Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Iva2
    25. Ožujak 2021. 10:39

ponosna.mama

Iva2

Dobro jutro!🌞
    Evo i ja se pridružujem ovoj velikoj zajednici.🥰
    Danas smo 13+3, jučer sam bila na pregledu, sve se čini ok. Inače sam na Fragminu zbog trombofilije pa se nadam da će sve biti ok do kraja (prošla trudnoća je, uz terapiju. uspješno dovedena do kraja.🙏🏻
    Sljedeći pregled je 14.04., a termin poroda 27.09.💞💞

Jutro draga Iva, drago mi je zbog uredne trudnoce 🥰 a ako se beba rodi na termin imat ce najljepsi datum ( hehe tad je moj rođendan 😊)

Onda ćemo morati izgurati do termina🤣🤣 Hvala puno🌞

Endzrue
    25. Ožujak 2021. 10:51

Ja sam prvu pratila trakicama i temperaturom u uspjeli smo odmah (prva 2x mj pokušaja nisam pratila a gađali smo ovulaciju jer je osjetim). Sad smo se zezali 7 dana pred mengu ugl jer mi je ciklus 25 dana a ovulacija bude oko 14 tog dana. Potvrđeno i ultrazvukom da mi je tad... Ovaj put smo se 6.dan iza menge.. Očito mi se poremetila ovulacija. Tak da nas je iznenadilo :D  . Da smo čekali pola ciklusa nebi pogodili. Naznaka da je bila ovulacija nigdje. Inače me boli jaknik i imam sluzi. Ovaj put ništ.. 

Orhideja13
    25. Ožujak 2021. 10:54

Iva2

Dobro jutro!🌞
    Evo i ja se pridružujem ovoj velikoj zajednici.🥰
    Danas smo 13+3, jučer sam bila na pregledu, sve se čini ok. Inače sam na Fragminu zbog trombofilije pa se nadam da će sve biti ok do kraja (prošla trudnoća je, uz terapiju. uspješno dovedena do kraja.🙏🏻
    Sljedeći pregled je 14.04., a termin poroda 27.09.💞💞

Dobro dosla.. Termin na moj rodjendan 💗
    Neka je srecno 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

mala_ive
    25. Ožujak 2021. 11:00

MARELA

Matejjja

Mia38

Zene koje ste radile Nifty gdje ste radile i u kojem tt?
    Ja do sad nisam imala mucnine, jucer prvi put i glavobolja…

Ja nisam radila Nifty nego Harmony, ali isto dode.. Radila sam u Ginekosu, 10+5 sam bila. Nalaze sam cekala tjedan dana.
    I trazila sam da mi ne otkriju spol na nalazu :)

Mateja, kod kojeg dr-a si u Ginekosu? Ja sam se bas razocarala kad sam cula da dr.Kos-a vise nema, pa sam se prijavila onako bezveze kod dr.Grgic, on radi na Vinogradskoj, ali ne znam kakav je generalno. Jel ima netko bolji sada?😄 on mi je zadnji puta na 9+1 gledao UZV prek trbuha i nis se nije vidjelo dobro, bas bezveze za te novce koje ostavis..
    Ima jos netko da ide u Ginekos? tj Gineko sada biduci da su ih preimenovali.

Ja u prvoj trudnoći sam sve što sam privatno išla (neke preglede samo) išla u Ginekos. Prvo kod Kosa, a onda kod Grgića jer sam skontala da radi u Vinogradskoj gdje sam ja trebala roditi pa se dobro poklopilo. Na kraju sam išla u ambulantu kod njega i ok je. Skroz. Odgovara na sva pitanja, dosta zna i pouzdan je :-) Ovo bi bila, dakle, preporuka za Ginekos i za Grgića.

Orhideja13
    25. Ožujak 2021. 11:08

Juuuhh.. Ovdje izgleda jedina ja nisam pratila ovulaciju nikada 😂🙈🙈

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

bubi001
    25. Ožujak 2021. 11:14

Tommyfame

Jutro mamasite ❤ jeste mi dobro?

Joj tema ovulacije i svega 🤣 znaci ja sam

Eto vidiš kad se najmanje nadamo! Baš mi je drago 🥰 oprosti ak mi je negdje promaklo, jesi već bila na pregledu ? 

Moja priča nije tak komplicirana ko i tvoja ali ja sam imala parcijalnu molu i bilo mi je zabranjeno imat nezaštićene odnose 6 mjeseci od 1. Negativne bete. Baš smo se pazili. Uradim ja zadnji pregled doktorica kaže sve je super. I tak inače ja osjetim svoju O dosta, znaju me boliti jajnici koda ću dobiti menstruaciju. Osjetim ja nju najnormalnije dakle O prođe i sad dođe dan kad trebam dobiti M, i jedino tada znam da smo imali neprekinuti odnos, jer kao čuvat ćemo se još malo, nismo spremni nakon mole....i kaj...baš se tad uhvatilo! 😂

Dakle, danas mi je pregled i već mi je muka od svih ne simptoma i simptoma i svega kaj sam imala sa tom molom i prije toga jedan missed ab... Samo želim da danas čujemo srce i da sve bude u najboljem redu. 🙏❤️

Sanjarka88
    25. Ožujak 2021. 11:15

Nitko ne piše da bebu osjeti?
    Cure koje ste dobro zagazile u 2. Tromjesečje osjetite li sta? ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Ožujak 2021. 11:16

Bubi bit ce sve u najboljem redu ❤️
    Zaboravila sam, si vec bila na pregledu ili je ovo prvi? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tommyfame
    25. Ožujak 2021. 11:18

bubi001

Tommyfame

Jutro mamasite ❤ jeste mi dobro?

Joj tema ovulacije i svega 🤣 znaci ja sam

Eto vidiš kad se najmanje nadamo! Baš mi je drago 🥰 oprosti ak mi je negdje promaklo, jesi već bila na pregledu ?

Moja priča nije tak komplicirana ko i tvoja ali ja sam imala parcijalnu molu i bilo mi je zabranjeno imat nezaštićene odnose 6 mjeseci od 1. Negativne bete. Baš smo se pazili. Uradim ja zadnji pregled doktorica kaže sve je super. I tak inače ja osjetim svoju O dosta, znaju me boliti jajnici koda ću dobiti menstruaciju. Osjetim ja nju najnormalnije dakle O prođe i sad dođe dan kad trebam dobiti M, i jedino tada znam da smo imali neprekinuti odnos, jer kao čuvat ćemo se još malo, nismo spremni nakon mole….i kaj…baš se tad uhvatilo! 😂

Dakle, danas mi je pregled i već mi je muka od svih ne simptoma i simptoma i svega kaj sam imala sa tom molom i prije toga jedan missed ab… Samo želim da danas čujemo srce i da sve bude u najboljem redu. 🙏❤️

ee nisam nisam, idem za 5 dana.. joj nikako dočekat :)
    ma da to je to, ne nadaš se, otpišeš i eto ga <3

sretno ti na pregledu!! <3 javi sve, držim fige da je sve okej

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Missy88
    25. Ožujak 2021. 11:20

Sanjarka88 🌸

Nitko ne piše da bebu osjeti?
    Cure koje ste dobro zagazile u 2. Tromjesečje osjetite li sta? ❤️

Ja sam osjetila prije neka 2, 3 tjedna par puta neki osjecaj kao da me ribica okrzne haha. Sad osjetim pritisak i vidim da mi se neki dio trbuha izboci pa pretpostavljam da je tamo u tom trenu. Iako me zadnja dva dana boli trbuh, tj neki neugodan pritisak, imam osjecaj da je narastao jos preko noci 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.