Heej žene 💖 Pregled je dobro prošao. Beba je velika 7.8cm, i vrlo aktivna i kaže doktorica da je to vrlo dobro. Pala sam na kilaži sad imam 48.9(kilu sam izgubila) zbog mučnina i povraćanja al dobro. Za dva tjedna opet vadit krv za rubeolu jer navodno nemam antitijela (što mi nije jasno jer sam cijepljena a to cjepivo vrijedi za cijeli život). Pitala sam ju za otkucaje srca jel mogu čuti rekla je da to ne radi zbog toga jer prenosi toplinu na dijete, pa on izbjegava raditi sve što nije potrebno.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
https://ibb.co/2ykwFzw
Pozdrav od mog malog aliena 😁 Jel se i vasi tako guraju? 😅 Cudan osjecaj, ali bar znam da je ziva i mice se haha 😍
Ajme kako divnoo🥰🥰😍
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ja imam curicu. Imala jako kratko mučnine i to na mirise, nebi bile niti prisutne cijeli dan, niti jednom povratila.. Sad drugi put identičnom samo malo jače mučnine, al kad bi pojela bilo bi dobro odmah. Isto nisam povratila. Jedino me ovu bole puno više sise nego prvu trudnoću, možda se pravi više kanala ak je gospodin
Slično i kod mene . Prvu trudnoću povraćala samo na određenu hranu i to na želje. Nisam imala mučnine trudnoća prošla super i rodila curku. Ne sjećam se bolnih grudi ali mislim da mi je lice bilo kao u pubertetu. A sada mučnine su bile od 5 tjedna do 9 tjedana po cijeli dan skoro ali niti jednom nisam povraćala. Ali zato me grudi bole za poluditi uzašno pogotovo ujutro kada se probudim i veće se već sada za 2 broja (inače imam male). Trbuh mi se već par tjedana vidi ova trudnoća je baš drugačija vidit ćemo za koji tjedan šta nosim. Imam osjećaj da je dečko od prvog dana pa me baš zanima hoće li biti Ivan ili Anđela
.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Pozdrav od mog malog aliena 😁 Jel se i vasi tako guraju? 😅 Cudan osjecaj, ali bar znam da je ziva i mice se haha 😍
Aaa predobro, kod mene još nema takvih zbivanja.
'21. 💙
'24. 💛
Heej žene 💖 Pregled je dobro prošao. Beba je velika 7.8cm, i vrlo aktivna i kaže doktorica da je to vrlo dobro. Pala sam na kilaži sad imam 48.9(kilu sam izgubila) zbog mučnina i povraćanja al dobro. Za dva tjedna opet vadit krv za rubeolu jer navodno nemam antitijela (što mi nije jasno jer sam cijepljena a to cjepivo vrijedi za cijeli život). Pitala sam ju za otkucaje srca jel mogu čuti rekla je da to ne radi zbog toga jer prenosi toplinu na dijete, pa on izbjegava raditi sve što nije potrebno.
Bravo za aktivnu bebušku 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Super, neka je i dalje sve ok 🥰
Nemam ni ja antitijela, ali nije nitko nista komentirao za to, kad mi je toksoplazma pozitivna, pitat cu u bolnici. Valjda se time ne mozemo zaraziti bas sad 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Predobro 🥰 ja jedva cekam 😀 za sada jos nista od trbuha 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Cure meni dosao uredan Nifty, cekamo jos jednog decka 😍😍
S prvim deckom nisam imala mucnine a sa ovim uzas. Tako da kod mene nije pokazatelj 😄
S prvim deckom nisam imala mucnine a sa ovim uzas. Tako da kod mene nije pokazatelj 😄
Cestitam 💙
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Daj da vidimo jesmo pogodili po ramzijevoj metodi
Sortiraj odgovore
Najstariji