Jutro žene, nadam se da ste se odmorile i naspavale :)
Ja sam zaspala sinoć u 20:30 baš sam bila umornaaaa! Još nemam nikakvih mučnina, sve je ok, iako mi je apetit baš smanjen, dovoljno mi je nešto lagano za doručak i normalan ručak i to je to. Za sada baš jako čeznem za lignjama, blitvom i ananasom ahahahah, sve nešto zdravo (vrlo neobično za mene). Moj prvi pregled je 29.3, tad ću biti 7+3, moja doktorica kaže da nema potrebe ranije.
Jana25 ja sam ti iz Zagreba, možda se budemo po zagrebu sa kolicima šetale
E da, da li koristite neke pregrancy apps? Ja sam si skinula Oviu
Dobro jutro trudnice 🥰 htjela sam vas pitati jel ima/imala koja poteškoća s noćnim znojenjem i nesanicom ovak rano?
Znaci mokra budem u području cica 🙊
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Dobro jutrooo cure! Prvo da pozdravim sve nove cure i čestitam im!!! 🥰🥰🥰
Vidim spominjete kilažu i prehranu,mene su isto stavili na dijetu 1800 kalorija,zbog secera koji je bio povisen ali na kraju se uspostavilo da je normalan..
Ja sam evo 12+2 uopce ne pazim sta jedem,nit mi se ista traži,nit imam nekog prevelikog apetita, nisam dobila niti jednu kilu,cak imam i manje nego sto sam imala kad sam ostala trudna,al to je zbog povracanja sigurno,al evo nikako da se digne kilaža ..u jednu ruku mi to paše jer sam niska i punija malo 😛🤔😁
Ja pricate o hrani,ne znam sta vi rekla. Ja isto samo nezdravo,jedino mi to pase. Zivim na toplim sendvicima, mojim kiflicama,kruhu. Sve mi smrdi,gadi mi se. Gladna budem a nista mi se ne jede. Vodu isto jedva gutam a zednaa,popijem mineralnu tu i tamo kao da mi bude lakse ali i ona ni pocela smetat. Ja sutra idem hematologu radi fragmina,da vidimo hoce ni ih uvest i u ovoj trudnoci i sta ce reci. Gin kaze da po njihovom misljenju ne treba ali ipak kao hematolog o tome odlucuje. Proslu trudnocu kad su otkrili da imam hematolog odma prepiso i s obzirom na prijasnja dva spontana.
Za sad pijem andol i duohaston
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sta se tiče hrane mene samo slatko privlači sve drugo mi je nekako fuj, pojedem ja kuhanoga ali najviše slatkoga tamanim i sokova. 😅
Da li je zuckasi iscjedak normalan? Već dva dana ga vidim na dnevnom ulosku nije obilan malo ga je i tu i tamo bude.
I imam povećane otkucaje srca budu od 90-110 to pratim od početka i većinom mi je tako.
Mislim da se ne treba previse opterecivati hranom, sve dok je to nezdravo privremeno. I naravno ako nema nekih zdravstvenih problema. Ja sam isto kad su mi bile najgore mucnine jedino mogla pojesti slanac i popiti neki sok. A inace ne jedem iz pekare niti pijem sokove, gazirano... Ali jednostavno nisam mogla nista drugo. Ginekologica mi je isto rekla da ne brinem, nesto se mora jesti. Tako da samo polako i koliko mozete. Kad je sve ok, treba jesti sto raznovrsnije i zdravije, ne samo zbog debljanja nego i bebice to sve uzimaju preko nas.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ja imam manje kila nego kad sam počela trudnoću, ali to prepisujem ležanju radi hematoma i opadanju mišićne mase.. a i manje sam jela dok mi je bila muka. Sad jedem sve, prošle su me mukice i izbirljivost oko nekog 11 tjedna, sad sam 12+5 i daj šta daš 😁
Cure ja sam u prvoj trudnoci jela sve ko ludaa slatkoo najvise nakraju sam i secer pokupilaaa i bila na inzulinuu a nikad problema s tim.. doslovno je sve u glavi ja sam tad ostala trudna s 53 kile a isla rodit s 75.. uzass bila sam ogromnaa a uvijek do tad mrsavicaa i naravno poslje trudnoce je sve to osloo u roku par mj.. ali su ostali trajni oziljci po tjelu uzasno puno strijaa pogotovo na nogamaa toliko sa ih dobila da me bilo sramota se kupat na moru..a na stomaku niti jedne stvarno cudno ali etoo sama sam si kriva za to zato ovaj put cu pametnije tako da curke uzivajtw u hrani ali stv.pazite i sto jedete i koliko jedetee jer bebi ce sigurno vise odgovarati zdrava hrana nego koje kakvi slatkisii
🤰🍀 👶 🌸
Jutro trudnice 🥰
Sretno svima danas na pregledima ❤
Mateja mi se jos nismo seksali 😀 prvo je bilo da cemo nakon prvog pregleda, pa je sad doslo da cekamo nakon drugog pregleda haha
Buhtlica joj tako je meni isto bilo u pocetku...luda za lignjama, blitvom sve zdravo mi se jelo i onda oko 7.tjedna preokret slatkisi, pekara...meso ne mogu vidjeti ni na slici 😀 malo prije bilo neko kuhanje na televiziji odmah mi se želudac diže 😀
Poklončić ja nisam imala to ali sve smo različite, a nesanica da ali zbog drugih razloga haha pas mi se stalno uvlači u krevet
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Ožujak :
LilM 09.03.
Lyra 09.03.
Ljesnjak 09.03.
Scarlett 09.03.
Mateja31 10.03.
Irena0809 11.03.
Ponosna. Mama 12.03.
Monalisa 12.03.
Kiky 15.03.