Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SamoMalo
    23. Ožujak 2021. 09:53

Hera divno!
    Mi smo rekli nakon prvog pregleda puno ljudi. Obitelji, ja svojim prijateljicama i na poslu. Razmisljala sam da ako nesto krene krivo da ionako ne bi to skrivala, trebala bih podrsku najblizih i razumijevanje šefa pa mi nije imalo smisla. Ne mogu zamisliti da imam spontani ili nesto a da ne kazem svojima.. plus imala sam krvarenje na pocetku pa mi je vec tad trebalo utjehe 😄

Sanjarka88
    23. Ožujak 2021. 09:57

SamoMalo

Hera divno!
    Mi smo rekli nakon prvog pregleda puno ljudi. Obitelji, ja svojim prijateljicama i na poslu. Razmisljala sam da ako nesto krene krivo da ionako ne bi to skrivala, trebala bih podrsku najblizih i razumijevanje šefa pa mi nije imalo smisla. Ne mogu zamisliti da imam spontani ili nesto a da ne kazem svojima.. plus imala sam krvarenje na pocetku pa mi je vec tad trebalo utjehe 😄

I ja mislim slicno 
    Prosli put sam imala spontani u 7tt i morala sam rec svojima jer zive kat ispod mene a ja bila na bolovanju i pohodila stalno bolnicu
    Direktorici sam isto rekla razlog bolovanja koji je ionako pisao na doznakama 
    Ukratko na kraju je hrpa ljudi znala za spontani sta mi je bilo lakse jer sam onda skuzila koliko je žena to proslo i da nisam sama u tome 
    Sad ne govorim jer nemam potrebe za tim 
    Bitni ljudi znaju od prvog pregleda 🥰 drugi ce vec skuzit po trbuhu za koji tjedan 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Ožujak 2021. 09:58

Hera✨

Evo nas! 🤗
    https://ibb.co/941dG1y(Nadam se da sam uspjela)

Divno 🥰🥰🥰

Endzrue
    23. Ožujak 2021. 10:01

Sanjarka88 🌸

Endzrue

Sanjarka88 🌸

Endzrue

Sanjarka88 🌸

Dobro jutro trudnice ❤️

LilM bitno da je beba dobro, hematom ce se vec apsorbirat 😊
    Mikiii cestitke na ❤️🥰
    FlipFlop jako mi je drago da je sve super, sad opušteno 🥰
    Ane_Ši u dogovoru s ginekologom napravit cu samo kombinirani, ako tu ne bude nesto ok onda cemo ic na ove druge testove
    Mokosh pa cestitke muzu na pojačanju 😁😁❤️
    Kiky također 🥰🥰🥰
    Endzrue dinosaur 😂😂😂 Pokusaj se narucit u Mimice, za mene je on broj 1
    Mateja meni je robica za decke puno lipsa 😁i Uzivaj Opusteno u drugom tromjesečju jedva cekam da se osjecam opet dobro i poletno

Jesi ti kod Vulića? Kakav mu je ultrazvuk? Ja bi nekog ko puno priča, puno objasni i sve mi detaljno pokaže

Ja sam kod Vulića preko zdravstvenog
    Ali ovu t vodim privatno kod Mimice
    I on je upravo ovo sta trazis
    Vulić ne prica puno. Iako je korektan dr

Ne mogu ih dobit. Mimicu zovem. Koliko se otprilike čeka. Nadam se da će me ubacit radi problema. Navodno je u njega i Hrboka. Isto stručan i puno priča. Vidjet ću kad se jave. Pokušat ću baš Mimicu dobit

S Mimicom je bio jedno vrijeme problem jer nije primao nove pacijente zbog obveza u bolnici
    No rekli su za sada je tako. Mislim da se to promijenilo jer i mene sad narucuju odmah za unaprijed, sta prije nije bio slucaj.
    Trazi njega
    Ako ne, taman sam ti tila reć da je kod njega Hrboka i da sam cula odlicne stvari o njemu
    Ma brzo te naruce

Naručila me u četvrtak kod neke iz Mimicinog tima... On stoji riječima iza svog tima.. Doktorica je super. Sve će objasnit bla bla. Kod Mimice se mora bit pacijent i dolazo samo 2x tjedno jer radi u bolnici osim ak oću naručit se u bolnicu a to mi se neda. Hoću novi ultrazvuk da se dobro vidi i da mi se sve kaže. Nisam zapamtila ime doktorice a on je navodno sam birao svoj tim. Hrboka je do daljnjeg na bolovanju ne znaju kad će doć

Hera✨
    23. Ožujak 2021. 10:02

Hvala curke 🥰
    Mi smo nakon prvog pregleda rekli najuzoj obitelji i kumi, a za ostale cu jos pricekat do iduceg pregleda. S tim da i kad sam imala biokemijsku sam rekla ljudima nisam skrivala i bilo mi je lakse tako, al nez nekako jos nemam potrebu nikom rec dalje od ovih koji znaju 🤷🏽‍♀️

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

sanjaaa
    23. Ožujak 2021. 10:07

Hera✨

Evo nas! 🤗
    https://ibb.co/941dG1y(Nadam se da sam uspjela)

Predivno 🥰

Sanjarka88
    23. Ožujak 2021. 10:08

Endzrue

Sanjarka88 🌸

Endzrue

Sanjarka88 🌸

Endzrue

Sanjarka88 🌸

Dobro jutro trudnice ❤️

LilM bitno da je beba dobro, hematom ce se vec apsorbirat 😊
    Mikiii cestitke na ❤️🥰
    FlipFlop jako mi je drago da je sve super, sad opušteno 🥰
    Ane_Ši u dogovoru s ginekologom napravit cu samo kombinirani, ako tu ne bude nesto ok onda cemo ic na ove druge testove
    Mokosh pa cestitke muzu na pojačanju 😁😁❤️
    Kiky također 🥰🥰🥰
    Endzrue dinosaur 😂😂😂 Pokusaj se narucit u Mimice, za mene je on broj 1
    Mateja meni je robica za decke puno lipsa 😁i Uzivaj Opusteno u drugom tromjesečju jedva cekam da se osjecam opet dobro i poletno

Jesi ti kod Vulića? Kakav mu je ultrazvuk? Ja bi nekog ko puno priča, puno objasni i sve mi detaljno pokaže

Ja sam kod Vulića preko zdravstvenog
    Ali ovu t vodim privatno kod Mimice
    I on je upravo ovo sta trazis
    Vulić ne prica puno. Iako je korektan dr

Ne mogu ih dobit. Mimicu zovem. Koliko se otprilike čeka. Nadam se da će me ubacit radi problema. Navodno je u njega i Hrboka. Isto stručan i puno priča. Vidjet ću kad se jave. Pokušat ću baš Mimicu dobit

S Mimicom je bio jedno vrijeme problem jer nije primao nove pacijente zbog obveza u bolnici
    No rekli su za sada je tako. Mislim da se to promijenilo jer i mene sad narucuju odmah za unaprijed, sta prije nije bio slucaj.
    Trazi njega
    Ako ne, taman sam ti tila reć da je kod njega Hrboka i da sam cula odlicne stvari o njemu
    Ma brzo te naruce

Naručila me u četvrtak kod neke iz Mimicinog tima… On stoji riječima iza svog tima.. Doktorica je super. Sve će objasnit bla bla. Kod Mimice se mora bit pacijent i dolazo samo 2x tjedno jer radi u bolnici osim ak oću naručit se u bolnicu a to mi se neda. Hoću novi ultrazvuk da se dobro vidi i da mi se sve kaže. Nisam zapamtila ime doktorice a on je navodno sam birao svoj tim. Hrboka je do daljnjeg na bolovanju ne znaju kad će doć

Meni su isto rekli da ih je dr. Mimica birao i da nebi radili za njega da nisu vrh.
    To u ovoj prosloj t kad sam htjela vodit trudnocu kod njega
    Znam da je jos neka žena uz Hrboku i da i ona radi u rodilištu. No nemam skustva s njom 
    Znaci situacija kod njega je i dalje ista, šteta 
    Ja sam morala veze kopat da dođem do njega 😅
    Sretno 🥰

Endzrue
    23. Ožujak 2021. 10:08

Čestitam Hera. Baš divne vijesti

Mišić
    23. Ožujak 2021. 10:10

Hera diivne vijesti i bebica!!

Endzrue
    23. Ožujak 2021. 10:12

Još da te pitam. Možeš i privatno poslat poruku koja je cijena ginekološki pregled plus ultrazvuk 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.