Dobro jutro svima 🙂
LilM ja sam ti isto koma. Samo bi lezala i spavala.
O mucninama bolje da ne pricam
Isto od jutra do mraka, nekad me i ponoci probude.
Sta god pojedem, muka mi bude i povracam.
Ne samo od hrane nego i od bilo kakve tekucine 😔
Vise ne znam s cim da probam da si olaksam malo😏
url=https://lilypie.com]
Jutro cure!
Mateja31 znam da zvuči glupo za reći, ali drži se i misli pozitivno, bit će sve uredu <3!
Ja sam jutros 5+0 - i osjećam prvi put neku mučninu ali dosta je lagana, još me ne tjera na povraćanje hvala Bogu. Dobro se osjećam, nisam preumorna, ali spavam ko klada kad zaspem, i ujutro se jedva izvučem iz kreveta i dovučem na posao. I dalje sam poslijepodne jako napuhana, onak do ručka sam ok, ali kad pojedem izgledam ko da sam u 4.mjesecu trudnoće. Žeđ koja me mučila je malo popustila, kao i odlasci na wc. Nije mi ni apetit povećan, tako da sam zadovoljna sve u svemu :D
Večer curke. Čestitke novim curkama❤️❤️ Ja sam ovih dana sva nikakva samo ležim 🤷🏼♀️ danas sam cijelo popodne odspavala s tim da u noći nisam uopće mogla.
Vi kojete ste duže trudne ili vam ovo nije prva t kad ste počele osjećat bebu? Ne ono da se rita nego kažu d neke žene osjete kao da imaju nešto u stomaku, ko leptirice neke nešto.
Sanjarka- ja stalno zaboravim reći stavi i mene drugi put na popis termina 31.3🤞🏻
Ja sam prvi put trudna. I mislim da sam osjetila bebicu. Nisam sigurna, ali kazu mi cure da je to to.
Spremala sam stan neki dan, i malo sjela na kauc, izvalila se, polu lezeci polozaj. I odjednom sam osjetila kao neke mjehurice, kao da me ribica dotaknula u prolazu. Slatko
Puno je njezniji osjecaj nego crijeva. I jako je kratko trajalo 🤣 to sam osjetila do sad 3 puta, i samo kad sam mirna.
Pa, vidi cemo 🙃
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Mateja ne brini, nekad te bolestine trebaju vise od jedne ture antibiotika, kako kod koga. Nadam se da ces je se rijesiti bez posljedica za bebu 😊
LilM drzi se, ne znam u kojem si tjednu, ali do 12. se smanje. Tako sam i ja odbrojavala i stvarno jesu. Iako jos uvijek nisu prosle, ocito sam među onim sretnicama kojima traju duze 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Pa. Ako koja cura želi dodat grad u kojem ce rodit, vicite pa da dodam na listu 😊
Osijek 😊🥰
Zagreb :-) Hvala!
Jutro cure!
Ne znam kak ste vi, al mene mucnine ne pustaju od jutra do navecer, pijem caj od đumbira i jedva prezivljavam na poslu i doma. Umor me ne pusta. Jucer sam spavala od 8 i probudila se jutros u pola 6. Kako vi stojite s simptomima?
Lilm, moje nisu prejake, ali sam primijetila da su slabije nakon što sam počela paziti što jedem. Uzela sam dijabetski jelovnik i jedem svako 3h male količine lagane hrane i puuuuno mi je sad lakše. Ako ti je kronično, bojim se da nema pomoći, ali ako si u sretnijem klubu ko ja gdje su mučnine usputne, eto savjet - često jedenje i jakojakojako lagana hrana u malim količinama. Sretno!
Večer curke. Čestitke novim curkama❤️❤️ Ja sam ovih dana sva nikakva samo ležim 🤷🏼♀️ danas sam cijelo popodne odspavala s tim da u noći nisam uopće mogla.
Vi kojete ste duže trudne ili vam ovo nije prva t kad ste počele osjećat bebu? Ne ono da se rita nego kažu d neke žene osjete kao da imaju nešto u stomaku, ko leptirice neke nešto.
Sanjarka- ja stalno zaboravim reći stavi i mene drugi put na popis termina 31.3🤞🏻
Ja sam prvi put trudna. I mislim da sam osjetila bebicu. Nisam sigurna, ali kazu mi cure da je to to.
Spremala sam stan neki dan, i malo sjela na kauc, izvalila se, polu lezeci polozaj. I odjednom sam osjetila kao neke mjehurice, kao da me ribica dotaknula u prolazu. Slatko
Puno je njezniji osjecaj nego crijeva. I jako je kratko trajalo 🤣 to sam osjetila do sad 3 puta, i samo kad sam mirna.
Pa, vidi cemo 🙃
Ja sam drugi put trudna, 9 tjedana, a već osjećam zbivanja u trbuhu i vjerujem skroz svom osjetu jer je u prvoj trudnoći to izgledalo točno tako! I simptomi su mi krenuli odmah, s 4 tjedna (nadutost, mučnina, umor) tako da, nikad nije prerano očito TTooo je toooooo
Meni se simptomi iz dana u dan mijenjaju.. Jedan dan imam mučnine, drugi dan me lagano probada u donjem dijelu, a recimo jčr skoro ništa 🤔
Baby N 💙
Jutro trudnice, ja u redu za vadenje krvi 😓 kako ste? Alo netko ima danas pregled, sretno! 🤞🏻
Mene vec par dana bole misici u trbuhu 😂 kao da sam trbusnjake radila takav je osjecaj
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji