Joooj , mene je danas prva muka uhvatila 😂 jutros oprala zube i uzela onu tekucinu za isprat jer sam isla na posao i cilo jutro na poslu muka u grlu od toga, u ustima ono nikakav okus... Dosla kuci jedva izbacila iz sebe to, pridveče prije nego šta sam išla u grsd oprala zube pastom i opet me muka uhvatila 🙈 neznam jel mi zbog trudnoće il me uhvatilo jednostavno al uuuf grozno muka, a nemos izbacit van sebe 🤦
Pozdrav drage trudnice
Po ZM danas sam 5+6
Bila sam na kontroli kad sam bila oko 4 tj nije se niata vidilo ali gin mi je na neku foru reka da se rasi o trudnoći dao mi folnu i duphaston
Danas sam bila opet na pregledu i nije se vidjelo kako spada u knjižicu mi je gin napisao gv se nevidi jasno
Nije mi dao sliku ni nista pa sam ja nacrtala to sto sam vidila da vam mogu ovdje pokazat 😂 https://ibb.co/qnRhX42q
Reka mi je da dodem u utorak ponovno da vidimo sto se desava produzuja mi folnu i duphaston
Ima li koja da je imala slicno iskustvo sa pozitivnim zavrsetkom
Od simptoma imam bolne grudi mucnine piskim svako malo, i, umor…
Pozitivnu lh trakicu sam uvatila pred vecer 23.02
Eto svaki odgovor je dobro dosao…
Hvala i isprike na dugom postu
😊😊😊
Ne mogu otvoriti slikicu 😕 ali vrlo moguce da se na 5+ 6 još nevidi 🙂
https://ibb.co/qnRhX42
Evo ja i moja ujetnina…
Tako sam ja vidila na uzv… Aaa on je samo napisao gv se nevidi jasno i reka mi da dodem u utorak… Jel to malo vremena da se nesto pokaze?
Hvala ti na odgovoru 😊
Ma vjv je jako rana trudnoća pa zato. Evo moja slika 5+1 . Tako da ne brini napredovati će to, kod svakog je bila u drukčije vrijeme oplodnja, i ciklusi i sve. 😄
https://ibb.co/PQbNTfz
Pozdrav curke, vidim danas dosta pozitive.. cestitke svima na predivnim slikicama i uspjesnim pregledima!! 😘🤞
Mene išijas muci zadnjih par dana, boli me iz lijevog guza dolje niz nogu. I u prosloj trudnoci me mucio isijas.. jel ima netko iskustva?
Mokosh, vidjela sam u potpisu da ti za curke pise dvije carice, na carski si obje rodila? Vidim da je 2 godine razmak.
Kolko preporucaju da bi trebao biti razmak izmedu dva carska?
I jeste cule za francuski rez? Poceo se i u Hrvatskoj raditi..
CarpeDiem Iskreno ne znam šta su provjeravali jer gin me prije više od godinu dana poslala na sistematski pregled kod moje doktorice da bi se ona isčuđavala da šta će mi to i kakve to veze ima sa trudnoćom i onda mi je vadila krv, e sad što mi je vadila šta ne ja ne znam jer nalaz nikad nisam dobila samo su me nazvali i rekli da je sve u redu. I kad sam prije par mjeseci došla zbog grčeva u kičmi i niskog tlaka rekla mi je da nema potrebe za ponovnim vađenjem krvi pošto smo vadili početkom godine. (to meni nije normalno). Ja mislim baš da sam okružena sa nekim glupim doktorima. Hvala ti puuno❣️
Nije, ti svaki put možeš traziti da ti isprintaju tvoj nalaz. Samo trazi🙈❤
Jučer na pregledu ja zamolila mogu li mi isprintati nalaz krvi i urina koje sam radila u Domu zdravlja i direktno rezultati poslani ginekologici.
Samo mi onako osorno rekla da je sve upisano u trudničku knjižicu. Gledam kasnije upisane 4 vrijednosti jako nečitkim rukopisom.
Baš sam se naživcirala onda 😑😑
Mislim valjda bi mi rekla da nešto nije u redu. Ali opet htjela bih i sama vidjeti rezultate, pošto sam cijeli život anemična a prije par godina liječila sam i štitnjaču.
Te vrijednosti me baš zanimaju kakve su sada.
Pitat ću u DZ da mi oni isprintaju ako se to može.
Mogu isprintati, a ako imaš eGrađani tamo na portalu zdravlja možeš sve pregledati. Nalaze, lijekove, sve , sve 🙂 Meni je to otkriće otkako sam ovdje pročitala za to.
Pišemo za De…
Ja sam pisala za Hrv.
Znam da ste vi prije spominjale za De, pa ja nastavila samo na taj post. Bez da sam naglasila točno 🤷♀️
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Hvala vam cure puno na rijecima utjehe, onda mogu oatat kod vas tu da se druskamo? 😊
Naravno 🥰 biti će sve uredu ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Hvala vam cure puno na rijecima utjehe, onda mogu oatat kod vas tu da se druskamo? 😊
Bilo bi nam drago 😁
Pozdrav svima 😊
10.3. Sam bila kod gin. koji minje potvrdio trudnocu, 6 tjedana i 2 dana. Sadanje vec 7 tjedana valjda ako dobro racunam. Ovo mi je prva trudnoca pa se malo teze snalazim. Zanima me jeli normalno da boli stomak onako kao pred menstraciju i da se ima potreba poslije otici ma wc? Nekad i po dva puta dnevno. Danas mi ti bolovi u trbuhu traju cijeli dan i svaki put imam veliku nuzdu. Isprike na ovakvom postu ali nista mi nije jasno.
Pozdrav curke, vidim danas dosta pozitive.. cestitke svima na predivnim slikicama i uspjesnim pregledima!! 😘🤞
Mene išijas muci zadnjih par dana, boli me iz lijevog guza dolje niz nogu. I u prosloj trudnoci me mucio isijas.. jel ima netko iskustva?
Mokosh, vidjela sam u potpisu da ti za curke pise dvije carice, na carski si obje rodila? Vidim da je 2 godine razmak.
Kolko preporucaju da bi trebao biti razmak izmedu dva carska?
I jeste cule za francuski rez? Poceo se i u Hrvatskoj raditi..
Da, rodila sam ih obje na carski. Nakon prvog carskog mi je rekla da moram pricekati bar godinu dana od carskog do nove trudnoce. Za ovu trecu trudnocu mi je savjetovala razmak od carskog do nove trudnoce da bude barem 2 godine. Ugl nakon jednog carskog moguc je vaginalni porod ukoliko sve bude u redu. Ja se nazalost nisam nista otvorila do termina, tako da sam ponovo isla pod noz. S tim da sam ja imala i nesto povisem tlak u obje teudnoce i pojacano oticanje stopala (koja su mi inace otecena zbog limfedema), sto mi bas nije islo u prilog. Prvi carski je bio hitan, drugi dogovoren. Ako te nesto jos zanima, slobodno pitaj.
Cula sam za francuski, mislim da ga rade samo u Zagrebu, no nisam sigurna.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Naravno 🤗
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji