokulturu, urin i krv nakon prvog pregleda. Sad mi kod privatnice svaki put gledaju urin trakicom, ali radi li se ponovno urinokultura u nekom trenu ili samo ako ima simptoma da nesto nije ok?
    Netko je pitao za trbuh, meni se rano vidio, ali nisam znala je li nadutost ili beba 😅 Prva mi je trudnoca, ali iako sam mrsava uvijek mi je trbuh bio malo izbocen pa zasto ne bi i sad 😁
    Lori nadam se da si dobro i da se oporavljas ❣

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjarka88
    31. Ožujak 2021. 10:48

Missy88

Jutro cure ❤
    Sanjarka super, neka je i dalje sve ok. Ja sam radila urinokulturu, urin i krv nakon prvog pregleda. Sad mi kod privatnice svaki put gledaju urin trakicom, ali radi li se ponovno urinokultura u nekom trenu ili samo ako ima simptoma da nesto nije ok?
    Netko je pitao za trbuh, meni se rano vidio, ali nisam znala je li nadutost ili beba 😅 Prva mi je trudnoca, ali iako sam mrsava uvijek mi je trbuh bio malo izbocen pa zasto ne bi i sad 😁

Ja nisam radila u prosloj t ni jednom 
    Samo urin na početku 
    Sad me poslao na urinokulturu jer urin nije bio ok 
    E sad, mozda ovisi od gin do gin 🤷‍♀️

Love2021
    31. Ožujak 2021. 10:54

Missy88

Jutro cure ❤

U prošloj trudnoći sam imala stalno uroinfekcije i slala me samo ako sam imala simptome, a na svakom pregledu je urin pregledala trakicom i uvijek su bila 3 plusa. 

Love2021
    31. Ožujak 2021. 10:57

Čestitam svim curama na uspješnim pregledima 🥳 bebice nam rastu. 

Missy88
    31. Ožujak 2021. 11:07

https://ibb.co/2ykwFzw
    Pozdrav od mog malog aliena 😁 Jel se i vasi tako guraju? 😅 Cudan osjecaj, ali bar znam da je ziva i mice se haha 😍

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjarka88
    31. Ožujak 2021. 11:08

Missy88

Pozdrav od mog malog aliena 😁 Jel se i vasi tako guraju? 😅 Cudan osjecaj, ali bar znam da je ziva i mice se haha 😍

🥰🥰🥰

• sunce7
    31. Ožujak 2021. 11:21

Missy88

A daj😍😍
    Ja sam 15+2 i veze nemam sta mi se desava u stomaku, pomislim da je nesto al onda skontam ipak su crijeva🤣🤣

Sanjarka88👏👏👏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.