Tommyfame- ja sam imala pregled sa 7+1 prije par dana i culi se se otkucajii i vidilo onako malo sitnoo mogu prilozit sliku pa da vidis nista puno neces vidit ali i ovo je dovoljno pa pocetak
daadadadaaa <3 hoću slikicuuu
ionak gugalam kak izgledaju u tom ttočito je da ne mogu dočekat ahhah
https://ibb.co/sQmp5wK evo slikice vidi se onako ko mala kifla hahah ali sasvim dovoljno da te umiri da je bebac tuu🥰Lejla, po izgledu slike s UZV-a čini mi se da smo kod iste ginekologice 😃🙈
Moze bitii🤭🥰 ajde da je netko i iz osijeka jesi planirala ic na kombinirani ja neznam nista u vezi toga evo prvu trudnocu nisam to nista radila ali sad zelim da znam da je sve ureduu
Dom zdravlja u Kanižlićevoj 😃 da ne spominjem ime.
Daa, i ja sam baš sretna da vidim nekog iz Os ☺
Meni je isto prva trudnoća. Sad sam 12+1 i odlučila sam da neću ići na kombinirani niti ikakav NIPT.
Pitala me ona još na prvom pregledu sa 7+6 želim li.
Isto me je strah, ali sam nekako prepustila neka sve ide svojim tokom. Ne možemo svakako utjecati na određena stanja i događaje. 😊😊 na zadnjem pregledu prošli tjedan je preko UZV bilo sve uredu, ovo što je ona pregledavala organe, udove,... iako ne predetaljno ali dobro 😑
----
Koliko čitam od ostalih cura radi se UZV i vadi se krv. Sad šta, kako točno nemam pojma.
Ako si joj rekla da želiš komb. na ovom pregledu, trebala bi ti valjda detaljnije objasniti sljedeći put 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Tienna evo nemam iskustva sa samom kupnjom polovnih kolica, ali za ovu bebicu ću koristiti kolica od sina. Još uvijek su u super stanju, mehanizam nije oštećen, sve funkcionira. Kolica su Mutsy Nio. Curka će također naslijediti i kišobran kolica - ona su Mast M2. Znači, sve će joj biti polovno, hehehe
Tommyfame- ja sam imala pregled sa 7+1 prije par dana i culi se se otkucajii i vidilo onako malo sitnoo mogu prilozit sliku pa da vidis nista puno neces vidit ali i ovo je dovoljno pa pocetak
daadadadaaa <3 hoću slikicuuu
ionak gugalam kak izgledaju u tom ttočito je da ne mogu dočekat ahhah
https://ibb.co/sQmp5wK evo slikice vidi se onako ko mala kifla hahah ali sasvim dovoljno da te umiri da je bebac tuu🥰
jujujuuju mala srečića od 1 cm <3
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Trudnice moje, da li se netko naručiuvao ovih dana u Zagrebu na kombinirani probir? Koliko ste čekale na termin? Trebala bi ići početkom idućeg tjedna ali rekla mi je moja ginekologica da se svugdje treba naručiti i duže se čeka. Poslala sam mail u Petrovu jer se nitko ne javlja na tel a odgovaraju mailom tek u roku 5 dana.
Ja sam otisla direktno u Petrovu 13, rekla sam da nisam narucena i molila da me prime ovaj ili iduci tjedan jer sam bila 12+4 a doktorica mi je dan prije rekla da trebam ici, nisam znala da sam se trebala sama naruciti jer je do sad sve ona narucivala i otisla sam sama iduci dan. Mene je u Petrovoj narucila 30.3. Znaci za 7 dana tocno sam dobila termin. Prije termina za pregled moras vaditi krv u Petrovoj 3. Odi u bolnicu i vidi da li te moze ugurati jer je vecinom bilo “popunjeno” bar je meni rekla prije nego je dala termin da nema mjesta pa se ipak smilovala 🤷🏻♀️ Ali trudna si naci ce termin za tebe! ❤️ Sretno 🥰
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Ja cu uzv za kombinirani napravit kod svog ginekologa a onda cu dan posli samo ic izvadit krv za bolnicu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja cu uzv za kombinirani napravit kod svog ginekologa a onda cu dan posli samo ic izvadit krv za bolnicu
U bolnicu *
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji