Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    25. Ožujak 2021. 11:43

sanja0508

Tommyfame

bubi001

Tommyfame

Jutro mamasite ❤ jeste mi dobro?

Joj tema ovulacije i svega 🤣 znaci ja sam

Eto vidiš kad se najmanje nadamo! Baš mi je drago 🥰 oprosti ak mi je negdje promaklo, jesi već bila na pregledu ?

Moja priča nije tak komplicirana ko i tvoja ali ja sam imala parcijalnu molu i bilo mi je zabranjeno imat nezaštićene odnose 6 mjeseci od 1. Negativne bete. Baš smo se pazili. Uradim ja zadnji pregled doktorica kaže sve je super. I tak inače ja osjetim svoju O dosta, znaju me boliti jajnici koda ću dobiti menstruaciju. Osjetim ja nju najnormalnije dakle O prođe i sad dođe dan kad trebam dobiti M, i jedino tada znam da smo imali neprekinuti odnos, jer kao čuvat ćemo se još malo, nismo spremni nakon mole….i kaj…baš se tad uhvatilo! 😂

Dakle, danas mi je pregled i već mi je muka od svih ne simptoma i simptoma i svega kaj sam imala sa tom molom i prije toga jedan missed ab… Samo želim da danas čujemo srce i da sve bude u najboljem redu. 🙏❤️

ee nisam nisam, idem za 5 dana.. joj nikako dočekat :)
    ma da to je to, ne nadaš se, otpišeš i eto ga <3

sretno ti na pregledu!! <3 javi sve, držim fige da je sve okej

Ajde sada ce to 😀 kada cujes malo srce ima da budes mirna i da krenes uzivati 🥰

Lagano na bolovanju, Neflix i školjka hahha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Jambica
    25. Ožujak 2021. 11:48

Bok, žene! Frendica mi je istovarila dvije vreće trudničke robe, ali meni to sve veliko, veličina m uglavnom. Ima hlača, ima majica. Jel netko zaintersiran? Prije nego poklonim dalje, reko idem ovdje pitati

• LilM
    25. Ožujak 2021. 11:52

Jambica

Bok, žene! Frendica mi je istovarila dvije vreće trudničke robe, ali meni to sve veliko, veličina m uglavnom. Ima hlača, ima majica. Jel netko zaintersiran? Prije nego poklonim dalje, reko idem ovdje pitati

Mozee :)

Endzrue
    25. Ožujak 2021. 11:56

Sanjarka88 🌸

Nitko ne piše da bebu osjeti?
    Cure koje ste dobro zagazile u 2. Tromjesečje osjetite li sta? ❤️

Pisala ja .. Osjetim od 10 tog tjedna.. Kad pipnem stomak di je beba osjetim bebu da je unutra. Nekad se migolji nekad ne. Još nema ono baš baš udarca. Prvu sam osjetila sa 16 tjedana

• Lockica
    25. Ožujak 2021. 11:59

Drage moje danas sam malo u panici pomozite mi..Dakle imam neke ostre bolove po dnu stomaka i plase me bas. Ako legnem ili sjednem polulezeci ne boli me nista cim ustanem i krecem se ti bolovi su ostri..Neko iskustva?Pregled uredan prije par dana..Ja se tjesim da je mozda od pjeska koji imam u bubrezima vec dugo.Preventivno pijem Josif Pančić caj za trudnice ali postoji doza straha da bolovi nisu znak necega loseg,moze li bol biti od hematoma??

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

Sanjarka88
    25. Ožujak 2021. 12:05

Endzrue

Sanjarka88 🌸

Nitko ne piše da bebu osjeti?
    Cure koje ste dobro zagazile u 2. Tromjesečje osjetite li sta? ❤️

Pisala ja.. Osjetim od 10 tog tjedna.. Kad pipnem stomak di je beba osjetim bebu da je unutra. Nekad se migolji nekad ne. Još nema ono baš baš udarca. Prvu sam osjetila sa 16 tjedana

Ovo je bas ranoooo
    Na koji nacin si to osjetila u 10tt? Da krenem osluskivat 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Ožujak 2021. 12:06

Lockica

Drage moje danas sam malo u panici pomozite mi..Dakle imam neke ostre bolove po dnu stomaka i plase me bas. Ako legnem ili sjednem polulezeci ne boli me nista cim ustanem i krecem se ti bolovi su ostri..Neko iskustva?Pregled uredan prije par dana..Ja se tjesim da je mozda od pjeska koji imam u bubrezima vec dugo.Preventivno pijem Josif Pančić caj za trudnice ali postoji doza straha da bolovi nisu znak necega loseg,moze li bol biti od hematoma??

A kakva ti je probava? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• LilM
    25. Ožujak 2021. 12:06

Lockica

Odi kod doktora! Znam da pijesak boli to mi je mama imalai rekla je da boli gore od trudova al najbolje da odes na pregled

Jambica
    25. Ožujak 2021. 12:07

LilM

Jambica

Mozee :)

LilM, ti si u Zagrebu? 

Jambica
    25. Ožujak 2021. 12:07

Idući tjedan su rekli sunčano i toplo, da ne bi neku trudničku kavu organizirale? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.