Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hera✨
    08. Ožujak 2021. 18:54

Lori1988

Draga Hera, dobro sam. Jos uvijek krvarim pa me to zivcira ali ok proci ce. Nemam bolova sto je super. Psihicki sam isto ok, cim sam dosla iz bolnice doma sam bila puno bolje. Jos sam na bolovanju, odmaram, setam i jedva cekam da malo zatopli🌞
    Kako si ti?

A jesi isla na kiretazu ili tablete? Drago mi je da sve ok prolazi. Ja sam dobro, umorna i dalje, cice malo manje bole, ali pokusavam ne zabrijavat. Jos dva tjedna do pregleda pa se pokusavam ne zamarat previse, al svako malo me operu neke ruzne misli pa se borim protiv toga. 🤷🏽‍♀️

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Lyra
    08. Ožujak 2021. 18:55

Tommyfame 🔜🤰

kuc-kuc :)

ima li tuuuu mjesta za meneee?

evo i ja ko buhtlica danas napokooon dobila plus kakav čekam godinu i pol dana :)
    još uvijek nadolazim i borim se da biokemijskim umom..no bit će okej :) Mora!

btw.buhtlice čestitaaaam <3

Aaa Tommy! Pa cestitam i tebi! Bit ce sve okej ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

Rita37🤰
    08. Ožujak 2021. 19:07

Hello zenski rode! Sretan nam nas dan! 😍 
     Evo vam se prodruzujem... Nez dal sam dobro nick ispravila (morala zbog godina) a i ovu traku sam nest nabacala.... Nisam sig dal sam dobro. .  Na forumu nisam bila dosta dugo pa neki me znaju neki ne......   plus je od 11.1 tu.... Beta bila 174.... Dvije kontrole od tad prosle.... Jedna sa 5+4 druga sa 9+4 (doktor je tad napisao  velicina ploda odgovara 10+1.... Tako je zbog moje ovulacije na vec 10dc.......   Uspjeli smo nakon 3g i 3mj..... Prvi ciklus nakon laparoskopije histeroskopije i pregleda prohodnosti jajovoda te neke linijske diganosticke kiretaze..... Sve je to bila priprema za inseminaciju....  Al hvala Bogu nije nam trebao postupak....  Imam blage ili jace mucnine stalno.. Apetit los i ja se hranim samo u pekari... Plus voce.. . Kuhano apsulutno nista.. Juhe redovito povaracam... Tesko pijem obicnu vodu... Jednotavno zedji nemam... Al trudim se... Iduca kontrola 17.3. Pa 24.3.. Jer eto pristala sam na te neke dodatne pretrage...  Poz svima.. Posebno tomy i sanji0508 njih znam 😘

Rita37🤰
    08. Ožujak 2021. 19:09

Ovu traku opet moram radit  neku staru prihvatilo...  I da temrin poroda za sad je 25.9 al mislim da ce naiducoj dat konačni termin... Negdje 22.9 ili 21.9.

Lori🍀
    08. Ožujak 2021. 19:19

Hera✨

Lori1988

Draga Hera, dobro sam. Jos uvijek krvarim pa me to zivcira ali ok proci ce. Nemam bolova sto je super. Psihicki sam isto ok, cim sam dosla iz bolnice doma sam bila puno bolje. Jos sam na bolovanju, odmaram, setam i jedva cekam da malo zatopli🌞
    Kako si ti?

A jesi isla na kiretazu ili tablete? Drago mi je da sve ok prolazi. Ja sam dobro, umorna i dalje, cice malo manje bole, ali pokusavam ne zabrijavat. Jos dva tjedna do pregleda pa se pokusavam ne zamarat previse, al svako malo me operu neke ruzne misli pa se borim protiv toga. 🤷🏽‍♀️

Tablete, krajem iduceg tjedna idem na uzv pa se nadam da ce mi reci da je sve otislo.
    Ajde, nakon 2. pregleda ce vec biti lakse, znam da je to cekanje uzas ali doci ce i to🤗 Ne daj ruznim mislima da ti oduzmu uzivanje u trudnoci😘

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran;⏳️

Rita37🤰
    08. Ožujak 2021. 19:23

Sretno curke svima....  
    🍀🥳

Hera✨
    08. Ožujak 2021. 19:28

Lori1988

Hera✨

Lori1988

Kako si ti?

Tablete, krajem iduceg tjedna idem na uzv pa se nadam da ce mi reci da je sve otislo.
    Ajde, nakon 2. pregleda ce vec biti lakse, znam da je to cekanje uzas ali doci ce i to🤗 Ne daj ruznim mislima da ti oduzmu uzivanje u trudnoci😘

Super, dzim fige da je sve otislo, javi nam se kak je proslo 🍀😘

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

plavabosanka
    08. Ožujak 2021. 20:10

Jesu još nekom žile na sisama poplavile? Više ne bole, nego svrbe tu i tamo nego su te žile užasno plave 😱🤷🏼‍♀️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

NanaJ
    08. Ožujak 2021. 20:25

plavabosanka

Jesu još nekom žile na sisama poplavile? Više ne bole, nego svrbe tu i tamo nego su te žile užasno plave 😱🤷🏼‍♀️

Kod mene je ista situacija, i normalno je 😆

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    08. Ožujak 2021. 20:33

Tommyfame 🔜🤰

kuc-kuc :)

ima li tuuuu mjesta za meneee?

evo i ja ko buhtlica danas napokooon dobila plus kakav čekam godinu i pol dana :)
    još uvijek nadolazim i borim se da biokemijskim umom..no bit će okej :) Mora!

btw.buhtlice čestitaaaam <3

Tommy dragaaa moja dobroo nam doslaaa...cestitaaam na plusicuuu bas mi je drago zbog tebe ❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.