Jambica Ā jesam, se moze kak tu privatno poruka poslat jer ja nemam pojma š
Juuuhh.. Ovdje izgleda jedina ja nisam pratila ovulaciju nikada ššš
Ako ti je lakse, nisi jedinaš
Mi se jednostavno opustimo i cijeli ciklus uzivamoššš
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + š
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Jambica jesam, se moze kak tu privatno poruka poslat jer ja nemam pojma š
nemam pojma ni jaĀ Ā ne vidim nigdje poruke

Jambica daj mi mail pa cu ti tam poslat to mi jedino pada na pamet š
Drage moje danas sam malo u panici pomozite mi..Dakle imam neke ostre bolove po dnu stomaka i plase me bas. Ako legnem ili sjednem polulezeci ne boli me nista cim ustanem i krecem se ti bolovi su ostri..Neko iskustva?Pregled uredan prije par dana..Ja se tjesim da je mozda od pjeska koji imam u bubrezima vec dugo.Preventivno pijem Josif PanÄiÄ caj za trudnice ali postoji doza straha da bolovi nisu znak necega loseg,moze li bol biti od hematoma??
A kakva ti je probava?
Pa nije bas idealna ovih dana iako pijem magnezij i donat.

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ā¤ā¤
Drage moje danas sam malo u panici pomozite mi..Dakle imam neke ostre bolove po dnu stomaka i plase me bas. Ako legnem ili sjednem polulezeci ne boli me nista cim ustanem i krecem se ti bolovi su ostri..Neko iskustva?Pregled uredan prije par dana..Ja se tjesim da je mozda od pjeska koji imam u bubrezima vec dugo.Preventivno pijem Josif PanÄiÄ caj za trudnice ali postoji doza straha da bolovi nisu znak necega loseg,moze li bol biti od hematoma??
A kakva ti je probava?
Pa nije bas idealna ovih dana iako pijem magnezij i donat.
Meni oÅ”tri bolovi znaju bit od crijevaĀ
Mislim opcenito ne samo u trudnociĀ

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "ššš
š Lista jesenskih beba na 407. Str. š
Nitko ne piŔe da bebu osjeti?
Cure koje ste dobro zagazile u 2. TromjeseÄje osjetite li sta? ā¤ļø
Pisala ja.. Osjetim od 10 tog tjedna.. Kad pipnem stomak di je beba osjetim bebu da je unutra. Nekad se migolji nekad ne. JoÅ” nema ono baÅ” baÅ” udarca. Prvu sam osjetila sa 16 tjedana
Ovo je bas ranoooo
Na koji nacin si to osjetila u 10tt? Da krenem osluskivat š
Ne znam uopÄe kak bi ti objasnila ahahahah. Ležala bi naveÄer pružena skroz i kako po ultrazvuku znam da je skroz desno osjetila bi ko mjehuriÄe, ni blizu kao kad krulje crijeva nego baÅ” nekako nježno tup tup tup. Nebi dugo trajalo al bi se ponovilo par puta u 5 minuta i onda stalo.. IduÄu veÄer na istom mjestuĀ u isto položaju i eto.. Sad kako je veÄ veÄa beba sad ga baÅ” osjetim jer me boli. Tj osjetim da neÅ”t pritiÅ”Äem.. Tj stisnem nježno stomak stisnem bebu i oÄito je gurnem u neÅ”t pa me zasmeta. Kao da mi je neÅ”t u stomaku (logiÄno).. Na lijevoj strani kad stiÅ”ÄeÅ” (raÄunaj gurnem 1cm samo rukom u unutra i ne osjetim niÅ”t a desno mi je baÅ” pritisak). Et probaj upratit naveÄer kad se umiriÅ” iza jela. Migoljenje
Odi kod doktora! Znam da pijesak boli to mi je mama imalai rekla je da boli gore od trudova al najbolje da odes na pregled
Bila sam prije 3 dana na uzv sve je bilo ok,jedino taj hematom.Nadam se da je ovo samo trenutno. Imam ja bas problema s pjeskom ..Od septembra su me kljukali lijekovima za bolove i antibioticima tek u januaru se smirilo..pa me strah da ne krene u trudnoci ne znam kako bi to izgurala uopste.

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ā¤ā¤
Jambica daj mi mail pa cu ti tam poslat to mi jedino pada na pamet š
tina.gudlin@gmail.com

IduÄi tjedan su rekli sunÄano i toplo, da ne bi neku trudniÄku kavu organizirale?
Pa Äak bi i mogle. Ti si u Zg?
Da, Zagreb..Pa ja bih baÅ” voljela malo spojiti lica sa profilimaĀ

ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji