Ja nisam pratila ovulaciju nego smo cijeli prosinac bili baš aktivni i pogodili smo u jednom od pokušaja. 😄 Prije ovoga sam imala jednu biokemijsku pa nisam sada htjela ni raditi test dok mi nije kasnila 6 dana M. Nakon prvog testa i svijetle crtice radila sam ga svaki drugi dan još 2x i onda na sam dan pregleda jer sam se bojala da dođem, a doktor kaže nema ničega. 🙈 Ja još uvijek ne osjetim bebu, iako samo sam čitala kakav bi trebao biti osjećaj. Valjda će za koji tjedan i to 😁
'21. 💙
'24. 💛
Ja sam u prvoj t osjetila oko 18tt a u drugoj oko 15tt
Meni ti prvi pokreti budu kao da mi lagano pucketaju mjehurici unutra onako nježno 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nitko ne piše da bebu osjeti?
Cure koje ste dobro zagazile u 2. Tromjesečje osjetite li sta? ❤️
Ja sam osjetila prije neka 2, 3 tjedna par puta neki osjecaj kao da me ribica okrzne haha. Sad osjetim pritisak i vidim da mi se neki dio trbuha izboci pa pretpostavljam da je tamo u tom trenu. Iako me zadnja dva dana boli trbuh, tj neki neugodan pritisak, imam osjecaj da je narastao jos preko noci 😁
Nismo vidili tvoju bušu ili? 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bubi bit ce sve u najboljem redu ❤️
Zaboravila sam, si vec bila na pregledu ili je ovo prvi?
Je je bila sam jednom prošli tjedan i vidjeli smo GV i ŽV, tad je rekla da bi danas trebale vidjeti i plod i cuti srce.
Idem danas u 19h, i jedva cekam kraj dana da prestanu trnci prolazit trbuhom 😅
Nitko ne piše da bebu osjeti?
Cure koje ste dobro zagazile u 2. Tromjesečje osjetite li sta? ❤️
Nego sta, ribica koja pliva 🥰😇 poslje cokolade posebno i kad sam mirna 😍 i ne svaki dan 😬 vidjet cemo danas manekena 🥳
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jutro mamasite ❤ jeste mi dobro?
Joj tema ovulacije i svega 🤣 znaci ja sam
Eto vidiš kad se najmanje nadamo! Baš mi je drago 🥰 oprosti ak mi je negdje promaklo, jesi već bila na pregledu ?
Moja priča nije tak komplicirana ko i tvoja ali ja sam imala parcijalnu molu i bilo mi je zabranjeno imat nezaštićene odnose 6 mjeseci od 1. Negativne bete. Baš smo se pazili. Uradim ja zadnji pregled doktorica kaže sve je super. I tak inače ja osjetim svoju O dosta, znaju me boliti jajnici koda ću dobiti menstruaciju. Osjetim ja nju najnormalnije dakle O prođe i sad dođe dan kad trebam dobiti M, i jedino tada znam da smo imali neprekinuti odnos, jer kao čuvat ćemo se još malo, nismo spremni nakon mole….i kaj…baš se tad uhvatilo! 😂
Dakle, danas mi je pregled i već mi je muka od svih ne simptoma i simptoma i svega kaj sam imala sa tom molom i prije toga jedan missed ab… Samo želim da danas čujemo srce i da sve bude u najboljem redu. 🙏❤️
ee nisam nisam, idem za 5 dana.. joj nikako dočekat :)
ma da to je to, ne nadaš se, otpišeš i eto ga <3
sretno ti na pregledu!! <3 javi sve, držim fige da je sve okej
Tih 5 dana ko cijela vjecnost jel da ? 🤣
Imaš nekih simptoma?
Hvala ti, javim danas! Javi i ti čim prođe tvoj pregled 🥰
Ja isto zadnjih par mjeseci nisam pratila ovulaciju. Vec sam bila umorna od svega toga i digla ruke. I u dogovoru sa ginekologicom otisla na konzultacije na humanu reprodukciju. Tamo mi rekli da napravim briseve i hormone na treci dan ciklusa.
26.1 obavim pregled i izvadim briseve i doktorica mi kaze da ce mi ovulacija za koji dan i da ovaj mjesec imam jakoo kasnu ovulaciju. I ja sta cu ajde idemo pokusati jos jednom prirodno prije nego krenemo u neki postupak. Doslo valentino i ja skuzim da meni stvarnooo dugo traje ovaj ciklus, i da nikako da dobijem, ja vec luda jer moram hormone ici vaditi na 3 dan ciklusa. Na kraju piskim test. Ono plus. Sokirala se skroz, da jos cak ni sada nakon 2 pregleda ne vjerujem da sam trudna. ❤🥰
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ja sam neki dan imala osjecaj kao da nesto osjetim, ali ugl osjecam svoja crijeva. 😅 Mislim da cu pravo osjetiti tek za neka dva tjedna. Vidjet cemo.
Zene moje, meni kao da opet ova zgaravica ide na gore, opet me nenormalni umor pocinje hvatat usred dana...ovome nikad kraja. 😔
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Eto vidiš kad se najmanje nadamo! Baš mi je drago 🥰 oprosti ak mi je negdje promaklo, jesi već bila na pregledu ?
Moja priča nije tak komplicirana ko i tvoja ali ja sam imala parcijalnu molu i bilo mi je zabranjeno imat nezaštićene odnose 6 mjeseci od 1. Negativne bete. Baš smo se pazili. Uradim ja zadnji pregled doktorica kaže sve je super. I tak inače ja osjetim svoju O dosta, znaju me boliti jajnici koda ću dobiti menstruaciju. Osjetim ja nju najnormalnije dakle O prođe i sad dođe dan kad trebam dobiti M, i jedino tada znam da smo imali neprekinuti odnos, jer kao čuvat ćemo se još malo, nismo spremni nakon mole….i kaj…baš se tad uhvatilo! 😂
Dakle, danas mi je pregled i već mi je muka od svih ne simptoma i simptoma i svega kaj sam imala sa tom molom i prije toga jedan missed ab… Samo želim da danas čujemo srce i da sve bude u najboljem redu. 🙏❤️
ma da to je to, ne nadaš se, otpišeš i eto ga <3
sretno ti na pregledu!! <3 javi sve, držim fige da je sve okej
Ajde sada ce to 😀 kada cujes malo srce ima da budes mirna i da krenes uzivati 🥰
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
ma da to je to, ne nadaš se, otpišeš i eto ga &lt;3
sretno ti na pregledu!! &lt;3 javi sve, držim fige da je sve okej
Tih 5 dana ko cijela vjecnost jel da ? 🤣
Imaš nekih simptoma?
Hvala ti, javim danas! Javi i ti čim prođe tvoj pregled 🥰
simtome? hmmm 2 dana prije očekivane su mi krenule mučnine a danas sam baš počela pošteno se družit sa školjkom :/ danas mi je baaaš baš loše
no neka, vele što je meni lošije to je bebi bolje..pa ako je to cijena..
a ti?
e sa koliko si imala prvi pregled? moj je sa 7+0 pa se nadam da će sve biti jasno da se neću morat sekirat haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji