Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majac
    08. Ožujak 2021. 16:17

Hvala svima cure! A ja se također pridružujem čestitkama i držim nam svima figice

sanja0508
    08. Ožujak 2021. 16:18

Tommyfame 🔜🤰

sanja0508

Majac

Meni su rekli da se sa zimskih beba prebacim na jesenske
    Ja sam u 6. tjednu, prvi pregled mi je zakazan za 22.3.
    Nadam se da će od početka do kraja biti sve školski. Samo pozitiva kod mene.
    Od simptoma - sise su mi se napuhale i ispuhale (!) prije cca 10 dana dok sam čekala mengu. Sada me samo tu i tamo lagano boluckaju jajnici, ali ništa strašno, a umorna sam za popizditi.
    Nije mi palo na pamet da bi mogla biti trudna kad mi je menga kasnila pa sam test radila 2 puta, jer sam bila u šoku kad je 1. put bio pozitivan. Nisam se do kraja niti popškila, a već su bile 2 crtice

I ja sam 6 tjedana tada da neka tebe u jesenskim bebama☺
    Tommycestitam i neka je sa srecom 😘

pa i tiiii si tuuuu <333 ajmeee čestitam tiii

Jesam jesam. Vec par dana 🤣 hvalaaaa tiii

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Lori🍀
    08. Ožujak 2021. 16:22

Drage cure, vidim da ste sve dobro i da pregledi dobro prolaze, jako mi je drago ❤
    Tommyfame cestitam, uzivaj i ne zamaraj se, bit ce sve ok❤

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran;⏳️

Leonoah
    08. Ožujak 2021. 16:29

Drage cure, dobro nam došle! 😊 želim vam svima mirne i uredne trudnoće. Baš mi je drago da nam se grupa sve više povećava, jedva čekam sve vaše preglede 😊 ja sam danas pojela svoje prvo voće u zadnjih mjesec dana, napokon da bebica dobije malo vitamina od mene🙈 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

• Majac
    08. Ožujak 2021. 16:45

Cure koje imate više iskustva....šta je sa treninzima ovako rano u trudnoći? Da ili ne? 
    Ja sam ponovo krenula na grupne programe sada kada su se otvorile teretane...Prošle godine sam dosta kiksala zbog korone i još nekih drugih stvari, ali do početka 2020. sam bila 3 puta tjedno jedno 6-7 godina. 

Leonoah
    08. Ožujak 2021. 17:01

Majac

Cure koje imate više iskustva….šta je sa treninzima ovako rano u trudnoći? Da ili ne?
    Ja sam ponovo krenula na grupne programe sada kada su se otvorile teretane…Prošle godine sam dosta kiksala zbog korone i još nekih drugih stvari, ali do početka 2020. sam bila 3 puta tjedno jedno 6-7 godina.

Ja sam prije trudnoće i zatvranja teretana išla na grupne treninge 3 puta tjedno. A sad sam odlučila nastaviti s njima čim mi prođu mučnine i povraćanje. Moj trener ima iskustva u treniranju trudnica pa mu potpuno vjerujem u tom pogledu, već smo se čuli i rekao je da će prilagođavati program kako mi trudnoća bude napredovala. Treninzi srednjeg inteziteta se preporučuju u trudnoći ako je ona potpuno uredna. Treba samo paziti na težine ako se radi o težinskim treninzima. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

• Lyra
    08. Ožujak 2021. 17:51

Sanjarka88 🐰

Znaci s umorom se nikako ne nosite 😅
    Ja plačem, al ne pomaze 😭🤣

Hahaha bas si me nasmijala 🤣 

Ja se nemam kak nosit, umorna sam od ovih dvoje malih, ni ne osjetim promjenu 😅
    Mladji se nocas budio svakih pol sata 😅

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    08. Ožujak 2021. 17:55

buhtlica34

Evo ja se pridružujem ovdjekao svježa trudnica
    Bila sam se upisala na zimske, ali po terminu, ipak spadam u jesenske :D
    Nadam se da će sve biti uredu, i da nisam preuranila sa svim, ali stvarno sam preuzbuđena :D
    Inače, od mojih prvih simptoma: ja sam užasno žedna, stalno pijem i naravno, stalno sam na wc-u

, užasno sam napuhana i vjetrovita, a cice samo što ne eksplodiraju - isto kao i u pms-u obično.

Buhtliceee dobrodosla 🥰
    I ja sam stalno napuhana, uzas

👦 11/2017 👶 9/2020

Hera✨
    08. Ožujak 2021. 18:44

Imamo pravi baby boom zadnjih dana. Curke dobrodosle, i cestitam vam 🥰🥰
    Lori kako si? 
    Sta nam je s Ani? Nadam se da je sve ok...
    Sto se tice vjezbanja, ja inace svaki dan radim jogu, volim trcat, ali nisam sad u kondiciji. Nisam se do prvog pregleda usudila nista osim setat i na kraju ispalo da imam hematom i nista osim toga ni nesmjem. Tako da svakako se posavjetujte s ginekologom jer je to individualno. Ja jedva cekam iduci pregled da vidim jel otiso hematom da opet pocnem vjezbat, bas mi fali aktivnost iako sam s druge strane tolko umorna da sam zelim spavat 😅

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Lori🍀
    08. Ožujak 2021. 18:50

Draga Hera, dobro sam. Jos uvijek krvarim pa me to zivcira ali ok proci ce. Nemam bolova sto je super. Psihicki sam isto ok, cim sam dosla iz bolnice doma sam bila puno bolje. Jos sam na bolovanju, odmaram, setam i jedva cekam da malo zatopli🌞
    Kako si ti?

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran;⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.