Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Ožujak 2021. 16:51

anaid

Pa bas to, bila sam zadnjih 2 mj kod 2 razlicita privatnika i to dobra privatnika i bas pred 3 tj prije ovulacije ove i sve bilo suoer…pa zar se s tim ne rada ? Nemoguce da se sad u 3 tjedna izdeformirala… a ovaj je bas bezobrazan bio…
    Nisam isla namjerno na uzv, zaoravo sam narucena za 31.3 kad bi bila 6+4, nego sam doala po clexane i nije mi dao jer nemam dokaz trudnoce i rekao nek sjednem na uzv da vidi, i nis se nije vidlo.. dakle nisam isla s namjerom da mi radi uzv, samo mi nabio stres 😣

Ne vadim više betu, suzdržat ću se do UZVa.
    Ne može ti socijalni ginekolog dati Clexane, to ti može dati samo hematolog (skoro svaki ćete odbiti ako nemaš neku gadnu kombinaciju mutacija) ili trudnička u nekoj bolnici (čujem da tamo prolaze i blaži slučajevi i da nam daju). Dat će ti tek sa otkucajima srca, neće prije.
    Ja sam od privatnika dobila bijeli recept pa kupujem do otkucaja srca (ako dođemo do toga), nakon toga ću otići na trudničku i tražiti da mi daju. Ako mi ne daju, plaćat ću kroz cijelu trudnoću jer ne želim riskirati. Bockam se već 2 tjedna i smirenije se osjećam radi toga, tako da te u potpunosti razumijem. 

💔💔💔

Pokloncic13
    17. Ožujak 2021. 16:54

Mtbica vidim da si i ti PAI1. I ja sam,homozigot 5G.
    Jel znaš možda kak se to tretira? Moja ginica mi je rekla čim popisam plus da pijem aspirin protect 100mg do pregleda hematologa ali neznam kak se odnose prema tome..jače,slabije,terapija..itd?

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Ožujak 2021. 16:58

Pokloncic13

Mtbicavidim da si i ti PAI1. I ja sam,homozigot 5G.
    Jel znaš možda kak se to tretira? Moja ginica mi je rekla čim popisam plus da pijem aspirin protect 100mg do pregleda hematologa ali neznam kak se odnose prema tome..jače,slabije,terapija..itd?

Homozigot je kao lošija mutacija od heterozigota, iako su istraživanja pokazala da ima puno više heterozigota u populaciji žena sa uzastopnim spontanim pobačajima.
    U načelu, stav struke je da je andol100 dovoljan. Hematolozi, ako uz PAI nemaš još i FV ili FII i/ili poremećen mali koagulogram, odbijaju dati heparin i kažu da je nepotreban. Tek nakon više spontanih pobačaja nekad popuste. Zato najčešće nema smisla ići kod njih.
    Ja sam jedan spontani prošla, ne želim ponoviti to iskustvo, imam fantastičnog doktora koji mi je dao recept (ali na plaćanje), a nakon otkucaja srca ću ići u trudničku u neku bolnicu tražiti da mi propišu (spontani, imam godine, šmrc šmrc) pa APP. Ako ne prođe, plaćat ću do kraja.

💔💔💔

Lisa27 👶🧸🎀
    17. Ožujak 2021. 17:14

Cure evo čitam sve zaostatke od jutros jer sam bila u elementu cjeli dan 😀

za ovaj kineski kalendar ne kužim koji mjesec trebam gledati kao mjesec začeća 😀 jer zadnja m je počela u 12 mj, a o je bila u 1.mj i sad neznam koji mjesec gledat 😀 koji datum ste vi stavljale za datum začeća?
    Pingo samo hrabro ❤❤
    Ani ja sam za natutost uzela probiotik i bolje je 🙂, izbjegavam kupanje u kadi, samo tuš, a kosu ne farbam.
    Buhtica ja imam lumeu i negdje sam procitala da se ne smije.
    Ivkica super za pregled, baš dobro da je i dečko mogao pogledati 😍
    Poklončić uf i ja sam umirala od straha za prvi a bome i sad za drugi nakon svih ovih losih iskustva koje su cure imale, i sad opet iščekujem rezultate kombiriranog, uvjek nesto čekamo 😆
    Angelly čestitam na uspjesnom pregledu ❤
    Rita odlično, baš ti je velika bebica 🥰 
    Danna 4d je ova sličica, imam i normalne isto ako želiš usporediti 🥰 socijalna ginekologica je,ali kako je nedavno bilo renoviranje ima svu novu opremu 🙂
    Anaid ne brini, još je jako rano da bi se bilo sto vidjelo ❤
    Leonoah super za pregled ❤
    Mateja ja za sad nemam bolove u krizima, a u trbuhu ponekad osjeti ko neke grčiće

E da i kad smo vec kod spolova, na 4d kad smo gledale se vidjela neka kuglica između nogu ali nije jos sigurno da li je mišić ili ne, drugi out cemo bolje vidjeti 😀😀😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Pokloncic13
    17. Ožujak 2021. 17:15

Nemam ništa,radila sam prošireni test na mthfr,sve ostalo mi je normalan tip..čak sam pitala i onu Pamelu Ramljak kad sam tek dobila nalaz,debelo prije ove trudnoce da kaj to znaci,kao da je to ništa,da to maltene svaka treća žena ima,a naravno da i ne zna,i da se nasljeđuje od oba roditelja,ali da je u smislu bezazleno.
    Ja sad taj aspirin pijem,poteškoća hvala Bogu nikakvih barem okom vidljivim i naravno da me sad svrbi dali je unutra sve kak treba biti i da bi išla na još jedan raniji privatni pregled samo da mi eto vele da vide kaj moraju vidjeti u 5 + nešto..
    Ak ima ikoja koji recept kak stavit živce na tregere,pišite,vičite kaj god..

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Ožujak 2021. 17:21

Pokloncic13

Nemam ništa,radila sam prošireni test na mthfr,sve ostalo mi je normalan tip..čak sam pitala i onu Pamelu Ramljak kad sam tek dobila nalaz,debelo prije ove trudnoce da kaj to znaci,kao da je to ništa,da to maltene svaka treća žena ima,a naravno da i ne zna,i da se nasljeđuje od oba roditelja,ali da je u smislu bezazleno.
    Ja sad taj aspirin pijem,poteškoća hvala Bogu nikakvih barem okom vidljivim i naravno da me sad svrbi dali je unutra sve kak treba biti i da bi išla na još jedan raniji privatni pregled samo da mi eto vele da vide kaj moraju vidjeti u 5 + nešto..
    Ak ima ikoja koji recept kak stavit živce na tregere,pišite,vičite kaj god..

U većini slučajeva ti je andol100 dovoljan. 
    Ja nisam htjela riskirati. Je da košta i da je tlaka bockati se svaki dan (a igla tuuuupaaa), ali u mom slučaju to može biti razlika između toga hoću li ili neću biti majka, pa igram na sigurno.
    Za živce... predložila bih ti droge, ali to ne smijemo 

💔💔💔

• selma90
    17. Ožujak 2021. 17:26

Pozdrav cure moje, ja sam pisala na temi beta hcg. Zadnji menzis mi bio 14 feb. 25 feb mi bila ovulacija a 11 marta sam trebala dobiti ciklusi mi na 25 dana. U decembru mjesecu sam imala spontani sa kiretazom.
    U ponedeljak sam zadnji puta vadila betu bila mi 988.
    Bila sam kod jednog doktora koji mi je rekao da se nazire gestacijski obruc. Kako sam imala ranije lose iskustvo damss sam otisla kod doktorice privatno.
    Pregledala me i pitala me da li imam bolove u ljevoj strani, ja sam rekla da imam kaze ona ovo je mala gestacijska za tvoju betu. Na ljevom jajniku ima neki veci kruzic nisam sigurna da li je to vanamatericna ili je zuto tijelo. Na kraju je rekla da misli da je 80% vanmatericna i da veceras idem na lapraskopiju i da cemo otici kod drugog doktora na uzv za svaki slucaj.
    Ja naravno vec u vidnoj panici i suzama odlazimo kod drugog doktora, pregleda me kaze za mene je ovo uredna trudnoca nazire se gestacijska vrecica. Kaze ona a sta je ovo gore u ljevom jajniku kaze doktor zuto tijelo na sta sam ja pocela plakati od srece. Doktori grijese itekako, ali ja mislim da sam od silnog soka danas mozda i nastetila sebi.
    Nikada mi nece biti jasan pristup problemu od strane doktora.
    Zar je najlakse reci vanmatericna.

Jana25
    17. Ožujak 2021. 17:37

anaid

Cure meni beta danas 1035. 4+4 po zadnjoj M, po ovulaciji 2 dana manje. Nije to prevelika?
    Zapravo sam jadna, tuzba i razocarana jer sam dosla po terapiju u bolnicu i dr mi odbio dati, na uzv se nije nista vidjelo i samo mi je rekao da more bit i vanmateenicna i da imam odvojeni endometrij, uterus bicornis .. kako to da mi to do sad nitko u zivotu nije vidio a prosla sam brdo ultrazvuka ?
    Sutra idem privat po drugo misljenje…. nemogu k sebi od jada 😥😥

Ja sam betu vadila na 4+1 bila je 1117, drugi put na 4+3 i bila je 2500.
    U bolnici sam bila radi krvarenja na 3+6 i vidjela se malena gestacijska vrecica.
    Htjela bi samo naglasit da su meni ciklusi kraci, izmedu 25-26 dana. A ovulacija izmedu 10 i 12 dana
    Beta ti ne super.
    A ovo za endometrij stvarno nemam iskustva
    Drzim 🤞🤞 da sve bude okej 🤗

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Pokloncic13
    17. Ožujak 2021. 17:40

Selma..sjećam se točno tog osjećaja tak je i meni ginekolog rekao u prvoj trudnoći kad mi je Beta bila bas bas visoka da je vjerojatno vanmaterična..da kaj sam to uopće išla vaditi da je to bezveze,da ili čekam da prokrvarim ili za deset dana to bude to.
    Evo TO BUDE TO sad nabija auto u auto i meni pulsira glava od zvuka..🙊
    Mtbica ali zato smijemo jest 🥰🙊😎

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

• selma90
    17. Ožujak 2021. 17:47

Pokloncic13

Selma..sjećam se točno tog osjećaja tak je i meni ginekolog rekao u prvoj trudnoći kad mi je Beta bila bas bas visoka da je vjerojatno vanmaterična..da kaj sam to uopće išla vaditi da je to bezveze,da ili čekam da prokrvarim ili za deset dana to bude to.
    Evo TO BUDE TO sad nabija auto u auto i meni pulsira glava od zvuka..🙊
    Mtbica ali zato smijemo jest 🥰🙊😎

Po njima je sve bezveze, a o nasim se glavama radi. Na kraju kad vise nije znala sta reci, kaze dajem ti 50:50% sansi za ovu trudnocu. Pa tako je svakome za svaku trudnocu. Niko ne garantuje da ce biti sve uredu.❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.