Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    17. Ožujak 2021. 12:01

Pokloncic13

Tommypa daj gle 🙊 i mi smo sv.duh bar zasad.
    Nakon zadnjeg poroda u Vinogradskoj,promijenila sam svemir,a ne rodilište 😏
    A i zbog korone jelte..kak se čini to bu trajalo 😩

Povučemo jos Buhtlicu u sv.Duh i imamo forum party 🥳🥳
    Uuu ja sam prvo mislila Vinogradsku..sta je koma tamo?
    Ma da,sumnjam da ce se smirit korona do tada  

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Lisa27 👶🧸🎀
    17. Ožujak 2021. 12:02

Hvala cure na komplimentima 😍 iduci pregled je 21.4.

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Ani92
    17. Ožujak 2021. 12:03

CarpeDiem

Ani92

Curke, kako se nosite sa nadutoscu i zatvorom? Ima li pomoci? Ja sam trenutno okrugla kao da sam u 6.mjesecu 😅, a usli smo u 8.tjedan. Sto se tice mucnina, cesto me ulove navecer,ali bez povracanja. Skuzila sam da mi tada slani krekeri pomognu 🤞 Jedino sto mi se za sada zgadilo je voda, a od hrane me vise ne vuce slatko (do sada sam svaki obrok morala upotpunit nekim slatkisem).
    Procitala sam dosta clanaka ne temu bojanja kose i kupanja u kadi za vrijeme trudnoce. Kako se vi odnosite prema tim "zabranama"?

Eh ja sam imala lošije iskustvo sa brckanjem u kadi (koje se dobro završilo na kraju), općenito u vodi tijekom trudnoće, tako da bih savjetovala da se izbjegne, pogotovo da se izbjegava dosta toplija voda u podrucju donjeg stomaka jer potiče otvaranje, može doći do pregrijavanja ploda, ili pak gomilanja bakterija koje nam sad nikako nisu prijatlji u tom podrucju. Zato se ne preporučuje. A što se bojanja kose, manikira i tako toga tiče izbjegavat ću u 1 tromjesečju i kasnije nastaviti normalno. S tim da ću naglasiti frizeru da koristiti boju bez amonijaka … 🤷‍♀️

Ja se inace blajham, al nikad od korijena, vise kao neki balayage pramenovi, al svakako cu pricekat da prode 1.tromjesecje. 
    Navikla sam na kupke, uvijek sam se tako opustala poslije posla. Sada izbjegavam, al nekad bi tako zalegla 🤦🏼‍♀️

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

Missy88
    17. Ožujak 2021. 12:03

CarpeDiem

Missy88

Traveller tako i mi od pocetka sve u muskom rodu, prizeljkujemo deckica, ali nekako mislim da ce bas zato biti curica 😅 Saznat cemo nadam se za tjedan dana na pregledu. Kod moje soc gin sutra idem, ali na njenom uzv jedva da se raspoznaje beba 😂
    Lisa divna bebica 🥰🥰
    NanaJ i Pingo zao mi je jako, zelim vam svu snagu da to izgurate. I nama je tesko procitati da je stalo srce bilo kojoj od nasih bebaca u grupi 🥺
    Sto se glavobolja tice, ako netko pita ginekologa za brufen, neka javi. Meni je jos na pocetku receno samo Lupocet, do 3 dnevno. Mene je prosli tjedan 2. put u trudnoci vec uhvatila glavobolja, migrena i traje po nekoliko dana bez prestanka pa sam bila na rubu da uzmem brufen, ali nisam. Valjda od jedne ne bi nista bilo, a opet nemam pojma kako djeluju na bebu i zasto ih se ne smije.

Navodno zbog acetilsalicilne kiseline, ali je nedozvoljen samo u 1 tromjesecju dok traje organogeneza, odnosno formiranje malih organa. Ti si ljepo ugazila u 2 tromjesečje 😍, ap bi mogla ali Ipak se savjetuj sa dr.

Hvala za info 😊 Ja sam negdje procitala da je najopasniji u zadnjem tromjesjecju, tako da nemam pojma, pitat cu bas na iducem pregledu jer ok ako je glavobolja 1 dan, pretrpis, ali kad je 4, 5 dana konstantna, tesko je funkcionirati. Ali necu ugrozavati bebu kako god 😁
    Kupke nisu preporucljive, procitala sam isto i za termofore, znam da je netko pisao da ublazava tako grceve, ali ne bi smjelo ici na bebu zbog pregrijavanja. Na toliko toga treba paziti, joj 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    17. Ožujak 2021. 12:06

Sto je s Vinogradskom? Cula sam uvijek samo pohvale. Prvo sam mislila tamo, sad vise naginjem Merkuru. Sto se pratnje tice, stalno mislim ma bit ce to vec ok do 9. mjeseca, ali tko zna 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

CarpeDiem
    17. Ožujak 2021. 12:07

Sanjarka88 🌸

Ani92

Sanjarka88 🌸

Ani92

Curke, kako se nosite sa nadutoscu i zatvorom? Ima li pomoci? Ja sam trenutno okrugla kao da sam u 6.mjesecu 😅, a usli smo u 8.tjedan. Sto se tice mucnina, cesto me ulove navecer,ali bez povracanja. Skuzila sam da mi tada slani krekeri pomognu 🤞 Jedino sto mi se za sada zgadilo je voda, a od hrane me vise ne vuce slatko (do sada sam svaki obrok morala upotpunit nekim slatkisem).
    Procitala sam dosta clanaka ne temu bojanja kose i kupanja u kadi za vrijeme trudnoce. Kako se vi odnosite prema tim "zabranama"?

Nikako
    Dok sam pila magnezij donekle je probava funkcionirala, sad je skroz stala 😭 povraca mi se od magnezija
    Nemam je s cim ni potaknuti jer cijeli dan sam samo na štapicima i limunadi
    I usla si u 9tt 😊

Uf, bas si me utjesila 😅
    Po UZV mi je trudnoca tjedan dana manja 🤦🏼‍♀️

Ahaaa. Ok onda 😊
    Nema nam pomoći. Mislim se da cu ponekad puknut od ne kakanja 🤭

Probaj sa malo suhih sljiva,  ili napravi kompot i popij ,a sljive isto pojedi.
    Amaranth je jako dobar za usporenu probavu . A od kombe ovo dvoje ima da kakas  kao grlica 🤣🤭

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Pokloncic13
    17. Ožujak 2021. 12:07

Nije,sto se samih poroda tiče bili su divni prema meni oba puta,ali psihički vise ne mogu ići tamo,a i sv duh ima bolju opremu za bebe nakon poroda tako da mi je to sad odlučujući faktor 😏
    Sliiii Buhtlica ajde s nama 🎉😎

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem
    17. Ožujak 2021. 12:09

Ani92

CarpeDiem

Ani92

Eh ja sam imala lošije iskustvo sa brckanjem u kadi (koje se dobro završilo na kraju), općenito u vodi tijekom trudnoće, tako da bih savjetovala da se izbjegne, pogotovo da se izbjegava dosta toplija voda u podrucju donjeg stomaka jer potiče otvaranje, može doći do pregrijavanja ploda, ili pak gomilanja bakterija koje nam sad nikako nisu prijatlji u tom podrucju. Zato se ne preporučuje. A što se bojanja kose, manikira i tako toga tiče izbjegavat ću u 1 tromjesečju i kasnije nastaviti normalno. S tim da ću naglasiti frizeru da koristiti boju bez amonijaka … 🤷‍♀️

Ja se inace blajham, al nikad od korijena, vise kao neki balayage pramenovi, al svakako cu pricekat da prode 1.tromjesecje.
    Navikla sam na kupke, uvijek sam se tako opustala poslije posla. Sada izbjegavam, al nekad bi tako zalegla 🤦🏼‍♀️

E super,onda bi mogla cjelo  vrijeme imati  friz. Vjerujem  za kupanje,  ali opasno je. Preporučuju ga pred kraj kratko,  ali radi lakšeg otvaranja i samog poroda . (Ono kad već  zagazis u termin) ima dosta  teorija preporuka, ja bih se osobno  strpila koliko mogu 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Sanjarka88
    17. Ožujak 2021. 12:11

CarpeDiem

Sanjarka88 🌸

Ani92

Sanjarka88 🌸

Ani92

Nikako
    Dok sam pila magnezij donekle je probava funkcionirala, sad je skroz stala 😭 povraca mi se od magnezija
    Nemam je s cim ni potaknuti jer cijeli dan sam samo na štapicima i limunadi
    I usla si u 9tt 😊

Uf, bas si me utjesila 😅
    Po UZV mi je trudnoca tjedan dana manja 🤦🏼‍♀️

Ahaaa. Ok onda 😊
    Nema nam pomoći. Mislim se da cu ponekad puknut od ne kakanja 🤭

Probaj sa malo suhih sljiva, ili napravi kompot i popij ,a sljive isto pojedi.
    Amaranth je jako dobar za usporenu probavu . A od kombe ovo dvoje ima da kakas kao grlica 🤣🤭

Bi da mogu ista jest 😅
    Bude bolje za 20tak dana 🙏 pa cu se pripomagat sa svim i svačim 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tommyfame
    17. Ožujak 2021. 12:18

Pokloncic13

Nije,sto se samih poroda tiče bili su divni prema meni oba puta,ali psihički vise ne mogu ići tamo,a i sv duh ima bolju opremu za bebe nakon poroda tako da mi je to sad odlučujući faktor 😏
    Sliiii Buhtlica ajde s nama 🎉😎

a da kužim.. mislim da ni ja na tvom mjestu nebi mogla više zakoračit tamo..
    a da, moja frendica je rodila na sv.Duhu i sve riječi pohvale ima..a pogotovo ako ćemo imat društvo pa makar se na hodniku družile a tko zna možda i budemo cimerice <3
    niš printamo si nick na pidžamu hahahah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.