Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    19. Ožujak 2021. 16:46

Mateja31

Evo drage moje, stigao mi nalaz, negativnan na klamidiju, i ikakve ostale bakterije. Ne mogu vam opisati koliko mi pao kamen sa srca.

Aaaa super! 😁

'21. 💙
    '24. 💛

CarpeDiem
    19. Ožujak 2021. 16:52

Mateja31

Evo drage moje, stigao mi nalaz, negativnan na klamidiju, i ikakve ostale bakterije. Ne mogu vam opisati koliko mi pao kamen sa srca.

Super 👏👏😙

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

plavabosanka
    19. Ožujak 2021. 17:08

CarpeDiem Iskreno ne znam šta su provjeravali jer gin me prije više od godinu dana poslala na sistematski pregled kod moje doktorice da bi se ona isčuđavala da šta će mi to i kakve to veze ima sa trudnoćom i onda mi je vadila krv, e sad što mi je vadila šta ne ja ne znam jer nalaz nikad nisam dobila samo su me nazvali i rekli da je sve u redu. I kad sam prije par mjeseci došla zbog grčeva u kičmi i niskog tlaka rekla mi je da nema potrebe za ponovnim vađenjem krvi pošto smo vadili početkom godine. (to meni nije normalno). Ja mislim baš da sam okružena sa nekim glupim doktorima. Hvala ti puuno❣️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    19. Ožujak 2021. 17:10

Mateja31

Ajme super baš mi je drago da su ipak pogriješili 🤗❣️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

nikkas
    19. Ožujak 2021. 17:11

Hvala vam cure na podršci <3
    Sanjarka88 prema aplikaciji sam danas 7+6. Moram čekati sad rezultat brisa, vjerojatno će mi javiti sutra, ne znam, taman mi se vikend poklopio. Onda ću se javiti ponovo sestri, ako ću previše morati čekati novi termin probat ću u Croatiu privatno.

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

CarpeDiem
    19. Ožujak 2021. 17:15

plavabosanka

CarpeDiem Iskreno ne znam šta su provjeravali jer gin me prije više od godinu dana poslala na sistematski pregled kod moje doktorice da bi se ona isčuđavala da šta će mi to i kakve to veze ima sa trudnoćom i onda mi je vadila krv, e sad što mi je vadila šta ne ja ne znam jer nalaz nikad nisam dobila samo su me nazvali i rekli da je sve u redu. I kad sam prije par mjeseci došla zbog grčeva u kičmi i niskog tlaka rekla mi je da nema potrebe za ponovnim vađenjem krvi pošto smo vadili početkom godine. (to meni nije normalno). Ja mislim baš da sam okružena sa nekim glupim doktorima. Hvala ti puuno❣️

Nije, ti svaki put možeš  traziti da ti isprintaju tvoj nalaz. Samo trazi🙈❤

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Tratinčica12
    19. Ožujak 2021. 17:57

CarpeDiem

plavabosanka

Nije, ti svaki put možeš traziti da ti isprintaju tvoj nalaz. Samo trazi🙈❤

Jučer na pregledu ja zamolila mogu li mi isprintati nalaz krvi i urina koje sam radila u Domu zdravlja i direktno rezultati poslani ginekologici.
    Samo mi onako osorno rekla da je sve upisano u trudničku knjižicu. Gledam kasnije upisane 4 vrijednosti jako nečitkim rukopisom.
    Baš sam se naživcirala onda 😑😑
    Mislim valjda bi mi rekla da nešto nije u redu. Ali opet htjela bih i sama vidjeti rezultate, pošto sam cijeli život anemična a prije par godina liječila sam i štitnjaču.
    Te vrijednosti me baš zanimaju kakve su sada.
    Pitat ću u DZ da mi oni isprintaju ako se to može.

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Ane_ši
    19. Ožujak 2021. 18:00

Hvala vam na savjetima za kolica. Kako sam rodila prije 14 godina sve sam zaboravila 😂😂😂. Kod mene je problem kralježnica jer mi je disk iskočio 10mm i priklještio živac lijeve noge. Tako da ce meni kolica biti itekako potrebna i marame i klokanice nazalost ne dolaze u obzir. Još i zbog toga što cu morati carski roditi pa ce i oporavak biti sigurno duzi. Vjetovatno cu onda uzeti kolica 3 u 1 da mi kosara sluzi za po kuci za uspavati bebu 😁. Posto živim u dalmaciji nadam se ljepsoj i blagoj zimi pa da mozemo 11 mjesec iskoristiti za šetnje 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Haru
    19. Ožujak 2021. 18:00

Jackie27

CarpeDiem

plavabosanka

Nije, ti svaki put možeš traziti da ti isprintaju tvoj nalaz. Samo trazi🙈❤

Jučer na pregledu ja zamolila mogu li mi isprintati nalaz krvi i urina koje sam radila u Domu zdravlja i direktno rezultati poslani ginekologici.
    Samo mi onako osorno rekla da je sve upisano u trudničku knjižicu. Gledam kasnije upisane 4 vrijednosti jako nečitkim rukopisom.
    Baš sam se naživcirala onda 😑😑
    Mislim valjda bi mi rekla da nešto nije u redu. Ali opet htjela bih i sama vidjeti rezultate, pošto sam cijeli život anemična a prije par godina liječila sam i štitnjaču.
    Te vrijednosti me baš zanimaju kakve su sada.
    Pitat ću u DZ da mi oni isprintaju ako se to može.

Mogu isprintati, a ako imaš eGrađani tamo na portalu zdravlja možeš sve pregledati. Nalaze, lijekove, sve , sve 🙂 Meni je to otkriće otkako sam ovdje pročitala za to. 

'21. 💙
    '24. 💛

• buhtlica34
    19. Ožujak 2021. 18:09

Ja sam nešto zapela za Silver Cross kolica, ali mislim da ih nema u nas više za kupiti. Ja sam u kući pa mi nije bitno kolika su, ima mjesta za njih. Za ta znam da su dosta glomazna, ali čine se i da su za veće bebe.
    Drugi izbor (koji je zapravo prvi) su mi Mamas&Papas Occaro. Šta ja znam, nekako mi se čine bolja ta glomaznija malo kolica sa velikim tockovima Za jesensko zimsku bebu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.