Anaid kaj bi bila prevelika pa to ti je sasvim super Beta!
Mislim da se u 4tjednu raspon bete uvelike mijenja i jako je širok tak da ne beri brigu ❤️
I fakat mislim da je rano da bi se bas lijepo sve vidjelo pogotovo ako se uzv radio na lošijem aparatu,očekivano..
Nemoj si raditi stres dodatno,ako se ne varam brineš radi clexana,meni su rekli da se s terapijom kreće kad srce prokuca tak da svakako imaš vremena za sve..
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ehej mamice…. Prosla i moja kontrola. Uzv 20 min na velikom ekranu… Uzivala sam.. Slusala utkucaje… Beba ko ribica pliva mase sakicama.. I djeluje mi da se ljuti kad ju pritisnemo hahaha… Nuhalni nabor 1,6mm sva ostala mjerenja uradio i kaze apsulutno sve je u redu…. Tako da nisam vadila krv za dodatne pretrage… Za tjedan dana imam svoju regularnu kontrolu pa nest napokon ju je lako cekati… Jer je ovaj rezultat dao vjetar u ledja… Moj muz nazalost vidjet ce samo slikicu… Nisam znala da ce bit tako pa se nisam sjetila uzet mob i snimati… Spol: kineski mi kaze musko…. Ja osjecam da zelim da je curica a osjecaj kaze djecak… Na uzv sliči curici hahah Tak da zbunjena sam
🙃 🤭 😂
Bravooo Rita, bas mi drago da je sve ok. Vec sam se pitala di si 🥰
Hvala. .. Kako si ti? Jel jedes sto? Mene je umaralo sto tesko pijem.. I dan danas ne pijem koliko bi trebalo jednostavno pijem na silu... Jer valjda zbog oskudne prehrane ne trazi mi se tekucina...
Cure meni beta danas 1035. 4+4 po zadnjoj M, po ovulaciji 2 dana manje. Nije to prevelika?
Zapravo sam jadna, tuzba i razocarana jer sam dosla po terapiju u bolnicu i dr mi odbio dati, na uzv se nije nista vidjelo i samo mi je rekao da more bit i vanmateenicna i da imam odvojeni endometrij, uterus bicornis .. kako to da mi to do sad nitko u zivotu nije vidio a prosla sam brdo ultrazvuka ?
Sutra idem privat po drugo misljenje…. nemogu k sebi od jada 😥😥
Uh pričekaj još drugo mišljenje do sutra. Bilo bi dobro da potražiš nekog dr. koji ima 4d uređaj.
Za uterus, možda već neko prije nije primjetio anomaliju, ali vidim opise ispod i da si imala baš dosta pregleda, možda i taj dr. od danas nesto pogriješio. Vrlo lako moguće🤷♀️
Držim ti fige za sutra da ipak bude sve ok❤🙏🙏
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Cure meni beta danas 1035. 4+4 po zadnjoj M, po ovulaciji 2 dana manje. Nije to prevelika?
Zapravo sam jadna, tuzba i razocarana jer sam dosla po terapiju u bolnicu i dr mi odbio dati, na uzv se nije nista vidjelo i samo mi je rekao da more bit i vanmateenicna i da imam odvojeni endometrij, uterus bicornis .. kako to da mi to do sad nitko u zivotu nije vidio a prosla sam brdo ultrazvuka ?
Dobro je da ideš kod privatnika.
Ovo za endometrij ne znam. Ali beta ti je super, moja je danas (ako je sve u redu) slična, a isti smo dan. Prerano si išla na UZV, ne vidi se do 1000-1200 ništa, a i onda se vidi jako sitno i to samo na dobrim UZVovima. Ja idem u ponedjeljak, kad ću biti 5+2 jer želim isključiti vanmaterničnu (paranoična sam ).
💔💔💔
Pa bas to, bila sam zadnjih 2 mj kod 2 razlicita privatnika i to dobra privatnika i bas pred 3 tj prije ovulacije ove i sve bilo suoer...pa zar se s tim ne rada ? Nemoguce da se sad u 3 tjedna izdeformirala... a ovaj je bas bezobrazan bio...
Nisam isla namjerno na uzv, zaoravo sam narucena za 31.3 kad bi bila 6+4, nego sam doala po clexane i nije mi dao jer nemam dokaz trudnoce i rekao nek sjednem na uzv da vidi, i nis se nije vidlo.. dakle nisam isla s namjerom da mi radi uzv, samo mi nabio stres 😣
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Dobro je da ideš kod privatnika.
Ovo za endometrij ne znam. Ali beta ti je super, moja je danas (ako je sve u redu) slična, a isti smo dan. Prerano si išla na UZV, ne vidi se do 1000-1200 ništa, a i onda se vidi jako sitno i to samo na dobrim UZVovima. Ja idem u ponedjeljak, kad ću biti 5+2 jer želim isključiti vanmaterničnu (paranoična sam).
Znaci na istome smo... drzim na fige.. a za paranoju, ah, evo me 😖😖😖
Ides i u petak vadit ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Imamo već dogovoreno ja i muž 🤦🏼♀️😂
Ako bude dečko Niko (tata birao), ako bude curica Emili (mama birala). Nekome se sviđa, nekome ne, ali na kraju krajeva najbitnije je da se nama sviđa :D
hahahaha i nasa je Emily al mi ćemo sa y hahahah a ako bude dečko onda je Fran
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Ej trudnice, vi koje ste 11 tt pa na dalje, dali vas boli donji dio leđa? Mene danas baš "raspara" uh, kao da se kosti razdvajaju
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Pa bas to, bila sam zadnjih 2 mj kod 2 razlicita privatnika i to dobra privatnika i bas pred 3 tj prije ovulacije ove i sve bilo suoer…pa zar se s tim ne rada ? Nemoguce da se sad u 3 tjedna izdeformirala… a ovaj je bas bezobrazan bio…
Nisam isla namjerno na uzv, zaoravo sam narucena za 31.3 kad bi bila 6+4, nego sam doala po clexane i nije mi dao jer nemam dokaz trudnoce i rekao nek sjednem na uzv da vidi, i nis se nije vidlo.. dakle nisam isla s namjerom da mi radi uzv, samo mi nabio stres 😣
a on isto.. pa di se na 4+4 ištaaa vidi?? al beta ti je taman :)
nemoj se sekirat :*
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Pa bas to, bila sam zadnjih 2 mj kod 2 razlicita privatnika i to dobra privatnika i bas pred 3 tj prije ovulacije ove i sve bilo suoer…pa zar se s tim ne rada ? Nemoguce da se sad u 3 tjedna izdeformirala… a ovaj je bas bezobrazan bio…
a on isto.. pa di se na 4+4 ištaaa vidi?? al beta ti je taman :)
nemoj se sekirat :*
Pa to si i ja mislila, al zapravo realno sam 4+2 jer mi bila O na 16 dan ciklusa... sad idem sutra na uzv, znam da se nece vidit negi cisto da mi vidi maternicu jer ok ili stvarno nesto iskrivljeno 🙄
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Sortiraj odgovore
Najstariji