Ej cure. Ja cijeli dan muku mucim sa mucninama. Ako ovo nastavi ovako ja cu izluditi. Ujutro u 7 sam odmah povracla. Nemam apetita, nemam nista. Jucer se curama hvalim kako nemam simptoma i osjecam se super. Evo od sinoc pa do sada cijelo vrijeme. Muka i muka. 😪
eee zacoprala siii hhh
sve su to čari blaženog stanja :D
ja evo da nisam radila testove nebi znala da sam trudna.. no ne vjerujem da će taj osjećaj dugo trajat..
To sam i ja tebi jucer rekla. 🤣 i eto me danas muku mucim. 🤦♀️🤦♀️
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Jutro trudnice 🥰
Ako jos tko ima termin za prijavit na listu nek vice 😊
Majac, Rita37, Mikiii13 dobro nam dosle cure ❤️
Hera i mene cicke manje bole. Bole me jos dosta na dodir, posebno bradavice i znam ih osjetit same od sebe ali nema vise onog bola jakog npr kad skinem grudnjak.. Ja mislim da je to ok.
SweetDream super za dobar pregled 🥰
Pokloncic13 znojenje zna bit simptom. A nesanica. Mene je tako prvih dana ulovilo buđenje u 4h i nikako vise zaspati, al proslo je
Malenabeba normalni su poviseni otkucaji u trudnoci. Žuti iscjedak imam i ja, al ne svaki dan.
Cure koje su muce s ovom slikom u potpisu morate Forums kliknuti pa bbcode kopirat da vam se odmah vidi slika.
Sanjalica kako je prosao pregled jucer?
LilM, Ljesnjak, Lyra, Scarlet sretno cure danas 🍀🍀🍀🍀
Moj termin je 31.10 ♡ Ali posto ce biti caraki vjerujem da ce to ranije biti
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Ja vam jako zavidim na hrenovkama i perecima jer moram biti na dijeti zbog secera. I jaaaako mi tesko to pada 😓 A isto mi se uzasno jede pekara i pije gazirano. Jel jos netko drzi dijetu? I kak ste sa kilama za sada? Ja sam +1kg, 12 tjedana. Inace proslu trudnocu sam dobila 20kg
I cestitke svima novima na plusicima ♥️💙
Uh, kile su moj hot topic, u prosloj dobila 21kg, ali u ovoj no can do, fakat ne, jer vec sada imam viska i bas mi tesko pada jos sva ta trudnicka nadutost. Brojim kalorije, gledam da ne pređem 2000 dnevno i idem svaki dan na brze setnje, za sada nisam nis dobila, osim vode, to nemrem sprijecit :/
Matejjja, a koju ti dijetu drzis, jel imas neki konkretan jelovnik?
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/znamo-da-je-seks-u-trudnoci-dobar-a-ovo-su-dobrobiti-sperme-za-trudnicu-12202
Nadam se da će uhvatiti linik. Jednu stvar sam pobrkala, ali...
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Jutro trudnice 🥰
Hera i mene cicke manje bole. Bole me jos dosta na dodir, posebno bradavice i znam ih osjetit same od sebe ali nema vise onog bola jakog npr kad skinem grudnjak.. Ja mislim da je to ok.
Pokloncic13 znojenje zna bit simptom. A nesanica. Mene je tako prvih dana ulovilo buđenje u 4h i nikako vise zaspati, al proslo je
Malenabeba normalni su poviseni otkucaji u trudnoci. Žuti iscjedak imam i ja, al ne svaki dan.
Cure koje su muce s ovom slikom u potpisu morate Forums kliknuti pa bbcode kopirat da vam se odmah vidi slika.
Moj termin je 31.10 ♡ Ali posto ce biti caraki vjerujem da ce to ranije biti
Po zadnjoj menstruaciji je i moj 31.10. 🤭❤️
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Žene evo da javim, danas prvi pregled danas prošao. Rana je trudnoća, 5+1. Ginekologica nije puno rekla jer je jako rana trudnoća ali sad bar znam da je sve uredu, da je trudnoća u maternici i da je sve kako treba biti za ranu trudnoću. Idući termin nam je 29.03. 🤗
Cestitam!
I moj pregled dobro prosao, isto je jos rana trudnoca (kasna ovulacija pa zapravo tjedan dana manja trudnoca).
Iduci pregled isto 29.3. 😁
Hvala i ja tebi! Vauu, baš fora da je još neko tako na isti termin i u istom saznanju 😄
Evo cure prosao u moj prvi pregled! Sve je super :) beba je 7mm. Sljedeci pregled 31.03. Termin 31.10 ❤️
Evo cure prosao u moj prvi pregled! Sve je super :) beba je 7mm. Sljedeci pregled 31.03. Termin 31.10 ❤️
Isti nam je termin ❤Divno bebica je dobro zo je najvažnije puno srece ♡
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/znamo-da-je-seks-u-trudnoci-dobar-a-ovo-su-dobrobiti-sperme-za-trudnicu-12202
Nadam se da će uhvatiti linik. Jednu stvar sam pobrkala, ali…
Najpametnije pitati ginekologa, sve sto pise na 24 sata uzimam s oprezom 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutro trudnice 🥰
Hvalaa puno...
🥳 Svima sretno i da guramo dan po dan prema cilju... Meni je ogromno uzbudjenje jer je prva trudnoca jako puno muke do nje je bilo.... Ali isplati se. Sad samo molim Boga da iznesem do kraja zdravu bebicu.... Uskoro cu uci u 2 trimestar i nadam se pocet kuhat jesti i uzivati u trudnoci 🥰🥰🥰...
Sortiraj odgovore
Najstariji