Marija mene je znala uhvatiti tijekom mucnina i vrtoglavica, ali to bi bio onako jedan dan u tjednu, nije bio svaki dan. Koliko znam, normalno je, ali nemoj nikako voziti, pitaj najbolje ginekologa sto s tim ako su ucestale.
Ponosna mama meni se kuzi trbuh, ispod siroke odjece ne, nisam jos na poslu rekla haha, jos uvijek nosim normalne hlace od prije, ali stezu me lagano vec neko vrijeme, iako vise zbog mucnina. I ja sam do nekog 12. tjedna bila sigurna da je vise nadutost jer mi se probava skroz usporila, a nekako mi je to bilo rano da se bas vidi trbuh, a vidio se.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Hej :-) Ja sam u prvoj trudnoći u prvom tromjesecju bila od početka naduta i mislila sam da previše jedem pa da je zato :D U ovoj sad ne jedem puno jer mi je muka, a svejedno danas, na 8+4 druge trudnoće sjedim evo na poslu u trapericama i jedva sjedim, raspuknut ću se :D Tako da, u mom slučaju, nadutost od početka i najradije bih u tajciama bila stalno.
Stomčić baš lijepi obli i primjetni je došao nešto kasnije, možda s 15tj? Vidjet ćemo sad u ovoj kako će biti :-)
Cure koje ste malo vise trudne od mene, kada vam je poceo rast stomak 🤔 ..ne znam je li moguce da ja sa 6 tjedana trudnoce ne mogu zakopcat gace?! Jednostavno poludim na poslu, toliko me stiscu da mi se stalno povraca pa ih moran svako malo otkopcat 🙄 ..vjerojatno je samo neka nadutost, ne znam ima li neka od vas problema s tim?
I ja sam trenutno 5+6. I, imam isti problem 😏
Traperice me ubijaju, neki dan na poslu otkopcala gumb, jer vise nisam mogla zivjet kolko me smetalo
url=https://lilypie.com]
Cure, umjesto traperica obucite suknje ili haljine Ja sam 5+5. Ništa me ne steže i nisam naduta, ali haljine su zakon
Ma i meni hlače već ubijaju a tek 6 tj i 3 dana... gledam na about you uzet bar 2 haljine sad kad bude popust.
Ali ne mogu si pomoć sa apetitom, ubila bi sad za manistru na pome i komad pohanog....
Cure, umjesto traperica obucite suknje ili haljineJa sam 5+5. Ništa me ne steže i nisam naduta, ali haljine su zakon
Ja i inace stalno nosim haljine iako me hulahopke ubijaju.. al na poslu ne mogu jer radim u uniformi, gace od odijela, kosulja i sako tako da cu poludit😔
Tonkica111 blago tebi na apetitu. Ja sta god pojedem, bude mi uzasno muka 😩
url=https://lilypie.com]
Mene ubija nadutost, baš onak ko u pms-u. Ujutro sam dobra, ali popodne užas. a normalno idem na wc, stalno piškim, i nije da jedem, čak i manje nego inače... Šta će to do kraja tek biti uh uh...
Tonkica111 blago tebi na apetitu. Ja sta god pojedem, bude mi uzasno muka 😩
Aime a ja sam ko rupa bez dna.... Strah me baš da ne nabijem puno kg a nisam nego tek zatrudnila 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ja sam prvu trudnocu ostala trudna s viskom od 8 kg haha i dobila 22 kg jer sam tad dobila i hormonski poremećaj stitnu svasta nesto..Elem tad sam stomak bas primjetila oko 15tt pravi stomacic a cudno sam se debljala u sirinu nekako haha..5 god trebalo mi je da skinem 15kg uzas i sad kad sam skinula opet sam trudna znaci s viškom ali nema veze nekak bebice pazim na ishranu sad i ne opterecujen se zaista nemojte ni vi,ako ste zdrave bez problema s inzulinom ili hormonima sve ce vam otici s porodom i poslije naravno samo neka sve dobro prodje.
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji