Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Love2021
    23. Ožujak 2021. 17:35

Ženice, danas sam bila na uzv. 11tjedana je trudnoća i dr mi je rekla da je posteljica potpuno preko ušća. Da li je netko imao tu situaciju pa da se posteljica maknula s ušća? 

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Ožujak 2021. 17:47

Tonkica111

Evo mene s pregleda.. Dakle danas sam 8 plus 2 dana iako po ultrazvuku manje jer je ovulacija kasnija (po tome pretpostavljam da će biti curica jer je odnos bia dva dana prije ovulacije hahaha). Srce kuca… Veličina je ako se ne varam 1.33. E sad sam već mirnija malo…Napokon hahahaha ❤️

Čestitam na srcu 🥰🥰🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Ožujak 2021. 17:49

Ana25

Evo i mene sa pregleda
    Mali smo ali srce kuca💙💜🤰 7tj 💜❤ Zasad je sve u redu,za 3tj opet pregled
    Uzivajte zene🥰

Odlično 🥰 čestitam, sada si mirna 🙂

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Ožujak 2021. 17:54

Traveller

Ahoj trudnice, kako ste? Cestitam svima na uspjesnim pregledima,lijepe vijesti se nastavljaju, ajmo tako i dalje. :)
    Moj pregled super prosao, danas smo prvi put imali uzv preko trbuha. Divota. :D
    Beba 130 grama, sve u prosjeku kako treba biti. Tlak mi je još malo pao, al to je još uvijek sve okej.

Beba nam je skoro okrenula leda i nije bila bas za suradnju da vidimo dobro spol, ali kaze doktor da misli da je ipak vidio da je decko, samo ne moze sto posto potvrditi dok je u tom polozaju. Al cini mu se da je u jednom trenu ugledao pisonju.

22.4. je idući pregled, anomaly scan, vodim muza prvi put, nek se i on malo sekira sa mnom.

Odlicnooo 🥰  i ja jedva čekam iduci pregled, nadam se da ce biti isto preko trbuha, kakva je razlika u slikama?

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Ožujak 2021. 17:56

Garava 123

Hej zenice moje da se javim sa pregledanisan nista pametnija malena tockica kao sjena u sjeni se vidila na ultrazvuku al gin jos uvik nije siguran dal je sve uredu, napisa mi je u trudnicku opet da gv nije jasno vidljiva i da mi uputnicu da iden vadi betu sutra i u cetvrtak krvnu grupu…on je optimistican i kaze da ce sve bit uredu da je to normalno kod zena sa pcos da sve kasni, aaa ja sam bas pesimistična.. Neznan sludi cu vise… 😔

Vjerujem da će biti sve uredu ❤

Ane_ši
    23. Ožujak 2021. 17:57

MARELA

Ane_ši

Pošto sam ja već debelo u rizičnoj skupini sa 36 godina doktorica predlaže harmony test. Ali ja sam rekla da bi prvo UZV i kombinirani pa ako ne bude nešto u redu onda ću na harmony ili nifty. Imam nekako osjećaj da je sve u redu ovaj puta sa bebicom i da će sve biti i nekako sam mirna neznam zašto. Inače sam veliki paničar. Pošto imamo kući curku od 14 godina svi se nekako nadaju da će ovaj put biti dečko a i kćerka navija da dobije bracu. A ja neznam niti više kako promjeniti nakon 14 godina pelene curici a kako li dečku :-D.
    Kako smo mi radili godinu i pol na bebi tako su svi oko nas znali da radimo :-D i čekali svaki mjesec rezultate :-D. I kada je beta bila pozitivna 217 svima smo rekli da sam trudna konačno :-D. Na poslu sam isto rekla odmah sa 4 tjedna i izašli su mi stvarno u susret jer sam imala do 9 tjedna mučnine konstantno i nisam mogla odmah ujutro dolazit raditi nego malo kasnije. Sad kad su mučnine oslabile vratila sam se raditi pa dok bude išlo. Imam još i starog i novog godišnjeg pa ću to sve iskoristiti da budem šta manje na komplikacija dok ne krene porodiljni. Razmišljala sam i ja ajme ako nešto poče po zlu pa kako ću svima objasniti da nisam više trudna ali i onda će mi trebati potpora i razumijevanje od ljudi (prošla sam to već 2 puta tako da znam taj osjećaj). Ali kažem samo POZITIVA :-D. Čekam petak da vidim moju malu mrvicu i da konačno počnem sa svim pretragama jer onda u petak ulazim u 11. tjedan.

Ane, mi smo onda tu negdje i po terminima, a i po godinama😅 ja sam 35 i mozgam jos da ili ne otici na Nifty, mislila sam prvo isto nuhalni+kombinirani, ali evo ispada da ni to nije bas najbolja garancija icega, a 800kn ode.. ali isto imam osjecaj da je sve ok, pa cu vidjet jos kakve ce mi biti primisli za tjedan dana na UZV sa 12. tj.
    Gdje vodite privatno trudnocu? Ima netko da je u zapadnom dijelu grada i da je bas pre zadovoljan i preporuca nekog dr? Ja sam jos u potrazi za 'onim pravim'🤣🤣

Ja sam ti u Šibeniku kod dr. Tomić odlicna doktorica. Sve moje prijateljice su kod nje i svima je vodila trudnocu i sve bilo super. Kombinirani se radi u Splitu i ne placa se tako su mi rekle curke koje su radile nedavno. Cekam petak da vidim s dr. Sta ona vidi pa idemo korak po korak ako bude ikakve sumnje ici na nifty u 12 tjednu ako bude sve ok necu. Imam dobar osjecaj i ne zelim paničariti. 😁

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Hera✨
    23. Ožujak 2021. 18:07

Traveller divno 🥰 meni se cini ko da je kvrzica medu nogama, al mozda je to i noga. Ja sam totalni debil za te ultrazvuke 😂
    Zara uf bas sresno zvuci, ja isto odmah sve googlam i uvijek pozalim 😂 bitno da je bebica super 😊
    Znaci pisulinci su sad u potpunoj prevlasti u grupi, ja ne mogu docekat saznat spol, preuzbudljivo 😄

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Ožujak 2021. 18:08

Zara7

Drage curke,
    Nisam dugo išla na forum jer se i kod mene svašta nešto događalo. Prvo želim čestitat svim curkama s uspješnim i divnim slikicama i pregledima, a i drago mi je što vidim puno novih imena😊🥰
    Kod mene je bilo malo šokovito prošla 2, 3 tjedna jer mi je dr na uzv s 10 tjedana rekla da vidi omfalocelu (izlazak crijeva iz trbusne šupljine kroz pupak) i rekla mi je da je to za 10 tjedana još uvijek normalno, ali da se treba povući do 12 tjedana. S obzirom da mi je beba po uzv veća za tjedan dana tad je već zapravo bilo 11 tjedana pa me to još više prestrašilo. Rekla je da ću ako se ne povuče morati raditi Nifty jer omfalocela sa sobom najčešće veže različite sindrome. Guglala sam (nemojte) i stvarno je dosta opasno ako se ne povuče. Ja sam odmah na svoju ruku radila Nifty da što prije imam rezultate i nakon dobrih 14 dana su danas došli i evo sve je super i nosim malog pišulinca. 💙 U petak sam bila na uzv i dr je rekla da se povuklo 🙏😊 rekla je da je jos malo pupcana vrpca naglasenija(kao krve žile), tako nesto, al da to najvj nista ne znači niti sam na google-u uspjela što naći tako da sam relativno mirna napokon. Poanta priče curkeee koje ste u tim tjednima (10., 11.) I idete na uzv nemojte se prepasti ako slucajno i vasoj bebi dr vidi omfalocelu jer je to u toj fazi SKROZ normalno i u skoro svim slucajevima se povuče! Eto, ako ce netko slucajno imati isto iskustvo da ga odmah ohrabrim jer na netu nisam vidjela puno komentara iz prve ruke.
    Šaljem(o) svima puno pusa i pozdrava 🥰💙

Čestitam na dečkići 💙💙💙 bitno da je sve dobro 🙂

CarpeDiem
    23. Ožujak 2021. 18:11

Zara  hvala na podjeljenom iskustvu, i čestitke na pisulincu i dobrim  vijestima. 💙
    Love imala sam ja u prvoj trudnoći I to mi je izazvalo jako krvarenje par puta, ali svaki put je sa bebom bilo sve ok.
    (Ne mora uvijek biti krvarenje ali zna se desiti pa da se ne prepadnes). 
    Ma da kod tebe je relativno ranija trudnoća, a zna se placenta povući ka gore sa matericom kako beba raste i sklonutisa usca. (Ako ne to zna biti i uvjet za carski.
    Tako da nadajmo da će tako biti i kod tebe.) 
    Sa tom dijagnozom izbjegavaj dizati bilo šta teže od žlice i probaj što više odmarati. 
    Imat ćeš više info od svoje  dr. kako trudnoća bude odmicala. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

CarpeDiem
    23. Ožujak 2021. 18:14

Treveller i meni se čini kao dečkić, ali se dvoumim da je možda beba tako nogicu namjestila pa nas sve zezne 🤣

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.