Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Ožujak 2021. 08:46

Ja sam u prvoj t osjetila sa 18tt u drugoj s 15tt

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lollypop
    15. Ožujak 2021. 08:58

sunce7

bumac95

Pozdrav curke!
    Evo javljam se prvi put ovako negdje jer je lijepo imat nekoga tko prolazi isto sto i vi 🥳
    Ima li koja mama sa terminom blizu 20.09.? :D

Dobro dosla 😍 meni je termin 19.9🥰
    Lollypop meni su mucnine pocele sa 5.5 tjedana, trajale 0-24, najgore mi je bilo kad nisam mogla povratiti. Svasta sam isprobala od dumbira, zvaka, mentola i nista mi nije pomoglo. Izgubila tri kile u mj dana sto je na mojih 50 kg bilo bas lose🙊
    Evo sad sam usla u 13 tjedan, ne traju vise cijeli dan, u valovima me uhvati. Lijeka za mene nije bilo, bilo mi je dobro samo kad sam spavala😂

Hahaha, ja sam ispod 50 kg 😅🤣baš to, ništa ne pomaže i traju cijeli dan, najgore je kad sam gladna

little baby
    15. Ožujak 2021. 09:05

Lollypop

Jutro curevi koje ste imale/imate mucnine kako ih ublazavate?

Meni muz kupio neki caj od kamilice i đumbira,pa mi to malkoo ublazi. Probala sam bademe ali od njih mi samo gore bude nekako. E da i mentol bomboni isto malo pomognu,ali to je sve ono trenutno ne traje dugo.
    Ja sutra imam UZV i jedva cekam🙏❤

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

plavabosanka
    15. Ožujak 2021. 09:12

Lollypop

sunce7

bumac95

Pozdrav curke!
    Evo javljam se prvi put ovako negdje jer je lijepo imat nekoga tko prolazi isto sto i vi 🥳
    Ima li koja mama sa terminom blizu 20.09.? :D

Dobro dosla 😍 meni je termin 19.9🥰
    Lollypop meni su mucnine pocele sa 5.5 tjedana, trajale 0-24, najgore mi je bilo kad nisam mogla povratiti. Svasta sam isprobala od dumbira, zvaka, mentola i nista mi nije pomoglo. Izgubila tri kile u mj dana sto je na mojih 50 kg bilo bas lose🙊
    Evo sad sam usla u 13 tjedan, ne traju vise cijeli dan, u valovima me uhvati. Lijeka za mene nije bilo, bilo mi je dobro samo kad sam spavala😂

Hahaha, ja sam ispod 50 kg 😅🤣baš to, ništa ne pomaže i traju cijeli dan, najgore je kad sam gladna

A ja mislila jedina žgoljavica ispod 50kg🤣 ja sam u prva dva tjedna dobila kilu i po jer sam mogla jest sve i svašt u bilo koje doba, a sad stojim na istoj kilaži 49.6 jer mi je od 7tjedna krenula mučnina 🤮😭

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

SamoMalo
    15. Ožujak 2021. 09:12

Meni po novom za mucnine pomaze: pomfri iz Mca, ledena kola i cips, kokice. I krosan od cokolade. Sve samo zdravo :/ Od prave hrane mogu pojesti samo pohano meso i pecene krumpire. 
    Sam pogled na juhu mi dize zeludac. Tako da vrtim samo ovo gore, od te prehrane sam dobila vec 3 kile (10tt). Ali ako nista ne jedem bude mi jos gore tak da se drzim toga. Tjesi me sto sam se prije stvarno zdravo hranila pa ovih dva mjeseca valjda nece napravit veliku stetu. U zadnjih par dana kao da mi ne mrvicu bolje pa se nadam da su mucnine uskoro iza nas.

plavabosanka
    15. Ožujak 2021. 09:13

little baby

Lollypop

Meni muz kupio neki caj od kamilice i đumbira,pa mi to malkoo ublazi. Probala sam bademe ali od njih mi samo gore bude nekako. E da i mentol bomboni isto malo pomognu,ali to je sve ono trenutno ne traje dugo.

Sretno sutraa❣️❣️ ja sam sinoć probala s mentol bombonom bilo mi je samo još gore 😭

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

sanja0508
    15. Ožujak 2021. 09:20

plavabosanka

little baby

Lollypop

Sretno sutraa❣️❣️ ja sam sinoć probala s mentol bombonom bilo mi je samo još gore 😭

Suosjecam sa vama. 😪 meni je tako vec danima. Ne ustajem iz kreveta. Mucina je cijeli dan. Nekada povracam, nekada ne. Apetit cista nula. Jedem grožđa, kruske, dvopek, tost i bakinu juhu 🥰
    Izluditi ce me ovo. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Matejjja
    15. Ožujak 2021. 09:26

Meni su pomagali iz Mullera neki bomboni od dumbira i limuna. To mi je bas pasalo. Iza 11 tjedana su mi vec lagano nestale mucnine.. Sada mi je ok i apetit mi je onooo nezasitan! 🐽

Dodajem se na listu: termin 19.9. Zagreb. Sljedeci pregled 25.3.

Ponedjeeeeeljak 🙈😓🙈😓 Koliko mi se ne da raditi, prestrasno. Nemam volju ni motivaciju. Kak vi stojite s tim?

Leah
    15. Ožujak 2021. 09:30

Dobro jutro ❤
    Pridruzujem s. e klubu borbe s mucninama... Znaci zadnjih 4 dana uzas, mene te mucnine tak iscrpe da spavam po cijele dane, jesti mogu samo rizu i kupus salatu, meso mi ima cudan okus, od juhe mi je jos gore, tako da samo riza i salata.. Nekada mi zna malo ublaziti mucninu caj od limuna i dumbira i to je to..
     Sretno svima na pregledima danas. ❤

Lollypop
    15. Ožujak 2021. 09:32

Bas to krepan si, sve boli i onda dođe todlerica i zeli mamu koja ima volje i snage skakat, pjevat i plesat a ne mozes joj objasnit da mami bas i nije dobro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.