Jutro 🥰
Sretno cure danas na pregledima ❤❤❤
Irena mebi je gin napravila dio sa ultrazvukom, mjerenja i to sve, zatim je to sve upisala u neki obrazac sa mojim podacima i poslala me odmah s tim u bolnicu na vađenje krvi, a tamo su mi rekli da se nalaz krvi ceka 1-5 dana, ali vjerovatno je u svakom gradu drukčije.
Sanjarka ma biti će odlični nalazi 🙂 ne brini, evo ja sam zadnja dva tri dana malo bolje počela jesti ali ne mogu puno odjednom nego puno malih obroka.
Zaboravila sam jučer reći da sam izgubila samo pola kile 😀😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Lijep pozdrav moje drage trudnice, ovako zadnja M bila 28.1.i ispada da sam trudna 6+4 i danas smo bili na prvom pregledu. Doktor je rekao kako je plod manji nego sto treba, ali da se nadziru otkucaji srca ali nije siguran, dobila sam duphaston i idem za tj dana opet. Zanima me jel se ikoja susrela s tim? Jel na kraju sve bilo u redu? Hvala Vam puno na svim budućim komentarima
Ej, mislim da ne moras brinuti. Moja trudnoca je 2 tjedna manja nego sto bi trebalo biti po zadnjoj M. Isto kada sam bila na prvom pregledu trebala sam biti 7+3, na kraju bila 5+3, nazirala se srcana akcija. I narucila me za 2 tjedna. Bila neki dan na pregledu, srce kuca kao ludo i sada je 7+5. Kod mene su poremeceni ciklusi i kasne ovulacije. A tebi je mozda samo ovulacija kasnila koji dan.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Dobro jutro trudnice ❤️ kako ste danas?
Ja vadila krv jutros, nadam se dobrim nalazima 🤞🏻
Jucer sam nakon 3 dana nicega pojela malo kokoši iz pecnice, ono cisto bijelo meso bez kože 😅
Navecer sam to sve povratila Al brijem da se dovoljno zadrzala u meni 🥳
Pokloncic13 tko je flegma? 🤭🤭🤭 Nema takvih u redovima cini mi se
Angely cestitam na malom ❤️
Rita bravo za dobar pregled, Uzivaj sad 🥰
Anaid koji glupi dr 🙄🙄🙄 beta ti je odlicna. Sta se vanmatericne tice u vecem broju slucajeva beta je manja nego sta bi trebala biti
Ancicaa12 dobro nam dosla. Koliko ti inace traju ciklusi?
Leonoah super za bebicu ❤️ koliko si kg na kraju izgubila? Prosle mucnine skroz?
Hvala na dobrodošlici ❣️ bas je predivno sto postoji ovaj forum ❣️ od 28 do 35 dana ovisno o mjesecu :D
Onda je sve ok. Imala si kasniju ovulaciju, bude to sve super ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro 🥰
Irena mebi je gin napravila dio sa ultrazvukom, mjerenja i to sve, zatim je to sve upisala u neki obrazac sa mojim podacima i poslala me odmah s tim u bolnicu na vađenje krvi, a tamo su mi rekli da se nalaz krvi ceka 1-5 dana, ali vjerovatno je u svakom gradu drukčije.
Sanjarkama biti će odlični nalazi 🙂 ne brini, evo ja sam zadnja dva tri dana malo bolje počela jesti ali ne mogu puno odjednom nego puno malih obroka.
Popustaju mucnine? 🥳
Da normalno je da ne mozes odmah puno, treba vremena želucu da se opet navikne na hranu 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lijep pozdrav moje drage trudnice, ovako zadnja M bila 28.1.i ispada da sam trudna 6+4 i danas smo bili na prvom pregledu. Doktor je rekao kako je plod manji nego sto treba, ali da se nadziru otkucaji srca ali nije siguran, dobila sam duphaston i idem za tj dana opet. Zanima me jel se ikoja susrela s tim? Jel na kraju sve bilo u redu? Hvala Vam puno na svim budućim komentarima
Ej, mislim da ne moras brinuti. Moja trudnoca je 2 tjedna manja nego sto bi trebalo biti po zadnjoj M. Isto kada sam bila na prvom pregledu trebala sam biti 7+3, na kraju bila 5+3, nazirala se srcana akcija. I narucila me za 2 tjedna. Bila neki dan na pregledu, srce kuca kao ludo i sada je 7+5. Kod mene su poremeceni ciklusi i kasne ovulacije. A tebi je mozda samo ovulacija kasnila koji dan.
Ja se nadam da ce sve buti u redu! Mislimo pozitivno i bit ce pozitivno ❣️
Moje mucnine isto ocito popustaju,ovih 2-3 dana mi je lakse nego sto je bilo. Isto jedem po malo i odabranu hranu ne mogu sve,ali imam osjecaj da je bolje svakako nego sto je bilo. Zadnja dva dana me i dosta trbuh bolio,dole maternica i donji dio leda.
Sretno curama danas koje imaju preglede!🥰
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Jutro 🥰
Sanjarkama biti će odlični nalazi 🙂 ne brini, evo ja sam zadnja dva tri dana malo bolje počela jesti ali ne mogu puno odjednom nego puno malih obroka.
Popustaju mucnine? 🥳
Da normalno je da ne mozes odmah puno, treba vremena želucu da se opet navikne na hranu 😁
Polako ide na bolje 😀 ali naravno samo se jedu određene namornice 😆😆
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutro trudnice💞
Nadam se da ste sve dobro 😊 mene sinoc neka glavobolja uhvatila 😒
Cure koje danas idete na preglede sretno ❤🤞💋
Kad su vam pregledi? 😊
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Dobrooo jutro cure! Evo mi bili jucer na pregledu sve je ok..🥰 doktor napravio briseve i papa test,i dalje nastavljam s dufastonima...kaze bebica lijepo raste 🥰 danas sam 13+4, vec 3 dana imam uzasne glavobolje,a pored toga vratile se i mucnine taman kad sam pomislila da je s tim gotovo,sva sam nikakva 😵😵😵 za glavobolje doktor rekao smijem piti lupocet bez problema i to 1000mg,znaci ili 2 od 500mg ili lupocet 1000mg... Sljedeci pregled mi je 14.4 🥰
Evo obavila sam pregled 😊 sve je u redu 🥰
https://ibb.co/SrzCG17
Srceko kuca, sve je gdje treba biti.. Idući pregled mi je 15.4.,a termin 31.10.(rijeka)
Tek sam danas postala potpuno svjesna da sam trudna 😍 dosad mi je bilo u podsvijesti, ali stalno sam mislila šta ako nešto ne bude u redu. Sad mi je pao kamen sa srca ❤️
Dobila sam uputnice za krv i prepisao mi je folacin. Rekao je da do idućeg pregleda razmislim želim li raditi testove. Postoji neki preko uputnice i siguran je 85%, a tu su naravno i nifty i ostali. Nisam sigurna dal sam ga razumjela da se ovaj prvi ne plaća?! Znate li šta o tome?
Baby N 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji