Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem
    25. Ožujak 2021. 16:09

Natalija91

Curke kada čitam vaše objave, baš me strah ulovi. Nekoliko dana uopće više nemam mučnine, samo ponekad malo jači umor. Znam ušla sam u drugo tromjesečje, ali svejedno. Još su pojedine napisale kako su osjetila već bebe, a ja ništa nisam osjetila. Sada jedva čekam kontrolu u 4.mj jer me baš strah da nešto nije ok.

Rano je jos da osjetis konkretno lupkanje i pokrete, sigurno je sve ok. Što se mucnina tice budi sretna da su nestale 🤭, neka nam svima nestanu ulaskom u 2 tromjesečje

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jana25
    25. Ožujak 2021. 16:16

Evo i naaaas 🥰💙  veliki saam i to za tjedan dana veci (po mjerenju glavice, bedrene kosti). Doktorica je jasno vidjela da imam pišu 🤭😝 danas je bas bio nemiran i zabavljao se. Istezao nogice nesto izvodio rukicama i bas ga je bilo lijepo gledati 🥰
    Ima oko 136 grama i na slici zgleda stvarno kao vanzemaljaaaac 👽🤣
    Sljedeci pregled je 23.4. 😊
    Neopisivo mi je drago što se nastavio trend dobrih pregleda 🤗🥰
    Ps. I ja bi na kavu 😃 mogu i s curama iz Zagreba i Osijeka 😎☕

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

sanja0508
    25. Ožujak 2021. 16:35

Jana25

Evo i naaaas 🥰💙 veliki saam i to za tjedan dana veci (po mjerenju glavice, bedrene kosti). Doktorica je jasno vidjela da imam pišu 🤭😝 danas je bas bio nemiran i zabavljao se. Istezao nogice nesto izvodio rukicama i bas ga je bilo lijepo gledati 🥰

Cestitam 🥰 jos jedan decko. Za sada imamo samo dvije curice jel da? 🥰 bas je godina deckica hehehhe

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Tratinčica12
    25. Ožujak 2021. 16:35

Jana25

Evo i naaaas 🥰💙 veliki saam i to za tjedan dana veci (po mjerenju glavice, bedrene kosti). Doktorica je jasno vidjela da imam pišu 🤭😝 danas je bas bio nemiran i zabavljao se. Istezao nogice nesto izvodio rukicama i bas ga je bilo lijepo gledati 🥰

Čestitke na super pregledu 😊 mogu misliti koji lijep osjećaj 🌼
    Jedva čekam svoj pregled (iako je za mjesec dana haha). Bit ću tada 15, 16 tt. Nadam se vidjeti i spol 🙈
    ----
    Evo ja se javljam za kavu u Osijeku 😃☕

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Jana25
    25. Ožujak 2021. 16:40

Sanja0508 ja znam vec nekih mjesec dana da je decko jer sam radila prenatalni test 😃 al da bas puno deckica ima 🥰
    Jackie27 bas ga je bilo divno gledati 😊 veliki dečko 😇
    Nadam se da ces isto vidjet spol, jer eto meni se i posteno vidjelo sjedio je u turskom sjedu i od dolje pogled je bio nepogrešiv 🤣🤣
    U Osijeku cu biti negdje sredinom 4. mj pa eto 🤗😃

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Natalija91
    25. Ožujak 2021. 16:41

CarpeDiem

Natalija91

Curke kada čitam vaše objave, baš me strah ulovi. Nekoliko dana uopće više nemam mučnine, samo ponekad malo jači umor. Znam ušla sam u drugo tromjesečje, ali svejedno. Još su pojedine napisale kako su osjetila već bebe, a ja ništa nisam osjetila. Sada jedva čekam kontrolu u 4.mj jer me baš strah da nešto nije ok.

Rano je jos da osjetis konkretno lupkanje i pokrete, sigurno je sve ok. Što se mucnina tice budi sretna da su nestale 🤭, neka nam svima nestanu ulaskom u 2 tromjesečje

Očito sam se naviknula na mučnine, pa mi nedostaju! 🤣🙈
    Ma kako god, s njima ili bez njih samo da je sve ok.
    Hvala ti na odgovoru!♥️

Mišić
    25. Ožujak 2021. 16:41

Nikkas, Jana cestitke na super pregledima!! 🥰🥰 
    Jambica jeeej, uspjelo je! 🥳
    Natalija ne brini, jos je rano za konkretno osjetiti bebu. Sada eventualno mozes osjetiti nesto poput mjehurica, ali velika je vjerojatnost da ih neces jos  ni prepoznati (nisam ni ja u prvoj trudnoci). I kao sto sam prije napisala, veliku ulogu ima i polozaj posteljice. A sto se tice mucnina, normalno je da se gube. 😀😀

CarpeDiem
    25. Ožujak 2021. 16:45

Jana25

Čestitam na urednom pregledu i malom dečkiću🎉💪🙏
    Sad kad sam ugledala šoljicu kave baš mi se pije 🤣 (inače joj ne volim bi miris)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jana25
    25. Ožujak 2021. 16:54

CarpeDiem

Jana25

Čestitam na urednom pregledu i malom dečkiću🎉💪🙏
    Sad kad sam ugledala šoljicu kave baš mi se pije 🤣 (inače joj ne volim bi miris)

A ništa, udri  po kavici 😃🤣☕

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Tratinčica12
    25. Ožujak 2021. 16:55

Jana25

Sanja0508ja znam vec nekih mjesec dana da je decko jer sam radila prenatalni test 😃 al da bas puno deckica ima 🥰
    Jackie27bas ga je bilo divno gledati 😊 veliki dečko 😇
    Nadam se da ces isto vidjet spol, jer eto meni se i posteno vidjelo sjedio je u turskom sjedu i od dolje pogled je bio nepogrešiv 🤣🤣
    U Osijeku cu biti negdje sredinom 4. mj pa eto 🤗😃

🙈🙈

Sad gledam kalendar, bit ću za sljedeći pregled skoro 17 tt 😮 
    Kad dođeš, javi. Pa se dogovorimo lako ☺ osim ako baš tada ne budem išla 10-ak dana kod svojih.

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.