Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    12. Ožujak 2021. 10:08

Jutro cure,ja obavila neki dan hematologa. Dobila fragmine,svaki dan se pikam. U utorak mi je uzv i jedva cekam da budem malo mirnija. Jer ubi se razmisljajuc a rekla sam da necu. Simpromi su mi kako koji dan,nadam se da je to dobro. Nekad mi je jace mucno,nekad manje,nekad cijeli dan nekad dio dana. Apetit mi je smanjen i ne mogu bilo sta jest. Nekako imam osjecaj da su u pocetku kad su krenule s 5tj bile jace i sad se bas brinem i jedva cekam taj UZV u utorak.
    Pozdrav svima🤗

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

12. Ožujak 2021. 10:31

Dobro jutroo trudnice 🤰🌺
    Ja sam u 5+5, mučnina nemam, bolova tu i tamo blagih. Najviše me muči odlasci na wc preko noći znači više sam budna nego spavam 🤦 
    Imam jedni pitanjce, ovako pošto su u trudnoći dosta bitni vitamini i sve a ja i voće smo nekaki na VI. Nešto jedem od voća, al većinu ne jedem kao ni salatu loja je bitna kao za folnu kiselinu. Pa me zanima šta bih mogla koristit u zamjenu za to? Posavjetovat ću se sa ginrkologicom na idućem pregledu. Zasad tražim Vaše mišljenje. 🙈☺️

• buhtlica34
    12. Ožujak 2021. 10:45

Ja sam uzela elenatal, i pijem još uz to solgarov d vitamin. Inače prije nego sam ostala trudna pila sam od twin labs magnezij, dm das gesunde plus tablete za kosu (koje imaju b vitamine i cink), kal folnu kiselinu i taj d vitamin od solgara. realno mislim da sam sve to mogla nastaviti piti i umjesto ovog elenatala, ali lakše mi je sad uz ručak to popiti, a uostalom elenatal ima i nekih dodatnih vitamina i minerala koje ja nisam pila
    Isto tako jedem dosta voća - banane, kruške (koje nisam jela valjda 10 godina, jučer sam se probudila sa užasnom željom da krušku pojedem ahahah), i ananas, i bademe i lješnjake stalno žvrljam. Isvaki dan obavezno blitvu, to mi se užasno jede, staaaaalno!

Missy88
    12. Ožujak 2021. 11:03

SweetDream

Dobro jutroo trudnice 🤰🌺
    Ja sam u 5+5, mučnina nemam, bolova tu i tamo blagih. Najviše me muči odlasci na wc preko noći znači više sam budna nego spavam 🤦
    Imam jedni pitanjce, ovako pošto su u trudnoći dosta bitni vitamini i sve a ja i voće smo nekaki na VI. Nešto jedem od voća, al većinu ne jedem kao ni salatu loja je bitna kao za folnu kiselinu. Pa me zanima šta bih mogla koristit u zamjenu za to? Posavjetovat ću se sa ginrkologicom na idućem pregledu. Zasad tražim Vaše mišljenje. 🙈☺️

Prenatal vitamine koji imaju sve to, ali ne bih rekla da su skroz zamjena za zdravu prehranu, vise dodatak 😬

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Lyra
    12. Ožujak 2021. 11:23

Dobar dan svima :)
    Ja sam umorna vec od nespavanja zbog manjeg pa ne stignem biti nista umorna zbog trudnoce 😁

👦 11/2017 👶 9/2020

Leah
    12. Ožujak 2021. 11:50

Plavabosanka ajme hvala bas me to umirilo sad, bit ce ave okej.
    Buhtlica i meni je blitva skoro svaki dan na meniu i kuhani celer i mrkvica i isto mi odlicno pasu crne masline, ali danas mi je tesko ista staviti u usta zbog mucnina. 
    Sweerdream slazem se da su prenatali dodatak prehrani, trebala bi vitamine unositi i kroz prehranu, kazes da ne mozes voce, a voce je zapravo i puno secera i ne valja ni s vocem pretjerivati. Kakva si s povrcem? Mislim da ti je to bitnije, probaj tu i tamo se natjerati pojesti nesto povrca pogotovo zelenog. 

Leah
    12. Ožujak 2021. 11:52

E da i sweetdream mi se bas pratimo u dan 😍😍 a i pozitivan test smo u slicno vrijeme dobile..

12. Ožujak 2021. 11:58

Leah

E da i sweetdream mi se bas pratimo u dan 😍😍 a i pozitivan test smo u slicno vrijeme dobile..

Baš superr 🤩 ma naravno natjerat ću se jesti zbog trudnoće to je ssd najbitnije. Jedem ja nešto voća, samo ne sve aa povrće pojedem 🙈 ma naravno neću se kljukljat ssd tabletama, al ono koristit ću bar neki dodatak čisto ono. 🤗

• monalisa
    12. Ožujak 2021. 12:00

Pozdrav drage trudnice, evo i mi obavili pregled ❤ kuca na veliko i sve je kak treba, otvorili mi novu trudnicku, termin mi je 30.10 i rodit cu u Virovitici 😊 iduci pregled 14.4 i sad sam napokon mirna.
    Nadam se da ste mi vi ostale dobro 😊😊

Haru
    12. Ožujak 2021. 12:18

Cure, vi koje ste ušle u drugo tromjesečje, što uzimate od dodataka prehrani? 
    Vidim da pišete o nesanici. Ja sam u početku spavala kao klada, legnem i odmah zaspem. Zadnja dva tjedna suprotno skroz, legnem i okrećem se, baš mi puno treba. 
    Naručila sam se i odoh danas privatno na pregled da čujem malo više i detaljnije, napravim mini anomaly scan i što sve treba. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.