Garava drzim fige da sve bude dobro 🍀🤞🏽 Ako je gin optimistican to je dobar znak, a beta ce svakako pokazati na cemu si. Znam da je lako rec opusti se, i ja bi na tvom mjestu bila u stresu, ali bar ces znat s betom uskoro. Drzi se❤️ Kolko bi trebala sad bit trudna?
Daly56 rekla bih da trudna sigurno nisi. Ovo sto si opisala nije dovoljno da bi doslo do oplodnje, bez brige. Ako te brine ciklus i imas vanredna krvarenja najbolje je javiti se ginekologu jer mogu biti razlicite stvari u pitanje koje nemaju veze s trudnocom.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Garava drzim fige da sve bude dobro 🍀🤞🏽 Ako je gin optimistican to je dobar znak, a beta ce svakako pokazati na cemu si. Znam da je lako rec opusti se, i ja bi na tvom mjestu bila u stresu, ali bar ces znat s betom uskoro. Drzi se❤️ Kolko bi trebala sad bit trudna?
Daly56 rekla bih da trudna sigurno nisi. Ovo sto si opisala nije dovoljno da bi doslo do oplodnje, bez brige. Ako te brine ciklus i imas vanredna krvarenja najbolje je javiti se ginekologu jer mogu biti razlicite stvari u pitanje koje nemaju veze s trudnocom.
Ovih dana ću definitivno otići ali zbog korone je situacija u zdravstvu jako loša pa sam se prvo vama obratila.I ja mislim isto ali me opet strah da mi nešto nije promaklo.
Cure ja više ne znam šta da jedem… Mučnina mi aime… Najgore mi na poslu jer sam bila najveća žderačica a danas mazala maslo na klipić! Kupit ću posli čaj mentu ili đumbir i doma pit jer ne mogu više 😭😭 ako znate šta provjereno da pomaže pomozite 😭😭
Akupresurne narukvice - meni su odlicne, smanje ili potpuno maknu mucninu. Ali napomena - meni nisu jako strasne mucnine i ne povracam, pa ne znam jel to ima kakve veze..
Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka. Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?
Na jednom forumu doktor mi je odgovorio kako trudnoća nije moguća jer sam nevina ali onda sam ja pomislila šta ako je himen nekad pukao jer prije nekoliko mjeseci je znao prelaziti prstom preko otvora vagine,opet preko odjeće.Znam da je to jako teško,ali se sjećam da me znalo zaboliti pa sam sad utripovala i da mi je možda himen pukao pa da je onda u tom slučaju trudnoća možda moguća..molim vas da mi kažete svoje iskreno mišljenje o ovome.
Ja bih rekla da si ti jakooo mlada,jer je tvoj strah toliki i jer inace bi znala malo više i sasvim drugačije razmisljala,ali necu zalaziti u to.Ugl da ti kazem nema apsolutno nikakve sanse da ostanes trudna na bilo koji od opisanih nacina,isključivo moras imati sexualni odnos da bi ostala trudna.I himen ti nije mogao puci dodirima preko odjece..
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka. Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?
Na jednom forumu doktor mi je odgovorio kako trudnoća nije moguća jer sam nevina ali onda sam ja pomislila šta ako je himen nekad pukao jer prije nekoliko mjeseci je znao prelaziti prstom preko otvora vagine,opet preko odjeće.Znam da je to jako teško,ali se sjećam da me znalo zaboliti pa sam sad utripovala i da mi je možda himen pukao pa da je onda u tom slučaju trudnoća možda moguća..molim vas da mi kažete svoje iskreno mišljenje o ovome.
Ja mislim da nas netko zeza 🙈🤣
Trolovi uvijek u akciji.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Evo slija
https://ibb.co/5r3SxFQ
Na sta ce to licit do 38 TT
Isto se pitam za sebe 😅
Divna si ❤
Koliko je izmjerena beba danas?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ana25, čestitam na urednom pregledu.🎉
Treveller predivno i čestitam uredan pregled. 🎉
Garava drzim fige na najjače da sve bude uredu.🍀❣ Ako je gin. optimističan i to je jako dobar znak (vjerujmo mu na iskustvo).
Uz tebe smo🙌
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Drage curke,
Nisam dugo išla na forum jer se i kod mene svašta nešto događalo. Prvo želim čestitat svim curkama s uspješnim i divnim slikicama i pregledima, a i drago mi je što vidim puno novih imena😊🥰
Kod mene je bilo malo šokovito prošla 2, 3 tjedna jer mi je dr na uzv s 10 tjedana rekla da vidi omfalocelu (izlazak crijeva iz trbusne šupljine kroz pupak) i rekla mi je da je to za 10 tjedana još uvijek normalno, ali da se treba povući do 12 tjedana. S obzirom da mi je beba po uzv veća za tjedan dana tad je već zapravo bilo 11 tjedana pa me to još više prestrašilo. Rekla je da ću ako se ne povuče morati raditi Nifty jer omfalocela sa sobom najčešće veže različite sindrome. Guglala sam (nemojte) i stvarno je dosta opasno ako se ne povuče. Ja sam odmah na svoju ruku radila Nifty da što prije imam rezultate i nakon dobrih 14 dana su danas došli i evo sve je super i nosim malog pišulinca. 💙 U petak sam bila na uzv i dr je rekla da se povuklo 🙏😊 rekla je da je jos malo pupcana vrpca naglasenija(kao krve žile), tako nesto, al da to najvj nista ne znači niti sam na google-u uspjela što naći tako da sam relativno mirna napokon. Poanta priče curkeee koje ste u tim tjednima (10., 11.) I idete na uzv nemojte se prepasti ako slucajno i vasoj bebi dr vidi omfalocelu jer je to u toj fazi SKROZ normalno i u skoro svim slucajevima se povuče! Eto, ako ce netko slucajno imati isto iskustvo da ga odmah ohrabrim jer na netu nisam vidjela puno komentara iz prve ruke.
Šaljem(o) svima puno pusa i pozdrava 🥰💙
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Evo slija
https://ibb.co/5r3SxFQ
Na sta ce to licit do 38 TT
Isto se pitam za sebe 😅
Divna si ❤
Koliko je izmjerena beba danas?Rekao mi je da više ne mjeri veličinu bebe nego sad već druge stvari, beba je teška 134 grama. Po danima trudnoće, i dalje je u plusu za dva dana, trudnoća je 15 plus 3 a beba je 15 plus 5. Pogledala sam snimku doma što sam dobila, pokušam je staviti da mozda iskusnije mame kazu jel to stvarno pisulinac sta se vidi na snimci.
Divnoo 🥰
Ajde probaj stavit, pa da trazimo visi li ištaa 😃🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ja bih rekla da si ti jakooo mlada,jer je tvoj strah toliki i jer inace bi znala malo više i sasvim drugačije razmisljala,ali necu zalaziti u to.Ugl da ti kazem nema apsolutno nikakve sanse da ostanes trudna na bilo koji od opisanih nacina,isključivo moras imati sexualni odnos da bi ostala trudna.I himen ti nije mogao puci dodirima preko odjece..
Može se reći da jesam,imam 18. Znam da preko odjeće ne može ali ako je bio donji veš u pitanju?
Sortiraj odgovore
Najstariji