Ja sam sutra na pregledu. Napokon. Nikako dočekat taj glupi utorak!
Počelo me nekako čudno žarit, ne znam kak da bolje opišem, desni jajnik valjda. Nadam se da je sve ok. Glava ubija. Apetita nigdje. Probala bananu,umrla skoro od žgaravice. 🤦🏻♀️
Sutra idem poharat pekaru. Jedu mi se slani klipići 🤣
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Ja vam jako zavidim na hrenovkama i perecima jer moram biti na dijeti zbog secera. I jaaaako mi tesko to pada 😓 A isto mi se uzasno jede pekara i pije gazirano. Jel jos netko drzi dijetu? I kak ste sa kilama za sada? Ja sam +1kg, 12 tjedana. Inace proslu trudnocu sam dobila 20kg
I cestitke svima novima na plusicima ♥️💙
Ma nejedem hrenovke nit bilo sto mesno…. To mi se gadi…. Aaaa pekara vjeruj mi dodijala i tesko povracam kad je sve suho pa ne ide lako…. A ako pojedem juhu i nest pametno odmah ide van…. Tak da pozelila sam jesti sa apetitom…. Jedem samo ono na sto mi se najmanje muci a to je pekara. Uf nadam se jos malo pa ce bit bolje……. Pocela T sa 65 iimam isto kg sad u 12 tj… Prezalosno je da sebi moras nesto uskratiti al samo gledaj da pazi sa nekad nesto zabranjeno mozda se i smije cisto da prodje zelja… Drzi se ❤️
Doslaaa si 😍 😍
Rita i mene muce mucnine, danas je postalo opasno. Pojela juhu i nesto malo tortelina. Znaci uzas. Citala sam menta, krekeri i banane da su ok. Banana mi smrdi, ali ovo dvoje cu sutra nabaviti.
Daaa evo meee.
A evo i tebe! Pre drago mi je za tebe!!
Uuf ja da nema banana bi umrla... Njih mogu dan noc. Malo su dodijale Al jedem dalje... Ako njih povracam bar fino mirise 😂😂.... Znaci krenulo te. Drzi se hrabro ... Sve ce proci a nama nase ljubavi male u ruke doci.... Paff i skladam pjesme hahaha
Ja sam sutra na pregledu. Napokon. Nikako dočekat taj glupi utorak!
Počelo me nekako čudno žarit, ne znam kak da bolje opišem, desni jajnik valjda. Nadam se da je sve ok. Glava ubija. Apetita nigdje. Probala bananu,umrla skoro od žgaravice. 🤦🏻♀️
Sutra idem poharat pekaru. Jedu mi se slani klipići 🤣
Sretno sutraaa! 🍀 🍀 🍀
Jutro.... Ja samo žderem... Treba mi neka dijeta jer ovo nije smiješno...a da ne govorim da sam nalila tabasca na tost sinoć pa sad criva bole... Moram prominit prehranu hitno jer ovako ću nabit 200 kg a ionako sam se udebljala 6 kg sad kroz godinu dana korone... Večer me ubija i marende na poslu... Najgori obroci... Uh!
Dobro jutro trudnice 🤗
Kako ste mi danas?
Vidim da pricate o prehrani. Meni je isto secer rubni 5,1 pa me stavio na dijetu po glikemijkom indeksu, a isto mi je savjetovao i endokrinolog. Ugl mogu jest sve do glik ind 50. Inace sam u 1. Mj dosta promjenila prehranu pa mi nije sad ovo bio sok za organizam jer je dosta slicno, ali nema vise kad mi se jede hamburger da ga i pojedem 😥 u petak moram opet vadit secer pa cemo vidjet kakvo je stanje nakon dva tjedna ovog rezima. Ja se strogo tog drzim i nemam zasad problema jer nemam jos neke zelje posebne za hranom. Doduse ovak zdravo se nikad nisam hranila haha uvijek bi su udovoljila bar jednom tjedno necim. Al nije sve ni tako lose, evo nemam mucnine a u tj dana izgubila kilu i pol. 🤯 sto se tice pekare to je moja najveca ljubav, ali sad nesmjem nista od toga i bome dobra dva mjeseca su mi trebala da mi prestane ogorom a zelja za njom.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
I da sretno svima na pregledu danas 🍀😊
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Dobro jutro, vidim da pisete u vezi prehrane, meni je oduvijek secer malo ispod granice i prije trudnoca i u prosle dvije nikad nije bilo iznad granice ali uvijek mrvicu ispod, ogtt mi je uvijek bio super tak da nisam trebala na dijetu samo pripazit na previse slatkoga, na taste ni secer nikad nije ispod 5.5 ali oduvijek tak, i radila 2 puta ogtt i svaki put super nalazi, ali taj jutarnji uvijek visok dosta, sutra idem vaditi krv pa budemo vidli kakvi budu nalazi.
Sretno danas ko ima pregled 😊 moj iduci je u petak i nadam se da budemo culi ❤
Ja vam jako zavidim na hrenovkama i perecima jer moram biti na dijeti zbog secera. I jaaaako mi tesko to pada 😓 A isto mi se uzasno jede pekara i pije gazirano. Jel jos netko drzi dijetu? I kak ste sa kilama za sada? Ja sam +1kg, 12 tjedana. Inace proslu trudnocu sam dobila 20kg
I cestitke svima novima na plusicima ♥️💙
I ja imam povišen šećer, dobila sam taj plan prehrane kojeg se ne držim 100%. 🙊😟
Ne pijem sokove, ne sladim čaj, kavu, izbacila sam kolače i slatko. Dogodi se da jednom u 2 tjedna umirem za slatkim pa pojedem nešto malo. 😐
Uglavnom bi samo jela fast food. 🤤😱
Tak i ja otprilike. Jel jedes kruh?
Cure mi smo se jucer seksali , prvi put odkako sam trudna. I poslije me bas jako peckalo dole. I kad sam isla na wc me isto peckalo. Danas sam ok. Jel netko imao takvih iskustva?
Nisam ga još ni blizu pustila 🤣
Jadan. Bojim se previše dok ne obavim pregled.
Hvala na podršci za danas. 🤗
Nadam se da je sve ok i da se družimo tu do kraja
Svašta mi se mota ovih dana po glavi i samo jedva čekam termin popodne. Tek u 2 idem 🤦🏻♀️
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji