Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem
    23. Ožujak 2021. 10:34

Hera čestitam. Divne vijesti i predivna slicica❤
    Što se tiče toga kada smo rekli za t., odmah svima, prvo najbližima pa ostalima kako naletimo. Ako će nešto krenuti po zlu, može biti sve do kraja 9 mjeseca 🤷‍♀️, određeni tjedan ili mjesec mi nije garancija za ništa. Nadam se najboljem, a u bilo kom slučaju sam spremna na svaku vijest (što bi rekli ne daj Bože).

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Mia38
    23. Ožujak 2021. 10:35

Zene koje ste radile Nifty gdje ste radile i u kojem tt?
    Ja do sad nisam imala mucnine, jucer prvi put i glavobolja...

Sanjarka88
    23. Ožujak 2021. 10:41

Endzrue

Još da te pitam. Možeš i privatno poslat poruku koja je cijena ginekološki pregled plus ultrazvuk

Uf stvarno ne znam 
    Uzv je 300
    Drugo mi jos nije naplaćivao 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mišić
    23. Ožujak 2021. 11:07

Mia38 ja sam ga radila nakon navršenih 11.tj (bila sam 11+2 tada), znači u 12. tjednu, a može se raditi od navršenog 10. tjedna. Pitaj svog ginekologa radi li Nifty, a ako ne radi imaš na njihovoj stranici popis svih ginekologa s kojima surađuju. Računaj da Nifty obuhvaća vađenje krvi i uzv, odnosno mjerenje nuhalnog nabora i onda se ti podatci šalju u laboratorij.

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Ožujak 2021. 11:16

Hera✨

Evo nas! 🤗
    https://ibb.co/941dG1y(Nadam se da sam uspjela)

Divna bebica 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Pokloncic13
    23. Ožujak 2021. 11:20

Jutro svima i čestitke za savršene preglede svima,izgleda da je ova godina i jesen vladavina pimpaca 🙊😍
    Btw i ja imam osjećaj da nosim dečka,again..zapravo,da će uvijek biti dečko,koliko god željela kupovati prnje za curicu i koliko god mi teško bilo naći ime za dečka 😇🤭
    Sto se tiče objavljivanja,slažem se s Carpe.
    U prvoj sam trudnoći čekala 12tt i hvala Bogu bilo je sve u redu do kraja,u drugoj smo objavili nakon urednog Niftyja ali eto,u samom terminu sam rodila i desilo se sto se desilo..
    Hoću reci garancije nema niti iza 12tt da će nešto poći po krivu,a skrivat trbuh,simptome,je jede mi se/ne pije mi se..nema smisla,barem meni vise.
    Mi još nikome nismo rekli,čekamo prvi pregled,uredno još radim i mislim raditi dok god smijem,jedino sto vise necu na sva zvona na društvenim mrežama imati one slatke pregnancy announcementse..
    Otišla sam predaleko s pričom 🤷‍♀️🤣
    Sretno na pregledu ostale curke ❤️🙏💪🏻

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Hera✨
    23. Ožujak 2021. 11:22

Hvala vam curke 🥰
    Inace mislim da se nifty ne radi nuzno s ultrazvukom. Ja cu ic prvo na nifty a tjedan iza na ultrazvuk. Njima je samo krv potrebna, a ovo su vjv dodatne info koje mogu poslati. Mene narucio s 11+5 na nifty, a ultrazvuk 12+4

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Sanjarka88
    23. Ožujak 2021. 11:24

Pokloncic13 ajde lipo procitaj zaostatka 😂
    Jel imas babyzen kosaru ili ne? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Lockica
    23. Ožujak 2021. 11:27

Hera✨

Hvala vam curke 🥰
    Inace mislimda se nifty ne radi nuzno s ultrazvukom. Ja cu ic prvo na nifty a tjedan iza na ultrazvuk. Njima je samo krv potrebna, a ovo su vjv dodatne info koje mogu poslati. Mene narucio s 11+5 na nifty, a ultrazvuk 12+4

Cestitke na pregledu i divnoj slicici ♡♡

Ja sam u prvoj trudnoci rekla svima tek nakon 12 tt kad smo prosli rizicno prvo tromjesece..Tad su znale samo moje sestre i mama .
    Sad isto znaju samo one i moja najbolja drugarica ♡♡ Planiramo ostalim reci nakon iduceg pregleda

A taman sam zaboravila Sanjarka88 Moj iduci pregled je 20.04
    Ja vodim privatno trudnocu kakve su kod vas cijene?Ja sam u Sarajevu i uzv je 25 eura ili 50km.

Zene kako se nosite s ovom Covid situacijom,mene je na mahove bas strah da se ne zarazim opet jer sam bolovala u julu i jako lose bila korak me djelio od bolnice sreca pa sam uspjela da se izvučem kuci ali jedva.

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

Ane_ši
    23. Ožujak 2021. 11:32

Pošto sam ja već debelo u rizičnoj skupini sa 36 godina doktorica predlaže harmony test. Ali ja sam rekla da bi prvo UZV i kombinirani pa ako ne bude nešto u redu onda ću na harmony ili nifty. Imam nekako osjećaj da je sve u redu ovaj puta sa bebicom i da će sve biti i nekako sam mirna neznam zašto. Inače sam veliki paničar. Pošto imamo kući curku od 14 godina svi se nekako nadaju da će ovaj put biti dečko a i kćerka navija da dobije bracu. A ja neznam niti više kako promjeniti nakon 14 godina pelene curici a kako li dečku :-D.
    Kako smo mi radili godinu i pol na bebi tako su svi oko nas znali da radimo :-D i čekali svaki mjesec rezultate :-D. I kada je beta bila pozitivna 217 svima smo rekli da sam trudna konačno :-D. Na poslu sam isto rekla odmah sa 4 tjedna i izašli su mi stvarno u susret jer sam imala do 9 tjedna mučnine konstantno i nisam mogla odmah ujutro dolazit raditi nego malo kasnije. Sad kad su mučnine oslabile vratila sam se raditi pa dok bude išlo. Imam još i starog i novog godišnjeg pa ću to sve iskoristiti da budem šta manje na komplikacija dok ne krene porodiljni. Razmišljala sam i ja ajme ako nešto poče po zlu pa kako ću svima objasniti da nisam više trudna ali i onda će mi trebati potpora i razumijevanje od ljudi (prošla sam to već 2 puta tako da znam taj osjećaj). Ali kažem samo POZITIVA :-D. Čekam petak da vidim moju malu mrvicu i da konačno počnem sa svim pretragama jer onda u petak ulazim u 11. tjedan.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.