Ajme, ja sam danas 14+3 i evo opet sam počela povračati, a prestala u 11 tjednu.
I glava me ubija, ali lupocet ne pomaže.
Šta god pojedem povratim.
Mentol bomboni znači valjaju?
+ 26.12.2020🖤
Ja čak imam pitanje oko komplikacija. Nisam otvorila bolovanje iako sam na strogom mirovanju nego sam na godišnjem zasad jer mi ga se skupilo od prošle + ove godine. Iskreno nisam htjela ni prosjek dirat jer ulazimo u kredit (APN).
E, sad, ja sam čula ako odem sad na komplikacije i onda ako sve bude ok - vratim se radit npr za mjesec dana - to mi ruši prosjek za porodiljni. A ako odem i ne vratim se do porodiljnog na posao, uzima mi se prosjek zadnjih 6 plaći prije komplilacija za porodiljni. Jel iko zna išta više o ovome?
Tako je kako si rekla
Ja čak imam pitanje oko komplikacija. Nisam otvorila bolovanje iako sam na strogom mirovanju nego sam na godišnjem zasad jer mi ga se skupilo od prošle + ove godine. Iskreno nisam htjela ni prosjek dirat jer ulazimo u kredit (APN).
E, sad, ja sam čula ako odem sad na komplikacije i onda ako sve bude ok - vratim se radit npr za mjesec dana - to mi ruši prosjek za porodiljni. A ako odem i ne vratim se do porodiljnog na posao, uzima mi se prosjek zadnjih 6 plaći prije komplilacija za porodiljni. Jel iko zna išta više o ovome?
Da,tako je valjda! Ja sam prilikom otvaranja komplikacija nosila prosjek zadnjih 6 placi....ja se ne planiram vracat na posao tako da za ovo drugo ti nebi znala...
Ej cure. Ja cijeli dan muku mucim sa mucninama. Ako ovo nastavi ovako ja cu izluditi. Ujutro u 7 sam odmah povracla. Nemam apetita, nemam nista. Jucer se curama hvalim kako nemam simptoma i osjecam se super. Evo od sinoc pa do sada cijelo vrijeme. Muka i muka. 😪
eee zacoprala siii hhh
sve su to čari blaženog stanja :D
ja evo da nisam radila testove nebi znala da sam trudna.. no ne vjerujem da će taj osjećaj dugo trajat..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Žene evo da javim, danas prvi pregled danas prošao. Rana je trudnoća, 5+1. Ginekologica nije puno rekla jer je jako rana trudnoća ali sad bar znam da je sve uredu, da je trudnoća u maternici i da je sve kako treba biti za ranu trudnoću. Idući termin nam je 29.03. 🤗
Cestitam!
I moj pregled dobro prosao, isto je jos rana trudnoca (kasna ovulacija pa zapravo tjedan dana manja trudnoca).
Iduci pregled isto 29.3. 😁
👦 11/2017 👶 9/2020
Eto i ja obavila pregled. Nažalost dr nema uzv tako da ujutro pičim u Petrovu se naručiti. Jel zna možda koja koliko se čeka cca?
Dobila Duphaston i Folacin za pit. Mirovanje naravno. Ipak je rizična trudnoća radi spontanog i mojih nemalih godinica.
Sve u svemu niš pametnog nisam saznala danas ali mi je kao malo lakše
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Nisam popratila , gdje se ide za TORCH? Idem u Ivanićgradsku vaditi kks, jel to mogu kod njih isto?
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Nisam popratila , gdje se ide za TORCH? Idem u Ivanićgradsku vaditi kks, jel to mogu kod njih isto?
Ja sam dobila uputnicu za zaraznu, Fran Mihaljevic, a ne znam moze li se jos gdje
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Super. Hvala ti. Budem gore otišla da ne tražim bzvze okolo
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Vezano uz sex - ako je doktor rekao mirovanje, onda je zabranio sex. U tom slučaju dobro je izbjegavati i samo sexualno uzbuđenje. Ali ako ne morate mirovati sex bez zaštite je poželjan.
E sad ovi mi nije doktor rekao, pročitala sam na netu, ali mi je poprilično logično. Dobro je da majka tokom trudnoće što česče dolazi u kontakt s očevom spermom, radi prevencije preeklamsija. Objašnjenje na netu je da do preeklamsije dolazi kada tjelo majke pokušava odbaciti posteljicu i dijete kao strano tijelo, pa da je dobro majčino tjelo konstantno podsječat na dna oca i da je zato dobro pakticirati sex bez zaštite.
Bokic curke!👋 evo ja padobranski upadam 🪂 nadam se da ste sve skupa dobro 🤗 ja evo prekjucer svrljala po forumu i procitala ovo, prvo nisam htjela "reagirati", ali si mislim htjela bih vam samo reci sto su meni 2 doktora iz Petrove rekla u vezi seksa bez zastite:
.
Dakle bila ja na hitnoj u Petrovoj 2 puta - jednom u raaanoj trudnoci zbog zatezanja dolje (rekli da je normalno, jer se maternica siri za bebicu), drugi puta prije koja 3 tjedna (otpusna dijagnoza - lazni trudovi, hvala Nebesima🙏). E sad, oba doktora su me prilikom pregleda pitala jesam li imala nezasticeni spolni odnos, ja rekoh ne, jer mi je doktor jos u raaanoj trudnoci rekao da prostaglandini kojo se nalaze u ejakulatu dragoga omeksavaji cerviks i poticu otvaranje i grcenje maternice -> zato se odnosi bez zastite poticu kad smo pred kraj trudnoce, a ne otvaramo se, npr.
.
Eto, to je moje iskustvo koje sam htjela s vama podjeliti, ne zelim pametovati, i ja sam prvorotka i sve mi je spansko selo, ali svakako je svaka provjerena informacija dobrodosa jer sve ipak imamo isti cilj - docekati i roditi zive i zdrave smotuljke srece 🥰🤗
.
Pazite se i mazite buse💞🤰
Hvala ti na informaciji 🥰 To znaci da bi tijekom trudnoce odnosi trebali biti sa zastitom cijelo vrijeme? Logicno bi mi bilo eventualno zbog potencijalnih bakterija i upala, nisam znala ovo za otvaranje cerviksa. Pitam da znam ako docekam za dva tjedna da je hematom prosao pa zapravo i smijemo 😁
Tocno tako, pricekajte sa odnosima BEZ zastite do kraja trudnoce, ne trebaju nam sad nikakvi urinonfekti, bakterije i ine bestije ✋ sigurno je sigurno, pa bolje uz zastitu👍 a pred kraj kad treba potaknut otvaranje, e onda opusteno .... 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji