Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela🍀
    30. Ožujak 2021. 13:16

Tommy u kolko sati je tvoj pregled zapamtila sam da si ti danass, javi kako je prosloo  drzim fige da je sve uredu🤞🤞🍀 

🤰🍀 👶 🌸

Missy88
    30. Ožujak 2021. 13:34

Sanjarka88 🌸

Missy zar oni nebi trebali znati po vrijednostima od kada je zaraza?
    Nekako mi to zvoni da sam čitala
    Ma bit ce sve savrseno u redu ❤️

Igg je visoko pozitivan, to su antitijela, ali mi je i igm pozitivan, iako taman granicno, a on ukazuje na trenutnu zarazu, odnosno unutar godinu, dvije, citam razlicite stvari. Testiran je i aviditet koji je visok i to isto indicira stariju zarazu, jer sto je nizi to je novija zaraza. Citala neka iskustva na forumu di su za takav nalaz odmah rekli zenama sve ok, ali eto, meni nisu. Makar bolje provjeriti, iako ne znam sto ce vidjeti na uzv, a da privatna gin nije prije tjedan dana kad je sve bilo ok.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Mateja32
    30. Ožujak 2021. 13:54

Uf, imam i psa škotski ovcar, oko njega sam svakodnevno, jer moram mu dlaku održavati i redovito češljati. Bas cu napomenuti svojoj doktorici

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

mala_ive
    30. Ožujak 2021. 14:17

Tracy

Jutro svima, evo mene s nečim nedosadnim nažalost. Imam pregled 01.04. ali me od nedjelje konstantno boli kao u lijevom jajniku. Prvi dan manje ali sam nešto više i hodala/sjedila nakon misec ipo mirovanja i samog ležanja pa sam prepisala tome. Međutim jučer popodne krenilo i sad osjećam taj pritisak stalno, kako god se namjestila ležat. Nije bol nepodnošljiva, išla bi na hitnu da je, ali dovoljna da je osjećam stalno, možda više ko jajnik kojeg osjećam priie menstruacije. Brine me jer je stalno, nije na refule ili pri kihanju ili nešto tako kao inače, nego baš stalno. Jel ko ima iskustva?

Ja sam u prvoj negdje s 22tjedna otišla na hitnu sa sličnim scenarijem i nije bilo ništa - ligamenti. Svaki put kad me boljelo, objašnjenje je bilo - ligamenti. Sad sam tek u 12.tjednu i osjećam zatezanja, ako prosjedim dan u rebama na poslu osjećam bol, isto ako sam predugo na nogama ili se dugo ne ispružim. Sličnu bol - probadanje i presijecanje znam osjetiti ako mi je stolica čudna pa mi se u trbuhu zbivaju čudna stanja (zrak/nepravilno pražnjenje itd).

Sve u svemu, kod mene se dosad sve to ispostavilo kao bezazleno. Ne mogu tvrditi da je isto kod tebe, ali nadam se da sam barem malo pomogla :)

mala_ive
    30. Ožujak 2021. 14:22

mala_ive

Tracy

Jutro svima, evo mene s nečim nedosadnim nažalost. Imam pregled 01.04. ali me od nedjelje konstantno boli kao u lijevom jajniku. Prvi dan manje ali sam nešto više i hodala/sjedila nakon misec ipo mirovanja i samog ležanja pa sam prepisala tome. Međutim jučer popodne krenilo i sad osjećam taj pritisak stalno, kako god se namjestila ležat. Nije bol nepodnošljiva, išla bi na hitnu da je, ali dovoljna da je osjećam stalno, možda više ko jajnik kojeg osjećam priie menstruacije. Brine me jer je stalno, nije na refule ili pri kihanju ili nešto tako kao inače, nego baš stalno. Jel ko ima iskustva?

Ja sam u prvoj negdje s 22tjedna otišla na hitnu sa sličnim scenarijem i nije bilo ništa - ligamenti. Svaki put kad me boljelo, objašnjenje je bilo - ligamenti. Sad sam tek u 12.tjednu i osjećam zatezanja, ako prosjedim dan u rebama na poslu osjećam bol, isto ako sam predugo na nogama ili se dugo ne ispružim. Sličnu bol - probadanje i presijecanje znam osjetiti ako mi je stolica čudna pa mi se u trbuhu zbivaju čudna stanja (zrak/nepravilno pražnjenje itd).

Sve u svemu, kod mene se dosad sve to ispostavilo kao bezazleno. Ne mogu tvrditi da je isto kod tebe, ali nadam se da sam barem malo pomogla :)

Ovo se ne odnosi na momentalna štrecanja, tipa kao pri kihanju. To su uvijek bolovi koji traju kod mene. Kao bolna kičma. Mogu izdržati, ali su dosta jaki. Taj put kad sam otišla na hitnu se nisam mogla uspravit koliko me boljelo, a nije prolazilo sigurno jedno 2h.

• Lockica
    30. Ožujak 2021. 14:55

Missy88

Mateja31

Missy88

Meni stigao torch nalaz za koji sam dobila uputnicu na molbu privatne gin, moja socijalna rekla nema potrebe. Toksoplazma mi pozitivna, antitijela sto sam i ocekivala, ali izgleda da je i trenutna zaraza iako ne znaju koliko dugo. Ovog macka imamo 10 mjeseci. Tako da sam u cetvrtak narucena hitno na uzv u bolnicu u ambulantu za visokorizicnu trudnocu jer jedino oni imaju dobar uzv.
    Stalno nesto 🥺

Dali mačak zivi s vama u kuci? Ja imam mačka, ali on boravi vani, otkad sam trudna možda sam ga jednom, dva puta požazila i odmah ruke oprala..

Da, u stanu je, ne izlazi van, ne jede sirovo meso tako da ne kuzim u kojem trenu je on to mogao pokupiti. Od kad sam trudna, jedva par puta sam mu ocistila pijesak i nakon toga plivaseptom se natopila bas zato da pazim maksimalno. Moguce da je i od macka prije kojeg smo kod mojih imali, on je bio spasen s ulice. Ocekivala sam pozitivno jer imam macke cijeli zivot, ali ne nedavnu zarazu 😳 Kako god, nadam se da sam skupila nekad prije trudnoce, onda bi trebalo bit ok.
    Hvala cure na podrsci ❤

Missy zelim puno srece,da ti kazu da je sve ok i da se ne brines,a hoce vidjet ces sve ce biti dobro..Vjerujem da je mnogo osoba s zarazom a nikad ne rade taj torch pa sve prodje super..Mislim na tebe sve ce biti odlicno ♡♡

Joj mene grudi malo bole,malo prestanu pa me panika fata i sve tako u krug..Probava mi je 0 bodova ali imam magnezij citrat pa on odradi posao navece ga popijem. 

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

Tommyfame
    30. Ožujak 2021. 15:18

Hej cure :) 

Evo i nas ❤ https://ibb.co/9tTkDjH 
    Imala sam kasnu ovulaciju pa je bebica nesto manja al sve je super 😍 smjestila se i srce kuca ❤ 

Nego koji spol bi mogao biti po polozaju? 🤣🤣 

Sljedeći pregled mi je 30.4 ;)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Missy88
    30. Ožujak 2021. 15:28

Tommyfame

Evo i nas ❤https://ibb.co/9tTkDjH
    Imala sam kasnu ovulaciju pa je bebica nesto manja al sve je super 😍 smjestila se i srce kuca ❤

Cestitam ❤

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

sanja0508
    30. Ožujak 2021. 15:32

Mateja31

Uf, imam i psa škotski ovcar, oko njega sam svakodnevno, jer moram mu dlaku održavati i redovito češljati. Bas cu napomenuti svojoj doktorici

Mislim da pas nije toliki problem. Imam ga i ja i kada sam pitala veterinara je rekao da je moguce da se i psi zaraze i razvijaju toksoplazmoza kad jedu izmet od macke. Te ako zivi uz macku da se smanji kontakt i ogranici pristup hrani koju ona jede. S obzirom da nemam macku nisam se bas zamarala s tim. Mislim da ne moras ni ti. Ako grijesim neka me neko ispravi 🤷‍♀️

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508
    30. Ožujak 2021. 15:32

Tommyfame

Evo i nas ❤https://ibb.co/9tTkDjH

❤😍

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.