Ahoj trudnice, kako ste? Cestitam svima na uspjesnim pregledima,lijepe vijesti se nastavljaju, ajmo tako i dalje. :)
Moj pregled super prosao, danas smo prvi put imali uzv preko trbuha. Divota. :D
Beba 130 grama, sve u prosjeku kako treba biti. Tlak mi je još malo pao, al to je još uvijek sve okej.
Beba nam je skoro okrenula leda i nije bila bas za suradnju da vidimo dobro spol, ali kaze doktor da misli da je ipak vidio da je decko, samo ne moze sto posto potvrditi dok je u tom polozaju. Al cini mu se da je u jednom trenu ugledao pisonju.
22.4. je idući pregled, anomaly scan, vodim muza prvi put, nek se i on malo sekira sa mnom.
Odlicnooo 🥰 i ja jedva čekam iduci pregled, nadam se da ce biti isto preko trbuha, kakva je razlika u slikama?
Pa meni se tamo tijekom pregleda na prvu činilo da je bolja slika kad je uzv vaginalno, ali doma sam vidjela da ustvari nije sad baš neka drasticna razlika, i ovako se svasta lijepo vidi. Pokusat ce ti sigurno na idućem pregledu preko trbuha ako ne prijaviš nikakve tegobe (neobicne iscjetke, sukrvice itd) ali ako ne uspije tako dobro vidjeti, onda će nastaviti vaginalno, tako je meni danas rekao. Ovo je puno ljepše i ugodnije, fino malo spustiš suknju, podigneš majicu i milina. Nema svlačenja, oblačenja, sirenja nogu.
Sad sam vidjela i video 😍 prekrasno je! Ja mislim da bi to stvarno mogao biti deckic, pretpostavljam da kod curica nema nikakvih visuljaka haha bilo bi super vidjeti video od neke curice da znamo kako izgleda haha
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Bome dečkić je nešto visi. 😂
Evo i mog trbuščića
https://ibb.co/2KQfLKj
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Evo i mog trbuščića
Trbuščić predivan 🙌
Jedva čekam da moj malo poraste 🙈
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Bok cure!! Narucena sam na kombinirani probir u Petrovoj iduci utorak, tada ce biti 13t+4d, je li prekasno za obaviti taj pregled tada? Ako je netko isao u skorije vrijeme mozete li mi napisati malo o tome sto rade na pregledu i kakav je pregled, sto mogu ocekivati i od cega se sve sastoji? Hvala vam!
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Zene koje ste radile Nifty gdje ste radile i u kojem tt?
Ja do sad nisam imala mucnine, jucer prvi put i glavobolja…
Ja nisam radila Nifty nego Harmony, ali isto dode.. Radila sam u Ginekosu, 10+5 sam bila. Nalaze sam cekala tjedan dana.
I trazila sam da mi ne otkriju spol na nalazu :)
Mateja, kod kojeg dr-a si u Ginekosu? Ja sam se bas razocarala kad sam cula da dr.Kos-a vise nema, pa sam se prijavila onako bezveze kod dr.Grgic, on radi na Vinogradskoj, ali ne znam kakav je generalno. Jel ima netko bolji sada?😄 on mi je zadnji puta na 9+1 gledao UZV prek trbuha i nis se nije vidjelo dobro, bas bezveze za te novce koje ostavis..
Ima jos netko da ide u Ginekos? tj Gineko sada biduci da su ih preimenovali.
Ja sam kod Ujevicke. I proslu trudnocu i ovu sam kod nje vodila. Mislim da ne trebas biti razocarana, oni imaju top top opremu i imaju i drugih odlicnih dijagnosticara. Uz Kosa je Ujevicka bila najbolji dijagnosticar. Iako je ovako dosta ekscentricna i osebujna pa se mnogima u tom smislu ne svidi.. Ali je vrlo vrlo detaljna i ja sam zadovoljna jako s njom.
Znam da je i Hafner tamo, on je sa Sv Duha. A za Grgica nisam cula..
Traveller stvarno kao da se vidi neka kvrzica 😃
Zivi bili pa vidjeli 🥰❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Drage curke,
Nisam dugo išla na forum jer se i kod mene svašta nešto događalo. Prvo želim čestitat svim curkama s uspješnim i divnim slikicama i pregledima, a i drago mi je što vidim puno novih imena😊🥰
Kod mene je bilo malo šokovito prošla 2, 3 tjedna jer mi je dr na uzv s 10 tjedana rekla da vidi omfalocelu (izlazak crijeva iz trbusne šupljine kroz pupak) i rekla mi je da je to za 10 tjedana još uvijek normalno, ali da se treba povući do 12 tjedana. S obzirom da mi je beba po uzv veća za tjedan dana tad je već zapravo bilo 11 tjedana pa me to još više prestrašilo. Rekla je da ću ako se ne povuče morati raditi Nifty jer omfalocela sa sobom najčešće veže različite sindrome. Guglala sam (nemojte) i stvarno je dosta opasno ako se ne povuče. Ja sam odmah na svoju ruku radila Nifty da što prije imam rezultate i nakon dobrih 14 dana su danas došli i evo sve je super i nosim malog pišulinca. 💙 U petak sam bila na uzv i dr je rekla da se povuklo 🙏😊 rekla je da je jos malo pupcana vrpca naglasenija(kao krve žile), tako nesto, al da to najvj nista ne znači niti sam na google-u uspjela što naći tako da sam relativno mirna napokon. Poanta priče curkeee koje ste u tim tjednima (10., 11.) I idete na uzv nemojte se prepasti ako slucajno i vasoj bebi dr vidi omfalocelu jer je to u toj fazi SKROZ normalno i u skoro svim slucajevima se povuče! Eto, ako ce netko slucajno imati isto iskustvo da ga odmah ohrabrim jer na netu nisam vidjela puno komentara iz prve ruke.
Šaljem(o) svima puno pusa i pozdrava 🥰💙
Ajmeeee mogu si misliti sta si prolazila 😓😓😓
Jako mi je drago sta je dobro zavrsilo i cestitke na deckicu 🥰💙
Evo i mog trbuščića
Joj divno 😍
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Cure kako staviti sliku?
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji