Cure, vi koje ste ušle u drugo tromjesečje, što uzimate od dodataka prehrani?
Vidim da pišete o nesanici. Ja sam u početku spavala kao klada, legnem i odmah zaspem. Zadnja dva tjedna suprotno skroz, legnem i okrećem se, baš mi puno treba.
Naručila sam se i odoh danas privatno na pregled da čujem malo više i detaljnije, napravim mini anomaly scan i što sve treba. 🙂
Ja uzimam samo elebaby sad. Spavam ko beba. A i imace sam. Sad samo nisam umorna popodne 😊
Uu, super za ovaj pregled. Ja idem za 2 tjedna. I sta je taj anomaly scan? Moze rec neko nes vise o njemu?
Javi odma kak je bilo na pregledu 😊🥰
Monalisa cestitam za dobar pregled, sad uzivanje i opusteno 🤗🤗🌷🤭🥳
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Vidim da pišete o nesanici. Ja sam u početku spavala kao klada, legnem i odmah zaspem. Zadnja dva tjedna suprotno skroz, legnem i okrećem se, baš mi puno treba.
Naručila sam se i odoh danas privatno na pregled da čujem malo više i detaljnije, napravim mini anomaly scan i što sve treba. 🙂
Ja sam u obe trudnoce uzimala prenatale kroz cijelu trudnocu i nikakve posebne dodatke, a tako i planiram ovu trudnocu.
Sretnoo 🥰
Ja uzimam samo elebaby sad. Spavam ko beba. A i imace sam. Sad samo nisam umorna popodne 😊
Uu, super za ovaj pregled. Ja idem za 2 tjedna. I sta je taj anomaly scan? Moze rec neko nes vise o njemu?
Javi odma kak je bilo na pregledu 😊🥰
Monalisacestitam za dobar pregled, sad uzivanje i opusteno 🤗🤗🌷🤭🥳
To je pregled na kojem gledaju sve, znaci od glave do pete, sva mjerenja i sve organe, dal je sve na svom mjestu, gledaju mozak, srce, bedrenu kost, nosnu kost, nuhalni nabor, apsolutno kompletan pregled
Pozdrav drage trudnice,upravo obavljen prvi pregled. Kaze doktor da je sve u redu, na nalazu pise u uterusu pravilna GV s ŽV i EO. Ne vide se jos otkucaji srca 😥.. napisa mi je uzimat folacin 1x1 i utrogestan 2x1. Cemu raj utrogestan, nisan ga ni pitala 😏 ..e da, reka mi je odnosi da, sperma ne 😆😆..sljedeci pregled 02.04., termin za sada 04.11.
Ej cure. Meni danas prvi dan malo bolje. I dalje slab apetit zbog mucnina, ali ide na bolje. Prijateljica mi rekla da je ona pila antimetil tablete protiv mucnine. Popila sam jutros jednu, jela tosta, jabuka, grožđa, dvopek, caj. Cak i jednu kinder milchschnittu pojela i nisam povratila. Eto ona kaze da njoj nisu pomogle, ali meni ili je takav dan pa je bolje ili su mi pomogle. U svakom slucaju. Danas se osjecam živo po prvi put u ova 4 dana.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Dobar dan svima :)
Ja sam umorna vec od nespavanja zbog manjeg pa ne stignem biti nista umorna zbog trudnoce 😁
hahaahah <3 samo hrabro!
Dobila sam nalaze od imuno-enzimni test, sve je negativno odim citomegalovirus igG protutijela, to mi je pozitivno. Tek u ponedjeljak idem kod ginekologa pa cu vidjeti sto to znaci. Citala sam malo da to nije nista opasno i da su to protutijela koja stite od virusa koji sam nekad davno preboljela.
Ja se nadam da je tako.... je koja od vas imala takvih iskustava nalaza?
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo da se i ja malo javim. Kašalj konstantni me muči skoro od početka trudnoće ali nisam prehlađena neznam jel tko od vas tako ima. Evo zadnja dva tri dana bolucka me dolje malo sam se čak i bila prepala stavljala termofor malo bilo bolje. Nadam se da je to normalno. Bude onako oštra bol ali ne boli cijelo vrijeme. I još uvijek gledam iz straha jel ima krvi. Još evo danas valjda od ovog vjetra herpes na nosu i na ustima. S tim da na nosu nikad nisam imala samo na ustima i nadam se da nije ništa opasno
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Pozdrav drage trudnice, evo i mi obavili pregled ❤ kuca na veliko i sve je kak treba, otvorili mi novu trudnicku, termin mi je 30.10 i rodit cu u Virovitici 😊 iduci pregled 14.4 i sad sam napokon mirna.
Nadam se da ste mi vi ostale dobro 😊😊
Ohoo netko iz mojeg rodnog grada 🤗🤗
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ej cure. Meni danas prvi dan malo bolje. I dalje slab apetit zbog mucnina, ali ide na bolje. Prijateljica mi rekla da je ona pila antimetil tablete protiv mucnine. Popila sam jutros jednu, jela tosta, jabuka, grožđa, dvopek, caj. Cak i jednukinder milchschnittu pojela i nisam povratila. Eto ona kaze da njoj nisu pomogle, ali meni ili je takav dan pa je bolje ili su mi pomogle. U svakom slucaju. Danas se osjecam živo po prvi put u ova 4 dana.
Fino dodje snaga kad se najede... I meni je doktor dao tablete protiv mucnine i vit b kompleks za apetit..... Vit pijem donekle pomazu.... A tablete pokusala jednom jesu maknule mucninu al moje nisu bile nepidnodljive pa sam odlucila ih ne pit tj dobila ih tek sa 9+4 kad sam vec ih imala ne bas svaki dan..... Tak da nek ih imam za nuzdu...... Zadnje bljuc sam imala u nedjelju.... Nadam se da ulazim u mirno razdoblje... Sretno sanja u drzi se.... Prodje to....
Sortiraj odgovore
Najstariji