Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • monalisa
    12. Ožujak 2021. 21:09

lu

Matejjja

lu

Kakve ste s nalazima krvi? Meni je tsh 3.2 i to je granično i izgleda ću dobit terapiju u ponedjeljak.
    Šećer mi je 5.2 i trebala bih na dijetu.

Meni je bio secer 5.2 isto ali sam ga ponovila s tim da sam onda bas strogo pazila taj dan prije sta cu jesti. Tak mi je gin rekla. Taj drugi dan mi je bio 4.5. Vec sam pisala tu ali opet eto ponavljam, mozda nekome pomogne.. stvarno je jaaako velika razlika sta si jela dan prije.

Tsh mi je sada bio ok 2.3. Ali proslu trudnocu sam imala 2.7 i dobila sam eutyrox terapiju. Pila sam cijelu trudnocu, nakon poroda sam prestala po savjetu endokrinologa.

Ja sam i pazila šta jedem 😭 Ma kako bude, kažu da to ne znači ništa, jedino OGTT test vrijedi

Meni je uvijek na taste dosta visok secer, ali oggt mi je bio vise nego odlican

• Lyra
    12. Ožujak 2021. 21:12

Haru

Da podijeli s vama s današnjeg pregleda dojmove. Otišla sam privatno, doktor preljubazan, jasno i smireno objasnio baš sve. Čula sam srce, vidjela na 3D uzv sve i baš mi je laknulo. Beba je 7.48 cm , termin je 16.9. Sve izgleda odlično i dečko je! 🤗 Pitala sam ga za nisku posteljicu, kaže da se o tome do 18.tjedna ni ne govori i nek samo uživam.

Cestitke na deckicu! 🤗 meni su rekli za posteljicu dosta ranije, ali prekrivala je cijelo usce pa je moglo doci do krvarenja i da budem spremna. Na kraju se s 24tt pomakla do usca, a s 28tt odmakla vise od 3cm pa nije vise bila problem. Sve u svemu, nabili su mi stres mozda i prerano tako da kuzim ovo ne govorenje.

👦 11/2017 👶 9/2020

plavabosanka
    12. Ožujak 2021. 22:20

andjelina23

Cure kad vam se na ultrazvuku vidio plod?
    Bila sam s 5+3 i vidjela se samo ŽV i gestacijska
    Narucena sam sad u srijedu.. Tad bih trebala bit oko 7 tjedana trudna..
    Zabrinuta sam zbog nedavnog spontanog ☹️

Ja sam išla sa 6tj i nije se vidio plod. Mislim da to ovisi od žene do žene nez 🤷🏼‍♀️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    12. Ožujak 2021. 22:29

Haru ajme čestitke divno da se već vidi spol. Znači možd će se onda i meni vidjeti na idućem pregledu 🤗🤗 i ne mogu vjerovati fa već toliko velika beba u 13tj u 10 mi je bila 2.8 baš me zanima kolika je sad❤️❤️ šta si mislila da nosiš? 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Lockica
    13. Ožujak 2021. 09:58

Haru ♡ Čestitam na deckicu da sve prodje uredno do kraja i svima nama sto laksi porod..
    Ja cu na carski jer sam i prvo tako pa me tjesi sto kazu da je drugi carski laksi ima li neko iskustva?
    Zene i ja sam se uplasila za secer dok sam citala sta pisete od kad sam trudna non stop sam zedna cak i navece ustajem zedna a inace imam Inzulin visok a secer dobar..Morat cu da odradim dnevni profil imam ja aparat samo moram kupiti one trakice..
    Joj ja nisam pazila sta jedem ovih dana moram se malo srediti ali stalno mi je muka pa kad ufatim dobre momente samo jedem hahah...
    Bil mi neko pojasnio kakp da napravim ovaj ticker?? 

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

Lisa27 👶🧸🎀
    13. Ožujak 2021. 10:02

Jutro curke 🥰 kako ste?
    Evo ja jutros vec dva puta povracala i nadam se da je to to za danas 😀 jedva čekam da prođu mučnine i vrati se apetit jer nemogu ni kuhati a jos manje jesti, sve mi tako smrdi 🤣
    Ovaj tjedan mi se bas pojačao umor i non stop mi se piški 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    13. Ožujak 2021. 10:06

Lockica

Haru ♡ Čestitam na deckicu da sve prodje uredno do kraja i svima nama sto laksi porod..
    Ja cu na carski jer sam i prvo tako pa me tjesi sto kazu da je drugi carski laksi ima li neko iskustva?
    Zene i ja sam se uplasila za secer dok sam citala sta pisete od kad sam trudna non stop sam zedna cak i navece ustajem zedna a inace imam Inzulin visok a secer dobar..Morat cu da odradim dnevni profil imam ja aparat samo moram kupiti one trakice..
    Joj ja nisam pazila sta jedem ovih dana moram se malo srediti ali stalno mi je muka pa kad ufatim dobre momente samo jedem hahah…
    Bil mi neko pojasnio kakp da napravim ovaj ticker??

Heii, možeš kliknuti na moj tracker i onda ispunis svoje podatke, kliknes na kraju forums i kopiras link i zaljepis ga u opis svog profila tu 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lorre
    13. Ožujak 2021. 10:26

Danas mi je 7tj, a jcr sam ko luđakinja išla radit još jedan test za trudnoću jer mi je pregled tek za 5 dana. I naravno da sam se isprepadala jer je crta vidljiva, ali nije tamnija od kontrolne. Prosli put je testna crta bila tamnija od kontrolne i sad me strah da nešto nije u redu. Piskila sam prije odlaska u dućan, a test sam napravila cca 30min kasnije. Vaša iskustva? 

Baby N 💙

Natalija91
    13. Ožujak 2021. 10:39

Lorre

Danas mi je 7tj, a jcr sam ko luđakinja išla radit još jedan test za trudnoću jer mi je pregled tek za 5 dana. I naravno da sam se isprepadala jer je crta vidljiva, ali nije tamnija od kontrolne. Prosli put je testna crta bila tamnija od kontrolne i sad me strah da nešto nije u redu. Piskila sam prije odlaska u dućan, a test sam napravila cca 30min kasnije. Vaša iskustva?

Nemam iskustva s tim, ali ono što sam čitala ovdje na forumu što je duži tjedan trudnoće, test ne pokazuje pravilno upravo zbog veće beta vrijednosti. 

Ako netko od curka ima iskustva, neke potvrdi.

Jana25
    13. Ožujak 2021. 10:57

Lorre tako je kako je Natalija napisala.
    Testovi nisu napravljeni da citaju tako veliku kolicinu b-hcg. Nemoj vise pravit i nabijat si stres, bit ce sve okej 😁🤞🤗

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.