Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    12. Ožujak 2021. 13:27

@plavabosanka  Ja imam srece ginekolog i kucna dr su mi 15 min hoda od stana i u istoj zgradi… A da mjenjas kucnu uzet nest blize..? Dobro ce ti doc kad dodje beba…. Ja sam SBK… A papire uvijek mozes poslat oa vidi… Sretno🙋😊🍀

Lisa27 👶🧸🎀
    12. Ožujak 2021. 14:23

Kiky 🥰

Dobila sam nalaze od imuno-enzimni test, sve je negativno odim citomegalovirus igG protutijela, to mi je pozitivno. Tek u ponedjeljak idem kod ginekologa pa cu vidjeti sto to znaci. Citala sam malo da to nije nista opasno i da su to protutijela koja stite od virusa koji sam nekad davno preboljela.
    Ja se nadam da je tako…. je koja od vas imala takvih iskustava nalaza?

Ja još čekam, nikako da sve bude gotovo, od tih stvari dosla mi je samo toksoplazma negativan i urin hvala bogu sterilan, javim ti kada dođe i to bas me zanima

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Mala_martina1990
    12. Ožujak 2021. 14:25

Hej cure,evo mi danas obavili Uzv, danas smo 12+5
    Sve je u redu,beba je velicine 6,06cm 🥰🥰 cak sam vidla prvi put da se mrda,maše 🥰🥰 kralježnica je u redu, N.Nabor je 1,8.  Kaze doktor sve je ok..i usput mi spomenuo kako je posteljica nisko..🙄🙄 u tom trenu to nisam doživila da ga pitam sta to znaci,al iduci tjedan sam na pregledu kod svog ginekologa pa cu pitat...

Lisa27 👶🧸🎀
    12. Ožujak 2021. 14:36

lu

Kakve ste s nalazima krvi? Meni je tsh 3.2 i to je granično i izgleda ću dobit terapiju u ponedjeljak.
    Šećer mi je 5.2 i trebala bih na dijetu.

Provjeri sa ginekologom, ja sam negdje procitala da je u prvom tromjesecju gornja granica 2,5 a u drugom i trecem 3, tako da mogla bi doboti neki terapiju. Meni je sada 1.01 čak mi se čini nisko pitati ću u srijedu na pregledu bas, a secer mi je 4,9 moram pitati i za to

Lisa27 👶🧸🎀
    12. Ožujak 2021. 14:38

Mala_martina1990

Hej cure,evo mi danas obavili Uzv, danas smo 12+5
    Sve je u redu,beba je velicine 6,06cm 🥰🥰 cak sam vidla prvi put da se mrda,maše 🥰🥰 kralježnica je u redu, N.Nabor je 1,8. Kaze doktor sve je ok..i usput mi spomenuo kako je posteljica nisko..🙄🙄 u tom trenu to nisam doživila da ga pitam sta to znaci,al iduci tjedan sam na pregledu kod svog ginekologa pa cu pitat…

Odličnooo za pregled 🙂 tako i ja uvjek zaboravim u tom momemtu pitat sto me zanima, meni je bila zadnji put rekla da je beba visoko ali da to nena nikakve veze jednostavno se tamo smjestila.

plavabosanka
    12. Ožujak 2021. 15:06

Rita37🤰

@plavabosankaJa imam srece ginekolog i kucna dr su mi 15 min hoda od stana i u istoj zgradi… A da mjenjas kucnu uzet nest blize..? Dobro ce ti doc kad dodje beba…. Ja sam SBK… A papire uvijek mozes poslat oa vidi… Sretno🙋😊🍀

Bolje da ginekologicu promijenim ona mi se manje sviđa 😂 A nije kućna daleko 10min vlakom, al se meni nije dalo zadnji put pravit posebno još jedan termin za vađenje krvi i svega jer mi je izlazilo bolovanje pa sam htjela sve u jednom danu riješit.. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Lollypop
    12. Ožujak 2021. 15:09

Hej cure, meni stigli nalazi krvi, sve je okej.. Sljedeci pregled 30.3...
    https://ibb.co/d0XfnNx 
    Glukoza ide do 6.0 bar je moja gin tako rekla, jer meni je uvijek 5 šećer..
    https://ibb.co/7y0xrjG
    A ovo su reference za TSH po tromjesecjima :) u prosloj trudnoci mi ke bio povisen i pila sam najslabiji eutirox mjesec dana i sve se popravilo, kasnije vise nista nisam morala piti, stitnjaca je bas cudna stvar 🙈

andjelina23
    12. Ožujak 2021. 15:11

Cure kad vam se na ultrazvuku vidio plod?
    Bila sam s 5+3 i vidjela se samo ŽV i gestacijska
    Narucena sam sad u srijedu.. Tad bih trebala bit oko 7 tjedana trudna..
    Zabrinuta sam zbog nedavnog spontanog ☹️

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

Ani92
    12. Ožujak 2021. 15:16

Pozdrav curke, ispricavam se sto sam vas zanemarila posljednih dana. Imala sam period u kojem sam se osjecala ko pregazena macka 😅 energije nigdje, mucnine postojane, apetit 0.
    Dobrodosle sve nove trudnice, veselim se druzenju 🥰
    Jutros obavila pregled, beba je 7,5 mm, srceko nam kuca ❤ Trudnoca je tjedan dana manja zapravo tako da sam 6+3. I dalje sam na Duphastonu 3×1 zbog smedarenja, uzrok se ne vidi, nema hematoma ni nista. Od ponedjeljka sam na godisnjem jer nisam mogla raditi sa onakvim mucninama, a nakon sljedeceg pregleda (31.03.) cu vjerojatno na bolovanje sa obzirom na moj opis posla. Termin nam je 26.10.-Zg

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

• monalisa
    12. Ožujak 2021. 15:23

Ani92

Pozdrav curke, ispricavam se sto sam vas zanemarila posljednih dana. Imala sam period u kojem sam se osjecala ko pregazena macka 😅 energije nigdje, mucnine postojane, apetit 0.
    Dobrodosle sve nove trudnice, veselim se druzenju 🥰
    Jutros obavila pregled, beba je 7,5 mm, srceko nam kuca ❤ Trudnoca je tjedan dana manja zapravo tako da sam 6+3. I dalje sam na Duphastonu 3×1 zbog smedarenja, uzrok se ne vidi, nema hematoma ni nista. Od ponedjeljka sam na godisnjem jer nisam mogla raditi sa onakvim mucninama, a nakon sljedeceg pregleda (31.03.) cu vjerojatno na bolovanje sa obzirom na moj opis posla. Termin nam je 26.10.-Zg

Ajme napokon da si se javila 😅 hvala Bogu da je sve kak treba i dalje da bude sve oke ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.