Cure koje imate vec djece , jel vas muce misli kako ce starije dijete to prihvatiti, kako cete podijeliti vrijeme i paznju, da li ce starije dijete biti tuzno radi toga, hoce vam se odnos promijeniti i sl.? Mene bas muce te stvari. Vjerujem da sjedne sve na svoje mjesto ali bas me nekako to muci.. Posebno me strah da ne izgubim blizak odnos sa starijim djetetom 😔 Razlika ce biti 3.5 godina.
I jos jedno pitanje za ovaj potpis - znaci sve tamo ispunim, na kraju odem na onaj tab Forums, kopiram onaj link, odem gore u svoj profil i zalijepim taj link u potpis. Gdje grijesim??
I jos jedno pitanje za ovaj potpis - znaci sve tamo ispunim, na kraju odem na onaj tab Forums, kopiram onaj link, odem gore u svoj profil i zalijepim taj link u potpis. Gdje grijesim??
Kad ides kopirati kod, klikni na Forums i onda bb code, taj ce se prikazati ispravno 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jeeeee! Hvala svima za pomoc. Vidim da jos dosta curka je imalo onak ispisan kod kao i ja. Vjerojatno isto niste poslije Forums kliknule jos na BBcode.
Hvala 😎
Hallo mamite moje mile... Ja nikakko da se javim poslije drugog pregleda (10+4)...sve je oke bebaa se miceee kao velika 😍 i samo da kazem za simptome...ja vam drage moje ni jedan dan nisam povracala...dodje mi nekad muka na momente i to je sve...gladna sam non stop i na wcu sam non stop...etoo takoo...sljedeci pregled je 06.04.2021.... Tada cemo biti 14+5 nadamo se da cemo vidjet sta nosimo 😍😍🤗🙏
Ljubim vas sve i uzivajteee sto vise mozeteee❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Pozz curke! Evo i mene među vama inadam se da će tako i ostat. Trudna sam 5+4- potpomognuta oplodnja ISCI. Bila na pregledu u srijedu. Doktor rekao da je sve kako je i očekivao. Tad sam bila 5 tj trudna. Vidjela se samo gestacijska vrećica. Također imam i smećkasti iscjedak na koji me isto upozorio i rekao da je zbog ugnježđivanja ploda. Simotome nemam baš nikakve i to me malo brine. Samo me tu i tamo zaboli kao pred M i malo bolne grudi.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Cure kad vam se na ultrazvuku vidio plod?
Bila sam s 5+3 i vidjela se samo ŽV i gestacijska
Narucena sam sad u srijedu.. Tad bih trebala bit oko 7 tjedana trudna..
Zabrinuta sam zbog nedavnog spontanog ☹️
Ja sam išla sa 6tj i nije se vidio plod. Mislim da to ovisi od žene do žene nez 🤷🏼♀️
Rekao mi je ginekolog da bi se sa 7 tjedana trebao Vidit plod i mozda cut srce.. Tako da cekam srijedu
Al evo jucer, nakon mokrenja, svjetlo rozi iscjedak ☹️
A tako mi je bilo prije 3 mj. kad sam imala spontani 🙄
Valjda ce sve bit ok.. Od poceka pijem folnu i duphaston
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Cure kad vam se na ultrazvuku vidio plod?
Bila sam s 5+3 i vidjela se samo ŽV i gestacijska
Narucena sam sad u srijedu.. Tad bih trebala bit oko 7 tjedana trudna..
Zabrinuta sam zbog nedavnog spontanog ☹️
Ja sam išla sa 6tj i nije se vidio plod. Mislim da to ovisi od žene do žene nez 🤷🏼♀️
Rekao mi je ginekolog da bi se sa 7 tjedana trebao Vidit plod i mozda cut srce.. Tako da cekam srijedu
Al evo jucer, nakon mokrenja, svjetlo rozi iscjedak ☹️
A tako mi je bilo prije 3 mj. kad sam imala spontani 🙄
Valjda ce sve bit ok.. Od poceka pijem folnu i duphaston
Ja sam bila sa 6+3 i sve se vidjelo, srce kucalo. Ali to sve ovisi kad je bila ovulacija, ako je bila kasnije, onda ste i manje trudne pa nije cudno da se jos nista ne vidi.
Andjelina sretno, nadam se da ce sve super proci na pregledu 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji