Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lyra
    11. Ožujak 2021. 22:01

Sanjarka meni je termin u Zg :) a druga trudnoca je bila uzas, povracala sam do 20 tt, u drugoj polovici dobila i trudnicki GERB, nadam se da me nece to docekat 😅

👦 11/2017 👶 9/2020

nikkas
    11. Ožujak 2021. 22:02

Sanjarka88 Prva trudnoća je isto bila bez ikakvih simptoma, u početku samo malo grčevi, kasnije samo osjetljive grudi. Identično sve i sada, s time da su me grudi skoro pa skroz prestale boliti. 😕 Čekamo 19.3. 

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Rita37🤰
    11. Ožujak 2021. 22:03

Tracy

Pozdrav svima :) welcome novim trudnicama, stvarno nas sad već ima i to cijeli raspon od 4tt do 14tt. 🎉
    MissSanjarkaslobodno dodaj grad u popis i idući pregled mi je 01.04.
    Hematom mi se smanjio za pola tako da sam jako dobre volje danas, yay! I dalje mirovanje i Duphastoni ali mogu se malo opustiti.Nuhalni nabornije isto kao kombinirani probir (kao šta je neko na forumu prije nekoliko stranica poistovjetio), NN se radi po defaultu manje više u svakog gin sad. Meni je danas ok, u granicama normale, tako da neću dodatno vaditi krv ni ići na kombinirani ni ikakve dodatne preglede pa šta bude.
    Vađenje krvi sam ja obavila od doma, zvala sam patronažnu da dodje kući radi mirovanja tako da sam sve uputnice dala njoj i ona je epruvete i urin odnila gdje treba. Idući put ću ili isto privatno na jedno mjesto ili opet zvat doma jer mi se ne bocka više puta… Ne znam kako ću onaj OGTT priživit vadit ako me pošalje a pretpostavljam da hoće jer sad šalju svih preventivno.. 😭 Mene toga više strah od poroda ahaha!

Hvala na info... Drago mi je da su dobri rezultati! Juhuu divno cuti..... A sto je ogtt? Glukoza il.... 

Rita37🤰
    11. Ožujak 2021. 22:04

Mateja31

Vecer drage trudnice.. Ja sam u bas zabrinuta. Prosli mjesec s 6+5 tt, mikrobiloski nalaz pozitivan na klamidiju, u životu to nisam imala. Ginekolog, doktorica dala antibiotik i vaginalete, muz iato koristio terapiju. Odbose nismo 2 mj imali, jučer rađen kontrolni bris, i nalaz pozitivan. Steah me jer kaze da ta bakterija izaziva pobacaj. Nije mi jasno kako je pozitivan nakon terapije. Moram ponoviti bris, i slat ce dalje u drugi labaratorij gdje imu bolju opremu

Najbitnije da je ginekolog ukljucen u sve i vjerujem da ce na kraju izac na dobro.... Drzi se hrabro! 
    🍀🤗

Tratinčica12
    11. Ožujak 2021. 22:23

Sanjarka88 🐰

Pa. Ako koja cura želi dodat grad u kojem ce rodit, vicite pa da dodam na listu 😊

Osijek 😊🥰

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

plavabosanka
    11. Ožujak 2021. 23:43

Orhideja13

sunce7

Rita37🤰

sunce7

Rita37🤰

Puno hvala na objasnjenju… Ja sam u njemackoj pa malo jezicna barijera smeta da razumijem sve detalje.. Ja sam tada po app 12+4 al po zadnjim mjeramaa 13+1… Jer imala sam raniju ovulaciju… Tako da… Sami su napravili termin nadam se da nije kasno… Ako Bog da da sve bude u redu… Mislim da necu vise nista veliko radit… Previse zivaca uzima. . Sretno svima
    🥰

I ja sam isto u Njemackoj i bas danas muzu govorim da bi voljela s nekim nasim ginekologom porazgovarat na hrv.😅 Isto mi nisu spominjali taj pregled nit znam jesu ga obavili, smetnula sam skroz pitat. Najbitniji je kad mi kazu keine Sorge, alles in Ordnung.😂
    Samo su mi napomenuli da cu veliki pregled imat 11.5.

Ej draga… Da i ja bi rado naseg ali kod mene ga u blizini nema…. Da si radila te nalaze znala bi.. Jer se placaju tako da mora ti naglasiti… Ja imam 37 g i prva trudnoća pa eto odlucila sam se zbog godina. Ali nesto se mislim da nisam trebala jer me strah zovu pojede…. Al opet do sad je sve islo skolski pa se nadam da ce i taj rezultat biti uredan.. Koliko si trudna?
    Matejjja ❤️

Ni ja nazalost nemam u blizini naseg ginekologa. Mislila sam da se taj pregled ovdje ubraja pod redovne kao kod nas, nisam uopce razmisljala o tome. Vidjet cu bas s doktorom da onda platim da ga odradimo, nemam pojma.. 12+ 4 sam sada.
    Nadam se da ce nam kod sviju biti sve ok. 🙏

E cure, I ja Sam u De.. Jel vama gin. Rekao da samo 3 pregleda placa KK, a ostale Mi??

Da samo 3 pregleda su besplatna, svaki u jednom tromjesečju, ostale mi plaćamo. Ja sam vađenje krvi platila 15€ i sad ponovno vađenje krvi od štitnjače moram platiti isto 15€. Katastrofa prije dvije godine nije bilo tako. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    11. Ožujak 2021. 23:57

Večer curke. Čestitke novim curkama❤️❤️ Ja sam ovih dana sva nikakva samo ležim 🤷🏼‍♀️ danas sam cijelo popodne odspavala s tim da u noći nisam uopće mogla.
    Vi kojete ste duže trudne ili vam ovo nije prva t kad ste počele osjećat bebu? Ne ono da se rita nego kažu d neke žene osjete kao da imaju nešto u stomaku, ko leptirice neke nešto.

Sanjarka- ja stalno zaboravim reći stavi i mene drugi put na popis termina 31.3🤞🏻

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Rita37🤰
    12. Ožujak 2021. 00:26

plavabosanka

Orhideja13

sunce7

Rita37🤰

sunce7

Rita37🤰

Puno hvala na objasnjenju… Ja sam u njemackoj pa malo jezicna barijera smeta da razumijem sve detalje.. Ja sam tada po app 12+4 al po zadnjim mjeramaa 13+1… Jer imala sam raniju ovulaciju… Tako da… Sami su napravili termin nadam se da nije kasno… Ako Bog da da sve bude u redu… Mislim da necu vise nista veliko radit… Previse zivaca uzima. . Sretno svima
    🥰

I ja sam isto u Njemackoj i bas danas muzu govorim da bi voljela s nekim nasim ginekologom porazgovarat na hrv.😅 Isto mi nisu spominjali taj pregled nit znam jesu ga obavili, smetnula sam skroz pitat. Najbitniji je kad mi kazu keine Sorge, alles in Ordnung.😂
    Samo su mi napomenuli da cu veliki pregled imat 11.5.

Ej draga… Da i ja bi rado naseg ali kod mene ga u blizini nema…. Da si radila te nalaze znala bi.. Jer se placaju tako da mora ti naglasiti… Ja imam 37 g i prva trudnoća pa eto odlucila sam se zbog godina. Ali nesto se mislim da nisam trebala jer me strah zovu pojede…. Al opet do sad je sve islo skolski pa se nadam da ce i taj rezultat biti uredan.. Koliko si trudna?
    Matejjja ❤️

Ni ja nazalost nemam u blizini naseg ginekologa. Mislila sam da se taj pregled ovdje ubraja pod redovne kao kod nas, nisam uopce razmisljala o tome. Vidjet cu bas s doktorom da onda platim da ga odradimo, nemam pojma.. 12+ 4 sam sada.
    Nadam se da ce nam kod sviju biti sve ok. 🙏

E cure, I ja Sam u De.. Jel vama gin. Rekao da samo 3 pregleda placa KK, a ostale Mi??

Da samo 3 pregleda su besplatna, svaki u jednom tromjesečju, ostale mi plaćamo. Ja sam vađenje krvi platila 15€ i sad ponovno vađenje krvi od štitnjače moram platiti isto 15€. Katastrofa prije dvije godine nije bilo tako.

Stitnjacu kotroliram kod kucne doktorice vec 2 g svaka dva mj i nikad nisam platila....  A do sas nisam nista nikod gin od kad sam trudna.. A izvadila sam sve zivo od nalaza i dva uzv......  Al ove dodatne pretrage se placaju....   A za ostalo vidjet cemo..... Sretno 😊 nam svima! 

Rita37🤰
    12. Ožujak 2021. 00:30

Nego drage moje trudnice jel ima neka od vas da prvo tromjesečje pati od nesanice? Ja recimo posteno se nisam naspavala od kad sam trudna...   Bude bolja noc al onda tri lose.   Al nikad da spavam ono slatkim snom kao prije.... Gin me pitao jel se brinem previse..? Al nije to ok sam sa mislima...  Samo jendistavno i premorena  opet imam neki lak san ili nikakav........    Ne radim od prvog dana trudnoce pa mozda i to sto vise nema radnog ritma.... Al opcenito   i kad spavaam to je na neku silu i ne uzivam nezz kako da objasnim...   

• LilM
    12. Ožujak 2021. 07:08

Jutro cure! 
    Ne znam kak ste vi, al mene mucnine ne pustaju od jutra do navecer, pijem caj od đumbira i jedva prezivljavam na poslu i doma. Umor me ne pusta. Jucer sam spavala od 8 i probudila se jutros u pola 6. Kako vi stojite s simptomima? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.