Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lockica
    13. Ožujak 2021. 13:21

Matejjja

Cure koje imate vec djece , jel vas muce misli kako ce starije dijete to prihvatiti, kako cete podijeliti vrijeme i paznju, da li ce starije dijete biti tuzno radi toga, hoce vam se odnos promijeniti i sl.? Mene bas muce te stvari. Vjerujem da sjedne sve na svoje mjesto ali bas me nekako to muci.. Posebno me strah da ne izgubim blizak odnos sa starijim djetetom 😔 Razlika ce biti 3.5 godina.

Ja imam sina od 5 god,malo veca je razlika i on vec ima godina stalno govori da zeli bebu da ima bracu iki seku da se igra kako bi on to zelio,sad kada sam trudna on je odusevljen stalno ima.pitanja i pod pitanja trudim se sve mu objasniti vec sad ga ukljucujem u sve pomalo.Svaku noc prije spavanja on trazi da pricamo o bebi i pricamo ispituje kako ce biti hoce li je moci maziti,igrati se a ja pokušavam objasniti..I ja se osjecam nekad kao vi ali sam skontala da cu ga u sve ukljuciti maximalno,da mi pomaze da je uz mene a kad beba spava svu cu paznju njemu pruzati da se ne osjeti zapostavljen..Sve ce biti dobro tvoe dijete je mladje ali slobodno pricaj o svemu svoju radost i oduševljenje prenosi na dijete i ono ce se radovati iako je mali jako su pametni i razumni i bit ce sve bolje nego se nadas ♡

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

Missy88
    13. Ožujak 2021. 13:49

Imate kakav savjet za glavobolju? Boli me zadnjih dana, a vec treci dan bas ubija. Inace mi Brufen pomogne odmah, koji sad ne smijemo. Lupocet ne djeluje nimalo, kao ni oblozi, odmaranje, masaze, razgibavanje...  Postoji li ista jace od Lupoceta sto smijemo uzeti? 😐

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Lyra
    13. Ožujak 2021. 13:55

Matejjja

Cure koje imate vec djece , jel vas muce misli kako ce starije dijete to prihvatiti, kako cete podijeliti vrijeme i paznju, da li ce starije dijete biti tuzno radi toga, hoce vam se odnos promijeniti i sl.? Mene bas muce te stvari. Vjerujem da sjedne sve na svoje mjesto ali bas me nekako to muci.. Posebno me strah da ne izgubim blizak odnos sa starijim djetetom 😔 Razlika ce biti 3.5 godina.

Hej 🥰 evo kod nas je razlika 2g 10 mj i stariji je super prihvatio mladjeg. U trudnoci je jos bio premali da bi kuzio nesto puno, pricali smo kako je beba u trbuhu i to je bilo to. Prvi mjesec je bio malo izazovniji, prema malom braci je bio divan, ali imao je ispade ljutnje prema nama recimo, i puno smo pricali. Trebalo mi je tih mjesec dana da skuzi da je braco sad tu i ne ide nikamo, ali i da sto se tice njega, sve ostaje isto :) pazimo da bracu ne spustimo slucajno na njegov jastuk ili da mu ne uhvati omiljenog plisanca i to je to 🤣 iskreno, i dalje je puno posla sa starijim kao i prije, a mladji zahtijeva dosta nosenja pa ga furam s nama gdje god idemo 😁 kako ce biti s trecim, pogotovo s ovako jako malom razlikom, vidjet cemo 😁 stalno sad prica kako hoce seku haha

Za sve se nadje vremena, najveci problem je zapravo umor (tvoj) i s tim se treba boriti i ne posustati ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

little baby
    13. Ožujak 2021. 13:58

Lockica

Matejjja

Ja imam sina od 5 god,malo veca je razlika i on vec ima godina stalno govori da zeli bebu da ima bracu iki seku da se igra kako bi on to zelio,sad kada sam trudna on je odusevljen stalno ima.pitanja i pod pitanja trudim se sve mu objasniti vec sad ga ukljucujem u sve pomalo.Svaku noc prije spavanja on trazi da pricamo o bebi i pricamo ispituje kako ce biti hoce li je moci maziti,igrati se a ja pokušavam objasniti..I ja se osjecam nekad kao vi ali sam skontala da cu ga u sve ukljuciti maximalno,da mi pomaze da je uz mene a kad beba spava svu cu paznju njemu pruzati da se ne osjeti zapostavljen..Sve ce biti dobro tvoe dijete je mladje ali slobodno pricaj o svemu svoju radost i oduševljenje prenosi na dijete i ono ce se radovati iako je mali jako su pametni i razumni i bit ce sve bolje nego se nadas ♡

Mene vise muci trenutno stanje nego kad dode beba. Vjerujem da ce oba dvoje prihvatit to super,razlika ce biti 6 i 3 godine. Starija curka vec neko vrijeme prica kako bi zelila da imam bebu u trbuhu i da joj rodim jos bracu ili seku. Slijedeci pregled im planiramo reci da sam trudna. Meni je najveci problem nekako sada,jer nemam volje za sebe a kamo li za ikoga drugoga. Nemam nekako snage za njih niti volje ista i to me bas rastuzuje. Kad me mucnine prime koma sam a znaju me drzat po cijele dane,ne mogu nista s njima. Bezvoljna sam i sve me zivcira,samo bi lezala i odmarala😔😔😔😔

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Mateja32
    13. Ožujak 2021. 14:21

Missy88

Imate kakav savjet za glavobolju? Boli me zadnjih dana, a vec treci dan bas ubija. Inace mi Brufen pomogne odmah, koji sad ne smijemo. Lupocet ne djeluje nimalo, kao ni oblozi, odmaranje, masaze, razgibavanje… Postoji li ista jace od Lupoceta sto smijemo uzeti? 😐

Jesi probala iscjedit par kapi limuna u kavu? 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Kiky 🥰
    13. Ožujak 2021. 15:50

Haru super za pregled i da se vec vidio spol  cestitam na deckicu!!!
    Lisa bas javi kakav je tebi taj igg kada ti dodju nalazi. Meni sto se ostalih nalaza tice sve je ok, secer mi je 3.9 a TSH mi je 1.91
    Toksoplazma mi je sve negativno.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

mama33
    13. Ožujak 2021. 17:24

Matejjja

Pozdrav svima, evo mene natrag nakon nekog vremena.
    Matejja i mene je vec panika od toga, nama stizu blizanci/ blizanke a sekica se taman napuniti 3 godine. Ne zelim da se u bilo kojem trenu osjeti odbaceno

• Matejjja
    13. Ožujak 2021. 21:24

Hvala cure svima na podjeli iskustava i strahova. 

Mama33, ajme bome veselo, troje do 3 godine. Kao sto je netko napisao gore, ne znas kolko ce ti umor i vrijeme dozvoljavati da se posvetis starijem djetetu..
    Iako je predivno tako obogatiti djetetu zivot sa bracom i sekom 💙♥️

plavabosanka
    14. Ožujak 2021. 02:57

mama33

Matejjja

Pozdrav svima, evo mene natrag nakon nekog vremena.
    Matejja i mene je vec panika od toga, nama stizu blizanci/ blizanke a sekica se taman napuniti 3 godine. Ne zelim da se u bilo kojem trenu osjeti odbaceno

Ajmee blizanci divno 😍🥰 mi se pratimo po tjednima 👌🏻😀

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• buhtlica34
    14. Ožujak 2021. 09:04

Cure, mene su jutros baš jaki bolovi u trbuhu probudili, kao da ću upravo procuriti. Plus zadnje dvije noći se užasno znojim, tako mi je inače pred mengu. Popila sam lupocet I stavila termofor I sad sam ok, pogotovo nakon što sam na wc otišla. Ali svejedno me je strah, jel to normalno? Ne krvarim ni ništa slično.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.