Mala Ive što se sexa tiče njega bi navodno gin. trebao odobriti svakom individualno kako se trudnoća odvija.
E sada navodno sex kao sex nije toliko "opasan", koliko bi mogli biti orgazmi (zbog kontrakcije materice), pretpostavljam da se misli na ranu trudnoću ne kasnije. I ne bi trebalo ejakulacija da bude unutra (jer sam i to citala da potice otvaranje, dakle bila bi poželjna na samom finalu🙈🤣).
Samo sam čitala o ovome i ima različitih mišljenja kao i za sve, ali ću pitati gina u ponedeljak šta misli o ovome.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Tommy prekrasna inspirativna priča s najljepšim krajem 🤗 nek sad bude samo mirna lagana plovidba do kraja 😊
Mala Ive nažalost sam u istoj situaciji. Kako imam gljivice koje mi se stalno vraćaju ja dobrih 2 tjedna prije vađenja krvi nisam jela ništa slatko (jesam voće, ali u doziranim količinama i to većinom borovnice, maline, kisele jabuke) i reducirala skroz ugljikohidrate, mali raznovrsni obroci, sve po PS-u i onda nalaz GUK 5.4 🤯 baš evo nisam ni ja pametna kako i zašto, meni dr savjetovala izbacit slatko i ugljikohidrate, a to ionako pazim. Dan prije sam oko 19h zadnji obrok i to isto samo jogurt. Možda treba malo duže održavat dijetu da se rezultati vide... meni je rekla samo u 25. tjednu radit ogtt pretragu i održavat prehranom. Mislim da ću na svoju ruku vadit za cca tjedan, dva da vidim stanje.
________
Pitanje za Zadranke, Pingu, Leah možda ako još netko ima 😊 znate li ima li u Zd negdje za upisati jogu za trudnice ili nešto slično? Javila sam se u Tara centar pa su rekli da to više ne održavaju.
Mišić, super su mi one tvoje youtube vježbe i provodim ih kad se natjeram, ali mi se teško natjerati samoj, baš mi treba neka struktura 🧘🏼♀️
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
O whatsap nebi sad razmisljala.
Ovo je puno preglednije za pratit
Tamo bude ne moguce
No jednom, tko zna 😊
Zg girls uzivajte 👍🏻
Mi iz 2018te imamo grupu na fejsu i messenger grupu. Tamo nam je najbolje. Na wocap je nepregledno i teško pratit a chat je top. Svaki dan tipkamo već 2.5 god.. 12 tak uvijek aktivnih a ukupno 20 na chatu. U grupi nas je 40 tak al nije više toliko aktivna.
Nažalost nemam fb. Morala bih napraviti neki profil samo za to. Imam jedino instagram. 😅
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
O whatsap nebi sad razmisljala.
Ovo je puno preglednije za pratit
Tamo bude ne moguce
No jednom, tko zna 😊
Zg girls uzivajte 👍🏻
Mi iz 2018te imamo grupu na fejsu i messenger grupu. Tamo nam je najbolje. Na wocap je nepregledno i teško pratit a chat je top. Svaki dan tipkamo već 2.5 god.. 12 tak uvijek aktivnih a ukupno 20 na chatu. U grupi nas je 40 tak al nije više toliko aktivna.
Slažem se, fejs je meni bio super (isto smo otvorili kad sam prvi put bila trudna) - trudnoću i prvu godinu djece smo baš bile aktivne, sve je bilo novo, mi pune nedoumica, a opet tamo je zatvorena grupa pa možeš i intimnije stvari pričati, i slike stavljati...
Tommyfame- ja sam imala pregled sa 7+1 prije par dana i culi se se otkucajii i vidilo onako malo sitnoo mogu prilozit sliku pa da vidis nista puno neces vidit ali i ovo je dovoljno pa pocetak
🤰🍀 👶 🌸
Trudnice moje, da li se netko naručiuvao ovih dana u Zagrebu na kombinirani probir? Koliko ste čekale na termin? Trebala bi ići početkom idućeg tjedna ali rekla mi je moja ginekologica da se svugdje treba naručiti i duže se čeka. Poslala sam mail u Petrovu jer se nitko ne javlja na tel a odgovaraju mailom tek u roku 5 dana.
Idući tjedan su rekli sunčano i toplo, da ne bi neku trudničku kavu organizirale?
Pa čak bi i mogle. Ti si u Zg?
Da, Zagreb..Pa ja bih baš voljela malo spojiti lica sa profilima
Što se mene tiče može. Pa nek se javi još netko ako je zainteresiran.
Meni samo ne paše ponedjeljak, sve ostale dane mogu popodne iza 15 h.
Ja nazalost radim popodne iduci tjedan pa mogu samo ujutro, onaj tjedan iza mi pase kako god, ali tad stoji kisa 🥺 Pa ako se nađete, prikljucim se na nekom drugom dejtu 😁
Naravno, kad probijemo led, postaje rutina :-)
Dali je tko radio kombinirani u kbc osijek meni je ginekologica rekla da dodjem izmedju 19-25.04 nije nikakva narucivanja spominjalaa pa ako ima tko da je radio nek se javii✌✌🥰
🤰🍀 👶 🌸
Missy Čestitke na pregledu i curici!
Za jastuk pogledaj što ima Mali anđeo - njihov sam u prošloj trudnoći kupila u Babycentru i još uvijek je u odličnom stanju.
Tommy ajme koja lijepa priča!
Zara7 i ja sam iz Zadra. Probaj poslati poruku Veselom oblačiću, čini mi se da su i tamo održavali vježbe za trudnice. A jesi probala onu aplikaciju Down Dog? ja ju još uvijek koristim i skroz je ok. Možda te motivira plaćanje, hahah.
i još ti broji koliko puta tjedno ju otvoriš
Hej curke... Tommyfame koja predivna i motivirajuća priča🥰🥰 traveller tu sam dekicu i ja gledala...preslatke su stvari 😉
Ja evo s pregleda 🤗 sve je u redu! Beba je velika i ima sve potrebne organe, i mozak je dobro i sve 🙊 jel bi mi samo netko link poslao da postavim sliku 🤗 e i radila mi je uzv preko trbuha😍😍😍
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Sortiraj odgovore
Najstariji