E da dobro da si spomenula,to sam te htjela pitati,koja je uopće razlika između 4G i 5G?
I ja ti ništa ne znam,pa imam glupo pitanje,kaj su Fragmine?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Cure evo čitam sve zaostatke od jutros jer sam bila u elementu cjeli dan 😀
za ovaj kineski kalendar ne kužim koji mjesec trebam gledati kao mjesec začeća 😀 jer zadnja m je počela u 12 mj, a o je bila u 1.mj i sad neznam koji mjesec gledat 😀 koji datum ste vi stavljale za datum začeća?
Pingosamo hrabro ❤❤
Anija sam za natutost uzela probiotik i bolje je 🙂, izbjegavam kupanje u kadi, samo tuš, a kosu ne farbam.
Buhticaja imam lumeu i negdje sam procitala da se ne smije.
Ivkicasuper za pregled, baš dobro da je i dečko mogao pogledati 😍
Poklončićuf i ja sam umirala od straha za prvi a bome i sad za drugi nakon svih ovih losih iskustva koje su cure imale, i sad opet iščekujem rezultate kombiriranog, uvjek nesto čekamo 😆
Angellyčestitam na uspjesnom pregledu ❤
Ritaodlično, baš ti je velika bebica 🥰
Danna4d je ova sličica, imam i normalne isto ako želiš usporediti 🥰 socijalna ginekologica je,ali kako je nedavno bilo renoviranje ima svu novu opremu 🙂
Anaidne brini, još je jako rano da bi se bilo sto vidjelo ❤
Leonoahsuper za pregled ❤
Matejaja za sad nemam bolove u krizima, a u trbuhu ponekad osjeti ko neke grčiće
E da i kad smo vec kod spolova, na 4d kad smo gledale se vidjela neka kuglica između nogu ali nije jos sigurno da li je mišić ili ne, drugi out cemo bolje vidjeti 😀😀😀
Ako možeš okači i jednu " normalnu" pls 🙏 ja sam malo isprepadana a nemam nigdje u blizini uraditi 4d, mogla bih nekih 70-ak kilometara daleko otići kada muz bude slobodan. Ali negdje sam pročitala da se 4d ne rad na svoju ruku nego samo po preporuci liječnika, da li je to tačno?
Privatno mozes na 4D naravno, preko socijalnog sam čula samo ako ima opravdan razlog za tako detaljno snimanje. Inace sam čitala da su 3D i 4D, čak i obicni 2D, potencijalno štetni radi valova koji mogu uzrokovati zagrijavanje tkiva bebe. Nisam medicinske struke, ne želim tvrditi nešto krivo, ali toliko sam se isprepadala sa tim mogućim negativnim posljedicama od ultrazvuka da snimanja planiram svest na minimum, a svakako izbjegavati duža nepotrebna snimanja 😣
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Cure evo čitam sve zaostatke od jutros jer sam bila u elementu cjeli dan 😀
za ovaj kineski kalendar ne kužim koji mjesec trebam gledati kao mjesec začeća 😀 jer zadnja m je počela u 12 mj, a o je bila u 1.mj i sad neznam koji mjesec gledat 😀 koji datum ste vi stavljale za datum začeća?
Pingosamo hrabro ❤❤
Anija sam za natutost uzela probiotik i bolje je 🙂, izbjegavam kupanje u kadi, samo tuš, a kosu ne farbam.
Buhticaja imam lumeu i negdje sam procitala da se ne smije.
Ivkicasuper za pregled, baš dobro da je i dečko mogao pogledati 😍
Poklončićuf i ja sam umirala od straha za prvi a bome i sad za drugi nakon svih ovih losih iskustva koje su cure imale, i sad opet iščekujem rezultate kombiriranog, uvjek nesto čekamo 😆
Angellyčestitam na uspjesnom pregledu ❤
Ritaodlično, baš ti je velika bebica 🥰
Danna4d je ova sličica, imam i normalne isto ako želiš usporediti 🥰 socijalna ginekologica je,ali kako je nedavno bilo renoviranje ima svu novu opremu 🙂
Anaidne brini, još je jako rano da bi se bilo sto vidjelo ❤
Leonoahsuper za pregled ❤
Matejaja za sad nemam bolove u krizima, a u trbuhu ponekad osjeti ko neke grčiće
E da i kad smo vec kod spolova, na 4d kad smo gledale se vidjela neka kuglica između nogu ali nije jos sigurno da li je mišić ili ne, drugi out cemo bolje vidjeti 😀😀😀
Ako možeš okači i jednu " normalnu" pls 🙏 ja sam malo isprepadana a nemam nigdje u blizini uraditi 4d, mogla bih nekih 70-ak kilometara daleko otići kada muz bude slobodan. Ali negdje sam pročitala da se 4d ne rad na svoju ruku nego samo po preporuci liječnika, da li je to tačno?
Privatno mozes na 4D naravno, preko socijalnog sam čula samo ako ima opravdan razlog za tako detaljno snimanje. Inace sam čitala da su 3D i 4D, čak i obicni 2D, potencijalno štetni radi valova koji mogu uzrokovati zagrijavanje tkiva bebe. Nisam medicinske struke, ne želim tvrditi nešto krivo, ali toliko sam se isprepadala sa tim mogućim negativnim posljedicama od ultrazvuka da snimanja planiram svest na minimum, a svakako izbjegavati duža nepotrebna snimanja 😣
2D se može raditi koliko hoćemo, samo treba izbjegavati uključiti zvuk.
Ove ostale, fancy, bi trebalo raditi što rjeđe, samo kad je potrebno.
Nagledat ćemo se beba kad se rode.
💔💔💔
Ehej mamice…. Prosla i moja kontrola. Uzv 20 min na velikom ekranu… Uzivala sam.. Slusala utkucaje… Beba ko ribica pliva mase sakicama.. I djeluje mi da se ljuti kad ju pritisnemo hahaha… Nuhalni nabor 1,6mm sva ostala mjerenja uradio i kaze apsulutno sve je u redu…. Tako da nisam vadila krv za dodatne pretrage… Za tjedan dana imam svoju regularnu kontrolu pa nest napokon ju je lako cekati… Jer je ovaj rezultat dao vjetar u ledja… Moj muz nazalost vidjet ce samo slikicu… Nisam znala da ce bit tako pa se nisam sjetila uzet mob i snimati… Spol: kineski mi kaze musko…. Ja osjecam da zelim da je curica a osjecaj kaze djecak… Na uzv sliči curici hahah Tak da zbunjena sam
🙃 🤭 😂
Bravooo Rita, bas mi drago da je sve ok. Vec sam se pitala di si 🥰
Hvala. .. Kako si ti? Jel jedes sto? Mene je umaralo sto tesko pijem.. I dan danas ne pijem koliko bi trebalo jednostavno pijem na silu… Jer valjda zbog oskudne prehrane ne trazi mi se tekucina…
Ma ok sam zadnjih dana. Jela sam ribu danas i kuhani krumpir i salatu. I nisam povracala od jutros. Uspjeh veliki. 🤣
Pij na silu, i ja pijem vode na silu.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
E da dobro da si spomenula,to sam te htjela pitati,koja je uopće razlika između 4G i 5G?
I ja ti ništa ne znam,pa imam glupo pitanje,kaj su Fragmine?
Ovu razliku ti ja nemam pojma iskreno,mozda netko bude znao odgovorit. A Fragmini su ti injekcije za razrjedivanje krvi,imaju heparini,clenaxi koliko ja jos znam od tih injekcija za trombofiliju. Ovisi koju vrstu imas po tome doziraju koliko jedinica treba
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Lijep pozdrav moje drage trudnice, ovako zadnja M bila 28.1.i ispada da sam trudna 6+4 i danas smo bili na prvom pregledu. Doktor je rekao kako je plod manji nego sto treba, ali da se nadziru otkucaji srca ali nije siguran, dobila sam duphaston i idem za tj dana opet. Zanima me jel se ikoja susrela s tim? Jel na kraju sve bilo u redu? Hvala Vam puno na svim budućim komentarima
Lijep pozdrav moje drage trudnice, ovako zadnja M bila 28.1.i ispada da sam trudna 6+4 i danas smo bili na prvom pregledu. Doktor je rekao kako je plod manji nego sto treba, ali da se nadziru otkucaji srca ali nije siguran, dobila sam duphaston i idem za tj dana opet. Zanima me jel se ikoja susrela s tim? Jel na kraju sve bilo u redu? Hvala Vam puno na svim budućim komentarima
Isti slucaj sam imala, bila na pregledu (po mengi) je trebalo biti 6+4 ali mi je gin rekao da je ovulacija bila 5 dana kasnije pa sam zapravo bila 5+6 i nazirali su se otkucaji, ali nije mogao sa sigurnoscu potvrditi, narucena bila za tj dana i tad se sve lijepo vidjelo i srce kucalo ko ludo, tak da samo smireno i sretno ❤❤
Isti slucaj sam imala, bila na pregledu (po mengi) je trebalo biti 6+4 ali mi je gin rekao da je ovulacija bila 5 dana kasnije pa sam zapravo bila 5+6 i nazirali su se otkucaji, ali nije mogao sa sigurnoscu potvrditi, narucena bila za tj dana i tad se sve lijepo vidjelo i srce kucalo ko ludo, tak da samo smireno i sretno ❤❤
Jooj, nadam se. Meni nije rekao da je kasnije ovulacija nego samo da je mala trudnoća.. Iza sebe imam spontani i ovo je jako zeljena trudnica i etoo sada živimo za srijedu opet ❣️❣️
Jooj, nadam se. Meni nije rekao da je kasnije ovulacija nego samo da je mala trudnoća.. Iza sebe imam spontani i ovo je jako zeljena trudnica i etoo sada živimo za srijedu opet ❣️❣️
Vjerojatno je na isto mislio, ne razvija se svaka trudnoca jednako, kod nekoga se implantacija dogodi 8 dan od zaceca kod nekoga 12 dan, tak da je to idividualno, u svakom slucaju drzim 🤞🤞 da bude sve kak treba 🥰
Ej trudnice, vi koje ste 11 tt pa na dalje, dali vas boli donji dio leđa? Mene danas baš "raspara" uh, kao da se kosti razdvajaju
Mene boli takodjer nekako zadnji tjedan dva. Al samo kad sam duze na nogama ili radim nesto. Bas jako boli... Mislim se pocet sa nekim vjezbama... Rano je da se kicma nest žali
🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji