Evo cure prosao u moj prvi pregled! Sve je super :) beba je 7mm. Sljedeci pregled 31.03. Termin 31.10 ❤️
Isti nam je termin ❤Divno bebica je dobro zo je najvažnije puno srece ♡
Daa :) i tebii ma svima nam puno srece ❤️
Ej cure. Ja cijeli dan muku mucim sa mucninama. Ako ovo nastavi ovako ja cu izluditi. Ujutro u 7 sam odmah povracla. Nemam apetita, nemam nista. Jucer se curama hvalim kako nemam simptoma i osjecam se super. Evo od sinoc pa do sada cijelo vrijeme. Muka i muka. 😪
Ej cure. Ja cijeli dan muku mucim sa mucninama. Ako ovo nastavi ovako ja cu izluditi. Ujutro u 7 sam odmah povracla. Nemam apetita, nemam nista. Jucer se curama hvalim kako nemam simptoma i osjecam se super. Evo od sinoc pa do sada cijelo vrijeme. Muka i muka. 😪
Drzi se Sanja... Znam da je tesko... Ali proci ce.. Tako sam i ja bila najgore od 7-10 tj... Sad vec bude dobri dana.... Meni je pomagalo mislit o tome kako smo to jako cekali... Mislit o bebici kako je u meni kako cu sve izdrzat samo da je upoznam ❤️😍...
Ej cure. Ja cijeli dan muku mucim sa mucninama. Ako ovo nastavi ovako ja cu izluditi. Ujutro u 7 sam odmah povracla. Nemam apetita, nemam nista. Jucer se curama hvalim kako nemam simptoma i osjecam se super. Evo od sinoc pa do sada cijelo vrijeme. Muka i muka. 😪Ej cure. Ja cijeli dan muku mucim sa mucninama. Ako ovo nastavi ovako ja cu izluditi. Ujutro u 7 sam odmah povracla. Nemam apetita, nemam nista. Jucer se curama hvalim kako nemam simptoma i osjecam se super. Evo od sinoc pa do sada cijelo vrijeme. Muka i muka. 😪
Drzi se Sanja… Znam da je tesko… Ali proci ce.. Tako sam i ja bila najgore od 7-10 tj… Sad vec bude dobri dana…. Meni je pomagalo mislit o tome kako smo to jako cekali… Mislit o bebici kako je u meni kako cu sve izdrzat samo da je upoznam ❤️😍…
I meni je bilo najgore od 6-7 tt do 10 tt. Mislila san da neće nikako završit i jedan dan samo nestalo :))
Krekeri, burek, sok od đumbira - to me spašavalo.
Pozdrav,evo pridruzujem se prvi put ovakvom tipu foruma,a i prva je trudnoca,po ginekoloski 6tt al mislim da je i malo manje s obzirom na ovulacije.simptomi za sad 0 osim sto sise bole za poludit i glad neka inace se uopce pitam jesam li trudna hahaha prvi pregled mi je 24.3 i jedva cekam samo da znam da je sve u redu do tad mi se svasta mota po glavi i to me izluduje jer ne znam kako je to biti trudna pa mi je sve cudno.po aplikaciji termin je 9.11. Ali eto vidjet cemo jos sto kaze ginekologica.Sretno svima i da nam svima bude sto lakse iznjet tih 9 mj. 🥰😄
Prva trudnoća 🥰
Svi nalazi uredni
Prvi pregled 24.3. - 7+6 🤗
Drugi pregled 28.04. - 13+2
.... 28.5. -17+1 stize nam dečko 💙
....30.6 - 21+6 sve u redu 🙈veseli Noa
...24.7 - ogtt -u redu
...30.7- 26+1 rastemo 💙
...30.8
Nikako odgovoriti, po toj prehrani ima dosta kruha. Za zajutrak, doručak, ručak... Više nego što ga inače jedem.
Ja pojedem kruh jedino s nekim namazom ili ako je sendvič.
'21. 💙
'24. 💛
Pozdrav,evo pridruzujem se prvi put ovakvom tipu foruma,a i prva je trudnoca,po ginekoloski 6tt al mislim da je i malo manje s obzirom na ovulacije.simptomi za sad 0 osim sto sise bole za poludit i glad neka inace se uopce pitam jesam li trudna hahaha prvi pregled mi je 24.3 i jedva cekam samo da znam da je sve u redu do tad mi se svasta mota po glavi i to me izluduje jer ne znam kako je to biti trudna pa mi je sve cudno.po aplikaciji termin je 9.11. Ali eto vidjet cemo jos sto kaze ginekologica.Sretno svima i da nam svima bude sto lakse iznjet tih 9 mj. 🥰😄
Dobrodosla :)
👦 11/2017 👶 9/2020
I meni prvi simptomi bile sise bole ajme i glaaaaad neutaživa. Ujutro se budim i mogla bi stol pojest iz kreveta. A inače do popodne nisam trebala jest nikad..
Cure jel ima koja problema sa vrtoglavicom?
Ja neznam kaj da radim, ujutro se dignem na posao i samo se počnem ljuljat 🥺
Išla bi raditi ali strah me voziti u takvom stanju
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Cure koje ste malo vise trudne od mene, kada vam je poceo rast stomak 🤔 ..ne znam je li moguce da ja sa 6 tjedana trudnoce ne mogu zakopcat gace?! Jednostavno poludim na poslu, toliko me stiscu da mi se stalno povraca pa ih moran svako malo otkopcat 🙄 ..vjerojatno je samo neka nadutost, ne znam ima li neka od vas problema s tim?
Dobro jutro curke, kako ste 😊
Nadam se da su svima jucer dobro prosli pregledi, nisam uspjela sve pohvatati.
Sretno danas na pregledima 🍀
Marija ja inace, neovisno o trudnoci, znam imat vrtoglavice kada mi padne tlak. Probaj mozda polakse dizanje i pojest nesto sto prije da ti digne secer. Nisam se sad jos u trudnoci susrela s tim srecom, ali mozda ako se stalno ponavlja pitat doktora za savjet... drzim fige da prode sto prije!
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji