Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Ožujak 2021. 13:39

Vidim da mi nitko ne odgovara pa vjerojatno nitko i ne zna kako ide u tim slucajevima komplikacija.
    Usla sam da vidim ima li odgovora i vidim da pricate o kombiniranom probiru i nipt-ovima. U mojoj prvoj trudnoci sam radila kombinirani probir koji je ispao dobar, da bi na kraju u 24tt bile otkrivene anomalije i u 27tt sam isla na inducirani porod. Ispostavilo se da beba ima trisomiju13. Doktor se vodio testom i nista nije vidio na ultrazvuku do 24tt iako je trebao, jer su pregledi obavljeni traljavo i trajali bi po 3 min. I to jako poznati i cijenjeni privatnik. Ne zelim nikoga plasiti, ali pogotovo ako ste oko 35 godina ne radite kolbonirani probir jer mu vece godine svakako daju losiji rezultat, a ustvari bih savjetovala da se taj kombinirani uopce ne radi jer je to po rijecima vecine doktora koji bilo šta znaju lakrdija od testa. Ne znam ni zasto se uopce danas nudi zenama raditi tako zaostali test.

Hera✨
    23. Ožujak 2021. 13:54

SamoMalo

Evo i mene s pregleda, sve savrseno, nuhalni 1.2 :) spol nazalost nije vidio 😄

Odlicno! 🥰

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Missy88
    23. Ožujak 2021. 14:13

Sanjarka88 🌸

Missy88

Sanjarka88 🌸

Pokloncic13

Ne uspijevam naći bas dimenzije košare,ali mi se čini da je bas kraća od ostalih,plus sto je prilično nisko postavljen krović pa da vidiš bebu moraš spustiti krović,po vjetru,kiši,suncu i nije neka sreća..i još ak su roditelji visoki (mi bas jesmo),znak za ne 🤭

Visina mi nije problem 😂

Budem je pogledala uzivo kad dođe vrijeme za to 😁

Postoje li jos neka kolica koja su zapravo kisobran sa kosarom??

Sto nije da za kisobran kolica mozes kupiti dodatno kosaru? Ili se ne moze za sva. Mi trazimo 3u1 da imam sve dijelove i da su sto laganija. I neka srednja cijena, ali tek krenula gledati sto ima, sve mi je to apstraktno 😁

Mislim da ne mogu sva kisobran kolica kosaru imati 😅
    Babyzen se sklapaju skupa s kosarom, jednostavno sam odusevljena 🥰
    Kad se sjetim prosli put
    Živimo na 2. Katu
    Onda prvo bi odnila malog u stan, pa bi se vratila po kosaru odnila u stan, pa bi se vratila po konstrukciju i odnila je u stan
    I tako 2 puta dnevno, isti ritam kad bi isli u setnju i vracali se 😁
    I onda se cudila kako sam dosla na 45kn 😂

Vjerojatno ne mogu, ali ova sva neka skuplja kisobran kolica imaju i kosaru koja se moze kupiti. E to bih htjela izbjeci, da moram vuci dio po dio kolica plus bebu 😁 Mi smo u visokom prizemlju pa je kao ok, ali imam nekih 5, 6 stepenica, sad spustiti valjda nece biti problem, a gore ne znam 😁
    Iris koje je bilo pitanje, moguce da se pogubilo negdje putem jer cim krenu pregledi, to je u fokusu 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjarka88
    23. Ožujak 2021. 14:19

Missy88

Sanjarka88 🌸

Missy88

Sanjarka88 🌸

Pokloncic13

Ne uspijevam naći bas dimenzije košare,ali mi se čini da je bas kraća od ostalih,plus sto je prilično nisko postavljen krović pa da vidiš bebu moraš spustiti krović,po vjetru,kiši,suncu i nije neka sreća..i još ak su roditelji visoki (mi bas jesmo),znak za ne 🤭

Visina mi nije problem 😂

Budem je pogledala uzivo kad dođe vrijeme za to 😁

Postoje li jos neka kolica koja su zapravo kisobran sa kosarom??

Sto nije da za kisobran kolica mozes kupiti dodatno kosaru? Ili se ne moze za sva. Mi trazimo 3u1 da imam sve dijelove i da su sto laganija. I neka srednja cijena, ali tek krenula gledati sto ima, sve mi je to apstraktno 😁

Mislim da ne mogu sva kisobran kolica kosaru imati 😅
    Babyzen se sklapaju skupa s kosarom, jednostavno sam odusevljena 🥰
    Kad se sjetim prosli put
    Živimo na 2. Katu
    Onda prvo bi odnila malog u stan, pa bi se vratila po kosaru odnila u stan, pa bi se vratila po konstrukciju i odnila je u stan
    I tako 2 puta dnevno, isti ritam kad bi isli u setnju i vracali se 😁
    I onda se cudila kako sam dosla na 45kn 😂

Vjerojatno ne mogu, ali ova sva neka skuplja kisobran kolica imaju i kosaru koja se moze kupiti. E to bih htjela izbjeci, da moram vuci dio po dio kolica plus bebu 😁 Mi smo u visokom prizemlju pa je kao ok, ali imam nekih 5, 6 stepenica, sad spustiti valjda nece biti problem, a gore ne znam 😁
    Iris koje je bilo pitanje, moguce da se pogubilo negdje putem jer cim krenu pregledi, to je u fokusu

Znam da mclaren ima  za kupit kosaru
    Ne znam tko jos 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Ožujak 2021. 14:23

Ugl ako tko nađe kisobran kolica s kosarom i jos po mogucnost da se sklapaju skupa s tom kosarom nek mi javi 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tonkica111
    23. Ožujak 2021. 14:28

Evo mene s pregleda.. Dakle danas sam 8 plus 2 dana iako po ultrazvuku manje jer je ovulacija kasnija (po tome pretpostavljam da će biti curica jer je odnos bia dva dana prije ovulacije hahaha). Srce kuca... Veličina je ako se ne varam 1.33.  E sad sam već mirnija malo...Napokon hahahaha ❤️

CarpeDiem
    23. Ožujak 2021. 14:34

Tonkica111

Evo mene s pregleda.. Dakle danas sam 8 plus 2 dana iako po ultrazvuku manje jer je ovulacija kasnija (po tome pretpostavljam da će biti curica jer je odnos bia dva dana prije ovulacije hahaha). Srce kuca… Veličina je ako se ne varam 1.33. E sad sam već mirnija malo…Napokon hahahaha ❤️

Bravo za ❤ i super pregled 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Missy88
    23. Ožujak 2021. 14:43

Cestitke svim curama na uspjesnim pregledima 🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• buhtlica34
    23. Ožujak 2021. 14:45

E cure, jel itko imao problema da mu gin ne da bolovanje za mučnine? Ja sam ostala doma danas, a tek sutra popodne ću moći doći do svoje gin, pa ne znam hoće li mi raditi probleme? Mislila sam da mi to može liječnica opće medicine otvoriti ali ona me uputila na ginekologinju.. A ne bi htjela da mi pravi neke probleme oko toga, pa da moram go trošiti 

• buhtlica34
    23. Ožujak 2021. 14:46

I da, čestitam svima na uspješnim pregledima ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.