E mene nije bilo par dana i doslovno imam 40 strana za pročitat. A ne želim propustit ni jednu stranicu iiiii problemiiiiii :-) :-) :-)
Joj ja ne kužim, meni je šećer bio 5.1 nataste i gin je rekao da je sve ok, bez obzira što godinama imam inzulinaku rezistenciju pa sam možda u kritičnijoj skupini 🤷♀️ čak niti privatno kad sam bila i pokazala nalaze gin nije rekla nista na razinu šećera 🤔
KužiŠ! Suludo! Moja prijateljica u Istri imala 5.6 natašte i nitko ništa. Nemojte piti voćne sokove i jogurte i bit će OK, tako su joj rekli. I fakat je sve bilo OK.
I pričale ste o pokretima bebica: i ja kao i Jana i Endzrue osjetim mjehuriće. Prvi put su se pojavili oko 12. tjedna. E sad, prave pokrete još nisam osjetila, čekam i nadam se uskoro, a u prvoj trudnoći su došli tek oko 20.tj. Čitala sam kako to sve ovisi o položaju posteljice, je li sprijeda ili straga.
____
ostale teme još moram pohvatati, hahahahahahah
Tommy prekrasna inspirativna priča s najljepšim krajem 🤗 nek sad bude samo mirna lagana plovidba do kraja 😊
Mala Ive nažalost sam u istoj situaciji. Kako imam gljivice koje mi se stalno vraćaju ja dobrih 2 tjedna prije vađenja krvi nisam jela ništa slatko (jesam voće, ali u doziranim količinama i to većinom borovnice, maline, kisele jabuke) i reducirala skroz ugljikohidrate, mali raznovrsni obroci, sve po PS-u i onda nalaz GUK 5.4 🤯 baš evo nisam ni ja pametna kako i zašto, meni dr savjetovala izbacit slatko i ugljikohidrate, a to ionako pazim. Dan prije sam oko 19h zadnji obrok i to isto samo jogurt. Možda treba malo duže održavat dijetu da se rezultati vide… meni je rekla samo u 25. tjednu radit ogtt pretragu i održavat prehranom. Mislim da ću na svoju ruku vadit za cca tjedan, dva da vidim stanje.
________
Pitanje za Zadranke, Pingu, Leah možda ako još netko ima 😊 znate li ima li u Zd negdje za upisati jogu za trudnice ili nešto slično? Javila sam se u Tara centar pa su rekli da to više ne održavaju.
Mišić, super su mi one tvoje youtube vježbe i provodim ih kad se natjeram, ali mi se teško natjerati samoj, baš mi treba neka struktura 🧘🏼♀️
Blago ti se da te neće pikat svaka 4 tjedna :) Super da paziš pa sranja neće ni biti :) Blago ti seeeee
I pričale ste o pokretima bebica: i ja kao i Jana i Endzrue osjetim mjehuriće. Prvi put su se pojavili oko 12. tjedna. E sad, prave pokrete još nisam osjetila, čekam i nadam se uskoro, a u prvoj trudnoći su došli tek oko 20.tj. Čitala sam kako to sve ovisi o položaju posteljice, je li sprijeda ili straga.
____
ostale teme još moram pohvatati, hahahahahahah
Ja sam s 12 tj osjetila skroz kod mjehura, dok sam sjedila kao da me netko prstom piknuo. I jednom dok sam ležala. I sad nekih par dana nista. Jednu večer sam osjetila iznad zdjelice, kao baloncic i okretanje neko. Al svasta tu pročitam, i onda me strah da nije nesto bilo, pogotovo jer zadnjih dana nista ne osjetim
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Cure i kad krenete osjecat bebu necete je osjecat svaki dani i to je normalno
Također i kad krenete osjecat prave udarce npr tako oko 20 tt jos uvijek je normalno da ne osjecat stalno
Dovoljno je da se beba pomakne prema leđima i vi je onda necete sprijeda osjetit
Dok su zapravo tako male
Tako da. No panic
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hej curke… Tommyfamekoja predivna i motivirajuća priča🥰🥰 travellertu sam dekicu i ja gledala…preslatke su stvari 😉
Ja evo s pregleda 🤗 sve je u redu! Beba je velika i ima sve potrebne organe, i mozak je dobro i sve 🙊 jel bi mi samo netko link poslao da postavim sliku 🤗 e i radila mi je uzv preko trbuha😍😍😍
Ma bravo ❤️❤️❤️
Kako mucnine? 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mateja31 ne brini se, bebica je još malena za stalno osjećanje. sve je to ok!
Tommyfame- ja sam imala pregled sa 7+1 prije par dana i culi se se otkucajii i vidilo onako malo sitnoo mogu prilozit sliku pa da vidis nista puno neces vidit ali i ovo je dovoljno pa pocetak
daadadadaaa <3 hoću slikicuuu
ionak gugalam kak izgledaju u tom tt očito je da ne mogu dočekat ahhah
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Dali je tko radio kombinirani u kbc osijek meni je ginekologica rekla da dodjem izmedju 19-25.04 nije nikakva narucivanja spominjalaa pa ako ima tko da je radio nek se javii✌✌🥰
Nisam radila kombinirani, ali sam se samo htjela javiti i reći da mi je drago da napokon vidim nekog iz Osijeka 😃😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji