Sta se tiče hrane mene samo slatko privlači sve drugo mi je nekako fuj, pojedem ja kuhanoga ali najviše slatkoga tamanim i sokova. 😅
Da li je zuckasi iscjedak normalan? Već dva dana ga vidim na dnevnom ulosku nije obilan malo ga je i tu i tamo bude.
I imam povećane otkucaje srca budu od 90-110 to pratim od početka i većinom mi je tako.
Sto se tice žutog iscjedka, i ja ga imam i muku mucim s tim dali je ok ili nije....nekad ga ima nekad ga nema...sad ga nisam imala 2-3 dana i evo jutros se pojavio tamno žuta fleka sluzava,probala sam prstpm to razmazat po ulosku kad ga razmažem onda je svijetlo žuti mlječni...🙄🙄🙄 Jedva xekam pregled da to kazem doktoru,nadam se da je to ok,iako mi nije uopce uopce vadio briseve nadam se da ce sad ...
🍁JESENSKE BEBE🍁
RUJAN 🐿️ :
Jambica 02.09. ♂️
Endzrue 3.9. / Split
Mišić 04.09. ♀️
Missy88 5.9. / Zagreb
Mala2323 8.9.
Ivkica 10.9. / Zagreb
Traveller 11.9. / Zagreb
Mokosh 12. 09.
Jana25 13.9. ♂️ Karlo / Osijek
Ljesnjak 21.09. / Zagreb
Natalija91 24.09.
Ninuskaa 25.09.
Rita37 25.09.
Marisol 26.9.
Kiky 29.9. / Rijeka
Leonoah 29.09. / Dubrovnik
Plavabosanka 29.09. / DE
Mateja31 30.09. / Našice
LISTOPAD 🦔:
Zara7 01.10. / Zadar
FlipFlop 01.10.
Lisa27 4.10. / Rijeka
Lovely 04.10. / Zagreb
Jackie27 06.10.
Pingo 8.10. / Zadar
Orhideja13 13.10.
MARELA 14.10
Irenaa0809 16.10.
Tienna 17.10.
Sanjarka88 21.10./ Split
Hera 23.10./ Zagreb
NanaJ 24.10.
Lyra 27.10.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro trudnice 🥰
Ako jos tko ima termin za prijavit na listu nek vice 😊
Majac, Rita37, Mikiii13 dobro nam dosle cure ❤️
Hera i mene cicke manje bole. Bole me jos dosta na dodir, posebno bradavice i znam ih osjetit same od sebe ali nema vise onog bola jakog npr kad skinem grudnjak.. Ja mislim da je to ok.
SweetDream super za dobar pregled 🥰
Pokloncic13 znojenje zna bit simptom. A nesanica. Mene je tako prvih dana ulovilo buđenje u 4h i nikako vise zaspati, al proslo je
Malenabeba normalni su poviseni otkucaji u trudnoci. Žuti iscjedak imam i ja, al ne svaki dan.
Cure koje su muce s ovom slikom u potpisu morate Forums kliknuti pa bbcode kopirat da vam se odmah vidi slika.
Sanjalica kako je prosao pregled jucer?
LilM, Ljesnjak, Lyra, Scarlet sretno cure danas 🍀🍀🍀🍀
Sanjarka ista stvar, sad ih samo nekako osjecam stalno, na dodir boli naravno, ali nema vise one boli od koje mi se place.
Ja sam jucer nekako odlucila da nemam vise snage analizirat i da ionako nemrem nikako sprijecit ako krene na lose, ali nadam se da nece. Zadnji put je sve bilo cudno i pocela sam smedarit odmah u 4. Tjednu pa tako do kraja 5. Kad je sve otislo. Sada nemam nikakvih negativnih simptoma, srce je kucalo i pokusat cu se okrenut svim tim pozitivnim stvarima. Nadam se da ce ta pozitiva potrajat do drugog pregleda 😅
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sanjarka ista stvar, sad ih samo nekako osjecam stalno, na dodir boli naravno, ali nema vise one boli od koje mi se place.
Ja sam jucer nekako odlucila da nemam vise snage analizirat i da ionako nemrem nikako sprijecit ako krene na lose, ali nadam se da nece. Zadnji put je sve bilo cudno i pocela sam smedarit odmah u 4. Tjednu pa tako do kraja 5. Kad je sve otislo. Sada nemam nikakvih negativnih simptoma, srce je kucalo i pokusat cu se okrenut svim tim pozitivnim stvarima. Nadam se da ce ta pozitiva potrajat do drugog pregleda 😅
Ma joj. Treba nam skinut ove lude glave s ramena
Moja prosla je isto od samog starta bila naopaka iako nisam smeđarila dok nije krenuo spontani
Al ono sve je bilo bzvz, i svi simptomi su skroz izostali.
Sad sam stvarno puno mirnija.
A i Ugl mi je veci dio dana loše pa nemam snage razmisljat o nicem, pa ni losim ishodima 😅
Ma joj. Treba nam skinut ove lude glave s ramena
Moja prosla je isto od samog starta bila naopaka iako nisam smeđarila dok nije krenuo spontani
Al ono sve je bilo bzvz, i svi simptomi su skroz izostali.
Sad sam stvarno puno mirnija.
A i Ugl mi je veci dio dana loše pa nemam snage razmisljat o nicem, pa ni losim ishodima 😅
Pozitivna strana mucnina je stvarno to sto ne razmisljas o glupostima jer ne mozes nista, slazem se 😂
Ne mozemo ionako nista sprijeciti pa nema smisla ubijati se brigama, treba pretpostaviti da je sve oke 😁 Ja sam prokrvarila s 12 tjedana kad sam si zacrtala da je od tad sigurno haha. Ali sve ok bilo, razlog je mali hematom. Tako da ako se nesto i dogodi, ne treba odmah vrtiti najgore scenarije. Doduse lako reci, ja sam vec mislila da je sve gotovo 😅 Bebama treba pozitiva, ne stres 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Evo i naaaaas - druga trudnoća, 9 punih tjedana u subotu - termin - 16.10. :-)
Meni je pregled 11.03. a termin cca 18.09. iako mi ga ginekologica nije potvrdila još.
Sortiraj odgovore
Najstariji