Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ane_ši
    23. Ožujak 2021. 12:39

SamoMalo

Evo i mene s pregleda, sve savrseno, nuhalni 1.2 :) spol nazalost nije vidio 😄

Ajme suuuuper. Čestitam mene čeka u petak taj pregled. Jel sada ideš dalje na kombinirani? Koje sve pretrage imaš za napraviti. Ja do sada nisam ništa radila idem svaki tjedan na pregled od 4 tjedna trudnoće i sada u 10 tjednu će mi otvoriti trudničku knjižicu i dati početne pretrage.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

zoeeuzoee
    23. Ožujak 2021. 12:41

Bok zenice, danas sam opet vadila betu, u cet je bila 840 a dna je bila 1800 zrasla je, al ne dovoljno pa me sad malo strah, je imala koja slicna iskustva?? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Sanjarka88
    23. Ožujak 2021. 12:43

zoeeuzoee

Bok zenice, danas sam opet vadila betu, u cet je bila 840 a dna je bila 1800 zrasla je, al ne dovoljno pa me sad malo strah, je imala koja slicna iskustva??

Nazalost ne dupla se dobro 😓

Kad ti je pregled? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CarpeDiem
    23. Ožujak 2021. 12:54

SamoMalo

Bravo 🎉

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

SamoMalo
    23. Ožujak 2021. 13:01

Ane_ši

SamoMalo

Ajme suuuuper. Čestitam mene čeka u petak taj pregled. Jel sada ideš dalje na kombinirani? Koje sve pretrage imaš za napraviti. Ja do sada nisam ništa radila idem svaki tjedan na pregled od 4 tjedna trudnoće i sada u 10 tjednu će mi otvoriti trudničku knjižicu i dati početne pretrage.

Neću na kombinirani, vadila sam danas odmah krv direktno za Nifty 😊
    Odlucila sam za to jer mi je najpouzdaniji a novci trenutno (da pokucam u drvo!) nisu problem.

Missy88
    23. Ožujak 2021. 13:06

Sanjarka88 🌸

Pokloncic13

Ne uspijevam naći bas dimenzije košare,ali mi se čini da je bas kraća od ostalih,plus sto je prilično nisko postavljen krović pa da vidiš bebu moraš spustiti krović,po vjetru,kiši,suncu i nije neka sreća..i još ak su roditelji visoki (mi bas jesmo),znak za ne 🤭

Visina mi nije problem 😂

Budem je pogledala uzivo kad dođe vrijeme za to 😁

Postoje li jos neka kolica koja su zapravo kisobran sa kosarom??

Sto nije da za kisobran kolica mozes kupiti dodatno kosaru? Ili se ne moze za sva. Mi trazimo 3u1 da imam sve dijelove i da su sto laganija. I neka srednja cijena, ali tek krenula gledati sto ima, sve mi je to apstraktno 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Endzrue
    23. Ožujak 2021. 13:06

Sanjarka88 🌸

Meni su isto rekli da ih je dr. Mimica birao i da nebi radili za njega da nisu vrh.
    To u ovoj prosloj t kad sam htjela vodit trudnocu kod njega
    Znam da je jos neka žena uz Hrboku i da i ona radi u rodilištu. No nemam skustva s njom
    Znaci situacija kod njega je i dalje ista, šteta
    Ja sam morala veze kopat da dođem do njega 😅
    Sretno 🥰

A ono mogla bi me upisat al daleko pre pre daleko. Pa kao pošto je polip i cista možda bolje da odmah... Ja sam čula da je u njega Indira Kosović... Ne sjećam se  koje mi je ime rekla al znam da je ona tamo. Vidjet ćemo u četvrtak 

CarpeDiem
    23. Ožujak 2021. 13:25

SamoMalo

Ane_ši

SamoMalo

Neću na kombinirani, vadila sam danas odmah krv direktno za Nifty 😊
    Odlucila sam za to jer mi je najpouzdaniji a novci trenutno (da pokucam u drvo!) nisu problem.

Koji si nifty radila basic ili standard? Ovde oko mene slabo rade te nipt testove, i ne preporučuju ih pretjerano. Sjećam se prošle  trudnoce prva  doktorica (koju sam promjenila) me gledala u smislu šta je pitam  kad sam je pitala  za test🤣

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Sanjarka88
    23. Ožujak 2021. 13:36

Missy88

Sanjarka88 🌸

Pokloncic13

Ne uspijevam naći bas dimenzije košare,ali mi se čini da je bas kraća od ostalih,plus sto je prilično nisko postavljen krović pa da vidiš bebu moraš spustiti krović,po vjetru,kiši,suncu i nije neka sreća..i još ak su roditelji visoki (mi bas jesmo),znak za ne 🤭

Visina mi nije problem 😂

Budem je pogledala uzivo kad dođe vrijeme za to 😁

Postoje li jos neka kolica koja su zapravo kisobran sa kosarom??

Sto nije da za kisobran kolica mozes kupiti dodatno kosaru? Ili se ne moze za sva. Mi trazimo 3u1 da imam sve dijelove i da su sto laganija. I neka srednja cijena, ali tek krenula gledati sto ima, sve mi je to apstraktno 😁

Mislim da ne mogu sva kisobran kolica kosaru imati 😅
    Babyzen se sklapaju skupa s kosarom, jednostavno sam odusevljena 🥰
    Kad se sjetim prosli put 
    Živimo na 2. Katu 
    Onda prvo bi odnila malog u stan, pa bi se vratila po kosaru odnila u stan, pa bi se vratila po konstrukciju i odnila je u stan 
    I tako 2 puta dnevno, isti ritam kad bi isli u setnju i vracali se 😁 
    I onda se cudila kako sam dosla na 45kn 😂

Sanjarka88
    23. Ožujak 2021. 13:37

Ne kn nego kg 🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.