Jambica jesam, se moze kak tu privatno poruka poslat jer ja nemam pojma 😂
Juuuhh.. Ovdje izgleda jedina ja nisam pratila ovulaciju nikada 😂🙈🙈
Ako ti je lakse, nisi jedina😂
Mi se jednostavno opustimo i cijeli ciklus uzivamo😆🙈🙈
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Jambica jesam, se moze kak tu privatno poruka poslat jer ja nemam pojma 😂
nemam pojma ni ja ne vidim nigdje poruke
Drage moje danas sam malo u panici pomozite mi..Dakle imam neke ostre bolove po dnu stomaka i plase me bas. Ako legnem ili sjednem polulezeci ne boli me nista cim ustanem i krecem se ti bolovi su ostri..Neko iskustva?Pregled uredan prije par dana..Ja se tjesim da je mozda od pjeska koji imam u bubrezima vec dugo.Preventivno pijem Josif Pančić caj za trudnice ali postoji doza straha da bolovi nisu znak necega loseg,moze li bol biti od hematoma??
A kakva ti je probava?
Pa nije bas idealna ovih dana iako pijem magnezij i donat.
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Drage moje danas sam malo u panici pomozite mi..Dakle imam neke ostre bolove po dnu stomaka i plase me bas. Ako legnem ili sjednem polulezeci ne boli me nista cim ustanem i krecem se ti bolovi su ostri..Neko iskustva?Pregled uredan prije par dana..Ja se tjesim da je mozda od pjeska koji imam u bubrezima vec dugo.Preventivno pijem Josif Pančić caj za trudnice ali postoji doza straha da bolovi nisu znak necega loseg,moze li bol biti od hematoma??
A kakva ti je probava?
Pa nije bas idealna ovih dana iako pijem magnezij i donat.
Meni oštri bolovi znaju bit od crijeva
Mislim opcenito ne samo u trudnoci
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nitko ne piše da bebu osjeti?
Cure koje ste dobro zagazile u 2. Tromjesečje osjetite li sta? ❤️
Pisala ja.. Osjetim od 10 tog tjedna.. Kad pipnem stomak di je beba osjetim bebu da je unutra. Nekad se migolji nekad ne. Još nema ono baš baš udarca. Prvu sam osjetila sa 16 tjedana
Ovo je bas ranoooo
Na koji nacin si to osjetila u 10tt? Da krenem osluskivat 😂
Ne znam uopće kak bi ti objasnila ahahahah. Ležala bi navečer pružena skroz i kako po ultrazvuku znam da je skroz desno osjetila bi ko mjehuriće, ni blizu kao kad krulje crijeva nego baš nekako nježno tup tup tup. Nebi dugo trajalo al bi se ponovilo par puta u 5 minuta i onda stalo.. Iduću večer na istom mjestu u isto položaju i eto.. Sad kako je već veća beba sad ga baš osjetim jer me boli. Tj osjetim da nešt pritišćem.. Tj stisnem nježno stomak stisnem bebu i očito je gurnem u nešt pa me zasmeta. Kao da mi je nešt u stomaku (logično).. Na lijevoj strani kad stišćeš (računaj gurnem 1cm samo rukom u unutra i ne osjetim ništ a desno mi je baš pritisak). Et probaj upratit navečer kad se umiriš iza jela. Migoljenje
Odi kod doktora! Znam da pijesak boli to mi je mama imalai rekla je da boli gore od trudova al najbolje da odes na pregled
Bila sam prije 3 dana na uzv sve je bilo ok,jedino taj hematom.Nadam se da je ovo samo trenutno. Imam ja bas problema s pjeskom ..Od septembra su me kljukali lijekovima za bolove i antibioticima tek u januaru se smirilo..pa me strah da ne krene u trudnoci ne znam kako bi to izgurala uopste.
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Jambica daj mi mail pa cu ti tam poslat to mi jedino pada na pamet 😂
tina.gudlin@gmail.com
Idući tjedan su rekli sunčano i toplo, da ne bi neku trudničku kavu organizirale?
Pa čak bi i mogle. Ti si u Zg?
Da, Zagreb..Pa ja bih baš voljela malo spojiti lica sa profilima
Sortiraj odgovore
Najstariji