Ma slažem se sve 5 dijelimo iskustva. Proučavala sam nedavno za saune i po istraživanju je da se tijelo ne smije zagrijati na 39, da je onda opasno. I na 100 žena samo je jedna došla na 38.8 i da se može i u saune al naravno umjereno... Ne znam.. Ja sam u rezervi s tim doktorima jer je moja meni rekla nemoooj vježbat šta će ti to.. Šetaj i plivaj i to ti je dosta. Nisam je poslušala tak da smatram da neke stvari treba profiltrirat, a ne slijepo slušat. Volim uvijek dobit znanstvenu podlogu iza neke teorije
Ivkica, super, bas lijepo da je i on vidio 🥰
Ja imam jedno glupo pitanje haha. Znam da mi decko ne smije uci ni kod socijalne ni privatne ginekologice, a mene razveseli gledati bebu kako se mice, imam vise osjecaj da sam stvarno trudna i da je ta beba tu oaim svih muka kije prolazim 😁 a on dobije samo slikicu. Mogu li ja mobitelom snimiti malo uzv dok gledamo, palo mi na pamet? 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ma slažem se sve 5 dijelimo iskustva. Proučavala sam nedavno za saune i po istraživanju je da se tijelo ne smije zagrijati na 39, da je onda opasno. I na 100 žena samo je jedna došla na 38.8 i da se može i u saune al naravno umjereno… Ne znam.. Ja sam u rezervi s tim doktorima jer je moja meni rekla nemoooj vježbat šta će ti to.. Šetaj i plivaj i to ti je dosta. Nisam je poslušala tak da smatram da neke stvari treba profiltrirat, a ne slijepo slušat. Volim uvijek dobit znanstvenu podlogu iza neke teorije
Slažem se, pogotovo to za dr. Ali u toj situaciji iz straha za bebu slijepo vjeruješ, pa bilo od toga ili ne🙈 i pripaziti se nije na odmet.
Istina, ja čak i sa rezervom uzimam i neke znanstvene teorije. 🙊 nije bilo malo puta kada su one opovrgnute i zanjenjene novim.
Eh i to za vježbu mi je bedasto. Ja sam uvijek za prilagoditi vježbe stanju vježbati nego što.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ivkica, super, bas lijepo da je i on vidio 🥰
Ja imam jedno glupo pitanje haha. Znam da mi decko ne smije uci ni kod socijalne ni privatne ginekologice, a mene razveseli gledati bebu kako se mice, imam vise osjecaj da sam stvarno trudna i da je ta beba tu oaim svih muka kije prolazim 😁 a on dobije samo slikicu. Mogu li ja mobitelom snimiti malo uzv dok gledamo, palo mi na pamet? 😅
Missy pa ja mislim da bi se moglo, upitaj. Vidjela sam par videa na netu baš da su cure snimale. 🙂
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Evo mene da se pred predbiljezim za termin 🥰31.10
Inace danas bila na pregledu i lijepo se culo srceko 🥰 a 14.4. mi je sljedeci pregled.
Vidim tema je kupanje, iskreno obozavam i moram rec da sam se kupala u 1. trudnoci...i na dan kad mi je puko vodenjak bila jedan prst samo otvorena 😅
Wow Lisa i Ivkica prekrasne su vam bebice 😍😍😍 cestitam svima na uspjesnim pregledima.
Netko je pitao za nadutost meni pomaze nekad mineralna, a kola uvijek pomogne, ali ju izbjegavam.
Meni po kineskom kalendaru ispada decko u sto cu vjerovati dok se ne utvrdi suprotno, jer si bas zelim jednog malog hahara❤
I da vam se pohvalim da ne pusim vec tjedan dana i da sam jako sretna radi toga 💪💪💪
Evo i ja se moram pohvaliti da ni ja ne fajfam 11 dana i jebeno imam krize,pogotovo kad sam živčana.
I da,opristavila sam se s onim masnim ružnim pristevima oko bjeloočnica..i očito mi čokolada ne pase,pojela sam sad prva dva reda velike Milke,i ne..da sam slabijeg želuca vjerojatno bi povraćala.. 🥴
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ehej mamice.... Prosla i moja kontrola. Uzv 20 min na velikom ekranu... Uzivala sam.. Slusala utkucaje... Beba ko ribica pliva mase sakicama.. I djeluje mi da se ljuti kad ju pritisnemo hahaha... Nuhalni nabor 1,6mm sva ostala mjerenja uradio i kaze apsulutno sve je u redu.... Tako da nisam vadila krv za dodatne pretrage... Za tjedan dana imam svoju regularnu kontrolu pa nest napokon ju je lako cekati... Jer je ovaj rezultat dao vjetar u ledja... Moj muz nazalost vidjet ce samo slikicu... Nisam znala da ce bit tako pa se nisam sjetila uzet mob i snimati... Spol: kineski mi kaze musko.... Ja osjecam da zelim da je curica a osjecaj kaze djecak... Na uzv sliči curici hahah Tak da zbunjena sam
🙃 🤭 😂
Ehej mamice…. Prosla i moja kontrola. Uzv 20 min na velikom ekranu… Uzivala sam.. Slusala utkucaje… Beba ko ribica pliva mase sakicama.. I djeluje mi da se ljuti kad ju pritisnemo hahaha… Nuhalni nabor 1,6mm sva ostala mjerenja uradio i kaze apsulutno sve je u redu…. Tako da nisam vadila krv za dodatne pretrage… Za tjedan dana imam svoju regularnu kontrolu pa nest napokon ju je lako cekati… Jer je ovaj rezultat dao vjetar u ledja… Moj muz nazalost vidjet ce samo slikicu… Nisam znala da ce bit tako pa se nisam sjetila uzet mob i snimati… Spol: kineski mi kaze musko…. Ja osjecam da zelim da je curica a osjecaj kaze djecak… Na uzv sliči curici hahah Tak da zbunjena sam
🙃 🤭 😂
Bravooo Rita, bas mi drago da je sve ok. Vec sam se pitala di si 🥰
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji