Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    17. Ožujak 2021. 12:32

Tommy Lucky s druge teme ima moj instac,a vi se znate pa daj ju kontaktiraj da nas spoji ❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

mala_ive
    17. Ožujak 2021. 12:32

Curke, TSH nalaz jutros pokazuje 18! Ft4 11, donja granica. U panici sam! Nemam štitnjaču već 10 godina i pijem najnormalnije Euthyrox - nemam pojma što sam zeznula u zadnja 4 tjedna jer je 10.2 nalaz bio idealan i TSH je bio 1.3!

Znam da se visok  TSH veže za svakakve strahote u trudnoći, pogotvo radnoj, ima li neka da me utješi da neće nužno biti loše po moju bebu? Čekam poziv endokrinologa i umrijet ću od brige

Sanjarka88
    17. Ožujak 2021. 12:36

mala_ive

Curke, TSH nalaz jutros pokazuje 18! Ft4 11, donja granica. U panici sam! Nemam štitnjaču već 10 godina i pijem najnormalnije Euthyrox - nemam pojma što sam zeznula u zadnja 4 tjedna jer je 10.2 nalaz bio idealan i TSH je bio 1.3!

Znam da se visok TSH veže za svakakve strahote u trudnoći, pogotvo radnoj, ima li neka da me utješi da neće nužno biti loše po moju bebu? Čekam poziv endokrinologa i umrijet ću od brige

U trudnoci inace tsh zna skočit 
    Doduse ovo je bas veliki skok 
    Nemam iskustva Al virujem da ce sve biti ok 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• buhtlica34
    17. Ožujak 2021. 12:37

Tommyfame

Pokloncic13

Tommypa daj gle 🙊 i mi smo sv.duh bar zasad.
    Nakon zadnjeg poroda u Vinogradskoj,promijenila sam svemir,a ne rodilište 😏
    A i zbog korone jelte..kak se čini to bu trajalo 😩

Povučemo jos Buhtlicu u sv.Duh i imamo forum party 🥳🥳
    Uuu ja sam prvo mislila Vinogradsku..sta je koma tamo?
    Ma da,sumnjam da ce se smirit korona do tada

Definitivno imamo party na Sv. Duhu, i meni je on broj 1 opcija 

Endzrue
    17. Ožujak 2021. 12:39

CarpeDiem

http://php.ringeraja.hr/index.php?page=CGCalendar
    A ovdje djecak, kao malo je precizniji pa pogledajte zabave radi da li je točno ako već znate spol ili imate dječicu 😍

Nije mi pogodilo za rođenu curicu. Ispada dečko da je trebala bit a nije.. Tak da :D fora je za zezanciju al ne vjerujem u točnost

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Ožujak 2021. 12:40

mala_ive

Znam da se visok TSH veže za svakakve strahote u trudnoći, pogotvo radnoj, ima li neka da me utješi da neće nužno biti loše po moju bebu? Čekam poziv endokrinologa i umrijet ću od brige

Super da si vadila TSH. Meni je sa 1,3 skočio na preko 6 do 4tt, doktor je rekao da samo dižemo terapiju i da se ne moram brinuti. Da nisam onda provjerila, vjerojatno bi još rastao.
    Naime, beta automatski diže TSH. Dobra stvar je da ovo radi štetu samo na duže staze, tako da super da si otkrila, sad ćeš pojačati terapiju i to će se dosta brzo regulirati. Bilo bi loše da nisi provjeravala i da je potrajalo nedetektirano  

💔💔💔

Endzrue
    17. Ožujak 2021. 12:46

CarpeDiem

Ani92

Curke, kako se nosite sa nadutoscu i zatvorom? Ima li pomoci? Ja sam trenutno okrugla kao da sam u 6.mjesecu 😅, a usli smo u 8.tjedan. Sto se tice mucnina, cesto me ulove navecer,ali bez povracanja. Skuzila sam da mi tada slani krekeri pomognu 🤞 Jedino sto mi se za sada zgadilo je voda, a od hrane me vise ne vuce slatko (do sada sam svaki obrok morala upotpunit nekim slatkisem).
    Procitala sam dosta clanaka ne temu bojanja kose i kupanja u kadi za vrijeme trudnoce. Kako se vi odnosite prema tim "zabranama"?

Eh ja sam imala lošije iskustvo sa brckanjem u kadi (koje se dobro završilo na kraju), općenito u vodi tijekom trudnoće, tako da bih savjetovala da se izbjegne, pogotovo da se izbjegava dosta toplija voda u podrucju donjeg stomaka jer potiče otvaranje, može doći do pregrijavanja ploda, ili pak gomilanja bakterija koje nam sad nikako nisu prijatlji u tom podrucju. Zato se ne preporučuje. A što se bojanja kose, manikira i tako toga tiče izbjegavat ću u 1 tromjesečju i kasnije nastaviti normalno. S tim da ću naglasiti frizeru da koristiti boju bez amonijaka … 🤷‍♀️

Ovo pregrijavanje ploda zvuči kao priča da se ne smijemo sunčat jer će se plod pregrijat. Općenito se ne preporuča namakanje u kadi radi bakterija... Ja sam inače na moru  i kupali smo se svaki dan u svako doba dana  i  nije bilo nikakvih problema. Tak da se po meni kada jedino brani radi bakterija i da je zdravije tuširanje (nevezano za trudnoće) 

Tommyfame
    17. Ožujak 2021. 12:46

buhtlica34

Tommyfame

Pokloncic13

Tommypa daj gle 🙊 i mi smo sv.duh bar zasad.
    Nakon zadnjeg poroda u Vinogradskoj,promijenila sam svemir,a ne rodilište 😏
    A i zbog korone jelte..kak se čini to bu trajalo 😩

Povučemo jos Buhtlicu u sv.Duh i imamo forum party 🥳🥳
    Uuu ja sam prvo mislila Vinogradsku..sta je koma tamo?
    Ma da,sumnjam da ce se smirit korona do tada

Definitivno imamo party na Sv. Duhu, i meni je on broj 1 opcija

tooo!! hahhaa kako dobro :D oduševljena sam ahahah

btw.Pokloncic13 riješila sam sa Lucky poslala sam ti rikvest

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Endzrue
    17. Ožujak 2021. 12:51

mala_ive

Odi u grupu štitnjača tihi neprijatelj na fejsu i postavi tamo curama pitanje. Ima 3-4 stručnjaka što baš dobro objasne šta se događa.. Možda je privremeni skok, pojačat će ti sigurno terapiju. Meni je bilo 0.004 pa skok na 2.44 pa samo palo nazad na 0.300 tsh.. Al mene se taman počeko pratit prošlu jesen. Ne znam ti savjet al vjerojatno ti ide jača terapija. Šta još uzimaš od tableta? Traži doktoricu da izvadiš  folnu, ferritin, željezo, b12, d3, magnezij i krvnu sliku obavezno. Možda ti je neki virus prohujao kroz tijelo bez da si ga osjetila. Kak se inače osjećaš? 

sanja0508
    17. Ožujak 2021. 12:53

Lisa27 👶🧸🎀

sanja0508

Lisa27 👶🧸🎀

Cure ja gotova s pregledom, sve je super 😍 5 cm ima beba i maše eukama i nogama 😀
    https://ibb.co/98n4KWB
    Izvadila odmah i krv za kombinirani 🙂

Imamo istog ginekologa 🥰

Odlicnoo 😍 ja sam prezadovoljna

Daaa i ja. Bas mi je ona super. Smiri se u svakom pogledu. I uvijek izadem vesela i puna poleta od nje 🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.