Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    11. Ožujak 2021. 16:51

Bok mamice :)
    kako ste? 

Sanjarka zlatice de mene upiši 15.11/Zagreb za meeting <3 a za prvi pregled 30.03

e cure, kad su vama krenule mučnine? Meni evo jučer (4+1) i baš sam bila koma ujutro, isto tako i danas.. i tamo oko 13 h me popusti..
    Mislim inaće sam osoba slabog zeludca pa sam očekivala takav scenarij al baš takooo rano? whhhhy?? hahah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Lisa27 👶🧸🎀
    11. Ožujak 2021. 16:53

Tommyfame 🔜🤰

kako ste?

Sanjarkazlatice de mene upiši 15.11/Zagreb za meeting &lt;3 a za prvi pregled 30.03

e cure, kad su vama krenule mučnine? Meni evo jučer (4+1) i baš sam bila koma ujutro, isto tako i danas.. i tamo oko 13 h me popusti..
    Mislim inaće sam osoba slabog zeludca pa sam očekivala takav scenarij al baš takooo rano? whhhhy?? hahah

Meni su u 7.tjednu počele ove poštene mučnine 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Tommyfame
    11. Ožujak 2021. 16:56

Lisa27 👶🧸🎀

Tommyfame 🔜🤰

kako ste?

Sanjarkazlatice de mene upiši 15.11/Zagreb za meeting &amp;lt;3 a za prvi pregled 30.03

znaci ovo mi je samo uvertira u pravu zabavu hahah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Lisa27 👶🧸🎀
    11. Ožujak 2021. 17:02

Tommyfame 🔜🤰

Lisa27 👶🧸🎀

Tommyfame 🔜🤰

kako ste?

Sanjarkazlatice de mene upiši 15.11/Zagreb za meeting &amp;amp;lt;3 a za prvi pregled 30.03

znaci ovo mi je samo uvertira u pravu zabavu hahah

Hahah tako nekako 😀 ali svejedno nista strasno kod mene, malo rigoleto svako jutro i nakon dorucka sve okej 😀 al me ovaj tjedan bas savladao žešći umor 😀

Lisa27 👶🧸🎀
    11. Ožujak 2021. 17:05

Sanjarka88 🐰

Dobar dan trudnice, kako ste danas 😊
    Ja ovaj go bas bzvz provodim, puno ležim, pa se prisilim nesto napravit po kuci, pa bi jela Al ne mogu i tako 😅
    Danas sam otisla po uputnice u svog soc. gin za vađenje krvi i urin. Moze li mi netko stavit sliku svog KKS Nalaza kojeg ste vadili preko uputnice? Cini mi se kad privatno vadim bude drugcije tj ne bude sve isto pa da usporedim? Mozda cu zbog nedostatka vremena pretrage rijesit privatno pa da znam sta mi trebaju izvaditi?

Evo moj nalaz od krvi https://ibb.co/HnL1QD0
    A ostatak, urinokulturu i one sve bolesti sifilis, HIV i ostalo još čekam, trebalo bi sutra stići.
    Što se tiče vremena, neznam kako je u Splitu ali kod mene u Rijeci sve možeš riješiti doslovno u pola sata, a ova krvna slika je gotova odmah za dva sata isti dan, a ovo ostalo se ceka ojo 5 dana + kg, rh i antitijela isto je sve tovo isti dan

marija3998
    11. Ožujak 2021. 17:13

Sanjarka88 🐰

Petoma koje kapi su ti dali u ljekarni? Inace to s nosom ti cesto zna biti simptom
    Scarlett nadam se da sve bude u redu 🙏
    Haru posteljica jako cesto bude nisko u ranoj t, u vecini slucajeva kako trudnoca napreduje tako se i ona podize. Bude to sve ok 🍀
    Matejjja cestitke na dobrom Harmony testu 😊 jeste spol saznali?
    Futuremomm dobro nam dosla 😊 joj 9tt stvarno zvuci kasno za 1. Pregled, svaka cast ako izdrzis do tad 😅
    Marija ne ponovila se krv 😓 kolika je bebica sad? 🥰
    Missy jel ti uzimas duphanstone oralno ili?
    Sunce7, Ana25, Ore welcome cure ❤️
    Nikkas nista ti to ne mora znacit. Kako ti je bilo u prvoj t sta se tice simptoma?
    Leonoah ja sam secer mjerila prije par mjeseci bzvz jednom kad su moji kupili apartatic. Bio mi je 7 navecer 2h nakon jela. Ja sam mislila da je to ok
    Al vidit cemo sad kad izvadim na tašte
    Lyra kazes u ovoj i prvoj t bez simptoma, a druga? 😊
    Samo malo nadam se da je sve lose iza vas ❤️
    Mala2323 19.2 viroza??

Bebac je sad 1.81 cm 😍

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

NanaJ
    11. Ožujak 2021. 17:25

Tommyfame 🔜🤰

kako ste?

Sanjarkazlatice de mene upiši 15.11/Zagreb za meeting &lt;3 a za prvi pregled 30.03

I meni su ti mucnine pocele oko 4 tj 😅

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• sunce7
    11. Ožujak 2021. 17:28

Tommyfame 🔜🤰

kako ste?

Meni sa otp 5.5 tjedana, ispocetka od 0-24, izgubila tri kg, sad u 12tj malo su popustile.
    Isto imam problema sa zeludcem, gastritis, iratibilno crijevo🙄 crijeva krce 0-24😂
    Drz se, sve prode🙏

Sanjarka88
    11. Ožujak 2021. 17:30

Lisa27 👶🧸🎀

Sanjarka88 🐰

Dobar dan trudnice, kako ste danas 😊
    Ja ovaj go bas bzvz provodim, puno ležim, pa se prisilim nesto napravit po kuci, pa bi jela Al ne mogu i tako 😅
    Danas sam otisla po uputnice u svog soc. gin za vađenje krvi i urin. Moze li mi netko stavit sliku svog KKS Nalaza kojeg ste vadili preko uputnice? Cini mi se kad privatno vadim bude drugcije tj ne bude sve isto pa da usporedim? Mozda cu zbog nedostatka vremena pretrage rijesit privatno pa da znam sta mi trebaju izvaditi?

Evo moj nalaz od krvihttps://ibb.co/HnL1QD0
    A ostatak, urinokulturu i one sve bolesti sifilis, HIV i ostalo još čekam, trebalo bi sutra stići.
    Što se tiče vremena, neznam kako je u Splitu ali kod mene u Rijeci sve možeš riješiti doslovno u pola sata, a ova krvna slika je gotova odmah za dva sata isti dan, a ovo ostalo se ceka ojo 5 dana + kg, rh i antitijela isto je sve tovo isti dan

Uf. Ovo je bas islo sve pod KKS ili si posebno dobila i da izvadis ove jetrene enzime, urate i sl?
    On je meni napisao KKS, ako to odem izvadit privatno dobit cu samo ovaj prvi gornji dio tvog nalaza jer to je KKS.
    Ugl sta si sve dobila da izvadis? Ako si vidila uputnicu
    Sta se vrmenena tiče. 
    Ma prvo ne mogu vadit u svoje dr nego moram ic u grad, i to najdalji dio grada. Drugo oni nalaze salju mom socijalnom ginekologu a on ne salje mail nego opet moram ic u grad kod njega po nalaze. 
    Ovo sto moram izvadit KKS, urin, GUK i tsh će me privatno doć oko 160kn. Dobijem nalaze na mail za 2h i mirna sam

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Ožujak 2021. 17:32

marija3998

Sanjarka88 🐰

Petoma koje kapi su ti dali u ljekarni? Inace to s nosom ti cesto zna biti simptom
    Scarlett nadam se da sve bude u redu 🙏
    Haru posteljica jako cesto bude nisko u ranoj t, u vecini slucajeva kako trudnoca napreduje tako se i ona podize. Bude to sve ok 🍀
    Matejjja cestitke na dobrom Harmony testu 😊 jeste spol saznali?
    Futuremomm dobro nam dosla 😊 joj 9tt stvarno zvuci kasno za 1. Pregled, svaka cast ako izdrzis do tad 😅
    Marija ne ponovila se krv 😓 kolika je bebica sad? 🥰
    Missy jel ti uzimas duphanstone oralno ili?
    Sunce7, Ana25, Ore welcome cure ❤️
    Nikkas nista ti to ne mora znacit. Kako ti je bilo u prvoj t sta se tice simptoma?
    Leonoah ja sam secer mjerila prije par mjeseci bzvz jednom kad su moji kupili apartatic. Bio mi je 7 navecer 2h nakon jela. Ja sam mislila da je to ok
    Al vidit cemo sad kad izvadim na tašte
    Lyra kazes u ovoj i prvoj t bez simptoma, a druga? 😊
    Samo malo nadam se da je sve lose iza vas ❤️
    Mala2323 19.2 viroza??

Bebac je sad 1.81 cm 😍

Joj divno 🥰🥰🥰
    Kontam ako rastu 1mm dnevno cca
    Da je i moja sad tako nekako ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.